spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 dvě mapy jsem byl i s tímto na 1 fleku,ale jak přišla menší tak už to nebylo ono,tak jsem vzal MP5 a řešil to s ní. Jinak teď ty zbraně střídám a dělám chalenge s nima,podařilo se mi udělat docela hafo věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 jj ... ja si perky + zbrane taky stavim dle mapy .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 ale radši než kempit se snipou mě baví lítat po mapě a řezat to hlava nehlava ,dneska chci udělat AC130 chybí mi 3 nálety a mám hotovo+perk Maraton ten chci taky dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 no máš to nabitéééé .... já poletim tak kdyžtak večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 hele to není špatný si to takto nastavit co mám dle svýho zjištěno jako nej tak u perku1 je to Scavenger – možnost získat veškeré vybavení po mrtvém nepříteli,u perku 2 je to Lightweight – rychlejší pohyb nebo Hardline – kill streak odměny vyžadují o jedno zabití méně,a u 3 perku je to Steady Aim – přesnější míření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Já lítal posledně z tou 1 men army ... a paráda .. měl jsem tam snipu / tar + scope a prehazoval sem se na broky + tar s tečkou .)) jak došla munice nebo když sem lezl do budovy tak sem převlíkal a lítalo to jako blázen .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 To Ondra+Jirka: NECHCETE SI ZALOŽIT VLASTNÍ VLÁKNO O TĚCH VAŠICH NESMYSLNÝCH HRÁCH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 dobré ráno ... co to zase ten žvatlal psal ?? ( Mára ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 čau,sem nějakej nedospanej po včerejšku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 taky nejsem úplně košééér ... navíc u nás -12,5 .... blééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Dobre rano hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Čau Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 dobré ráno ... co to zase ten žvatlal psal ?? ( Mára ) NEUMÍŠ ČÍST NEBO CO!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Olala ) Umim i psat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 JO.......TAK PIŠ JEN NORMÁLNÍ VĚCI A NE TY PLKY A HRÁCH...KOHO TO KROMĚ ONDRY JEŠTĚ ZAJÍMÁ? NIKOHO!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Ahoj Dnes tu vládne milá a přívětivá nálada což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Dobre rano hospodo čao Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Ahoj Dnes tu vládne milá a přívětivá nálada což? jj a téma o kterém se máme bavit jsou pc hry ,co hraješ Libore?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Ahoj Dnes tu vládne milá a přívětivá nálada což? Jááá sem taky nasranej když se někdo baví o něčem čemu nerozumim ) My za to nemůžeme že si mastodont a nerozumíš počítačůůům !!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 jj a téma o kterém se máme bavit jsou pc hry ,co hraješ Libore?? tak dřív jsem hrál COD2, ale teď už nehraju nic, jen čekám až vyjde Mafia 2, to pakasi obnovím NB a vrátím se k hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 (editace) Jááá sem taky nasranej když se někdo baví o něčem čemu nerozumim ) My za to nemůžeme že si mastodont a nerozumíš počítačůůům !!!!!!!!!!!! Já bych ho zas tak nepodceňoval, podlemě zapnout počítač umí, jen s těma hrama to nebude tak slavný Editováno: 5. leden 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 tj na Mafii 2 čeká spousta lidí ale furt to vydání nějak odkládají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 asi tak no, mělo to bejt už dávno vydaný a každou chvíli posouvaj termín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 jj a téma o kterém se máme bavit jsou pc hry ,co hraješ Libore?? Jo je tu po ránu nějak veselo,tak trocha do mlynice-RB,CMR Dirt,a na PS2 WRC evo.Střílešky mě nikdy moc nebraly,ale na PS2 hraju od Medal of Honor,Vylodění v Normandii a Japonsko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.