Woody Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Mi se to moc nelíbí od té doby, co odešel SHUMI , to byl můj favorit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 můj sice ne ale bylo to s ním takové lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ahoj kluci.Asi umřu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Se tak dívám, že tady v hospodě se projevila taky krize , je tu prázdno Zkoušel jsem ti vypálit ty dvd, ale jak dám dvd do mechaniky, tak se mi restartuje počítač, nevíš čím to muže byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ahoj kluci.Asi umřu... Ahoj, co se ti přihodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ahoj kluci.Asi umřu... copak to je z toho kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Se tak dívám, že tady v hospodě se projevila taky krize , je tu prázdno Zkoušel jsem ti vypálit ty dvd, ale jak dám dvd do mechaniky, tak se mi restartuje počítač, nevíš čím to muže byt to se ptáš toho pravýho snad palič raca..by věděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jel jsem po dlouhé době na kole...pak kolečkové brusle a ted lapám po vzduchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 tak jsi tady správně..s námi v hospůdce..tady Tě vykurýrujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jel jsem po dlouhé době na kole...pak kolečkové brusle a ted lapám po vzduchu... a já myslel že jsi fit z fitka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 To znám v pondělí jsem vezl malou do školky na kole, ty jo, ja myslel že zdechnu a ona mi ještě řekla, tatínku, proč jedeme tak pomalu / do kopce / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 tatínek je teda ale sportovec .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Za chvilku sem dám fotečky...a nepomlouvejte mě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 a čeho..sem s nima...už jsem natěšenej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 To jo, no Do fitka nechdím, neposiluji, na bruslích nejezdím. Já sedím jen u počítače, jezdím autem,jezdím se sekačkou a pěší chuzi se snažím omezit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 jako já......jsi můj klon :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 No a tak jsem si řek, žadny pohyb, začnu jezdit na kole , ale větší pí...nu jsem vymyslet nemoh , tak zase jezdíme autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Já se chci taky flákat ale mám přísnou manželku...ta mě strašně honí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 To já mám v poho, je línější než já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Já se chci taky flákat ale mám přísnou manželku...ta mě strašně honí tak manželka mě taky honí ale asi jinak než Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ježiš...sex je pro maly děcka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Hoj klucíí tak sem se vrátil z Turnova EDT bylo to tam super jakto že tam nejste?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak naše malá dneska u slepiček holky to naštěstí přežily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Hoj klucíí tak sem se vrátil z Turnova EDT bylo to tam super jakto že tam nejste?? na to nejsme, jen kecáme a chlastáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Hoši, mejte se letím na noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.