Leden 4, 201015 r dvě mapy jsem byl i s tímto na 1 fleku,ale jak přišla menší tak už to nebylo ono,tak jsem vzal MP5 a řešil to s ní. Jinak teď ty zbraně střídám a dělám chalenge s nima,podařilo se mi udělat docela hafo věcí
Leden 4, 201015 r ale radši než kempit se snipou mě baví lítat po mapě a řezat to hlava nehlava ,dneska chci udělat AC130 chybí mi 3 nálety a mám hotovo+perk Maraton ten chci taky dodělat
Leden 4, 201015 r hele to není špatný si to takto nastavit co mám dle svýho zjištěno jako nej tak u perku1 je to Scavenger – možnost získat veškeré vybavení po mrtvém nepříteli,u perku 2 je to Lightweight – rychlejší pohyb nebo Hardline – kill streak odměny vyžadují o jedno zabití méně,a u 3 perku je to Steady Aim – přesnější míření
Leden 4, 201015 r Já lítal posledně z tou 1 men army ... a paráda .. měl jsem tam snipu / tar + scope a prehazoval sem se na broky + tar s tečkou .)) jak došla munice nebo když sem lezl do budovy tak sem převlíkal a lítalo to jako blázen ..
Leden 4, 201015 r Autor To Ondra+Jirka: NECHCETE SI ZALOŽIT VLASTNÍ VLÁKNO O TĚCH VAŠICH NESMYSLNÝCH HRÁCH?
Leden 5, 201015 r Autor dobré ráno ... co to zase ten žvatlal psal ?? ( Mára ) NEUMÍŠ ČÍST NEBO CO!!!!!!!!!!!!!!!
Leden 5, 201015 r Autor JO.......TAK PIŠ JEN NORMÁLNÍ VĚCI A NE TY PLKY A HRÁCH...KOHO TO KROMĚ ONDRY JEŠTĚ ZAJÍMÁ? NIKOHO!!!!
Leden 5, 201015 r Ahoj Dnes tu vládne milá a přívětivá nálada což? jj a téma o kterém se máme bavit jsou pc hry ,co hraješ Libore??
Leden 5, 201015 r Ahoj Dnes tu vládne milá a přívětivá nálada což? Jááá sem taky nasranej když se někdo baví o něčem čemu nerozumim ) My za to nemůžeme že si mastodont a nerozumíš počítačůůům !!!!!!!!!!!!
Leden 5, 201015 r jj a téma o kterém se máme bavit jsou pc hry ,co hraješ Libore?? tak dřív jsem hrál COD2, ale teď už nehraju nic, jen čekám až vyjde Mafia 2, to pakasi obnovím NB a vrátím se k hraní
Leden 5, 201015 r Jááá sem taky nasranej když se někdo baví o něčem čemu nerozumim ) My za to nemůžeme že si mastodont a nerozumíš počítačůůům !!!!!!!!!!!! Já bych ho zas tak nepodceňoval, podlemě zapnout počítač umí, jen s těma hrama to nebude tak slavný Upraveno Leden 5, 201015 r od baris
Leden 5, 201015 r jj a téma o kterém se máme bavit jsou pc hry ,co hraješ Libore?? Jo je tu po ránu nějak veselo,tak trocha do mlynice-RB,CMR Dirt,a na PS2 WRC evo.Střílešky mě nikdy moc nebraly,ale na PS2 hraju od Medal of Honor,Vylodění v Normandii a Japonsko.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.