Leden 8, 201015 r jasný ,.))) Hele muj Caddillac je v blesku ) http://www.blesk.cz/clanek/servis-auto/129...nout-kazdy.html
Leden 9, 201015 r Koukám hospoda narvaná,že vrchní nestíhá nosit,asi to bude tou kalamitou,že je tu tak narváno. Nezbyvá mně nic jiného než se vrchnímu pochlubit sam samotinkej a poklepat si na rameno za dobry skutek: Dnes ráno při cestě ze zakladny1 do zakladny2 jsme na cestě narazily na octu v pangejtě na boku,osádce se naštěstí nic nestalo tak jsme vzaly lano zapřáhly za VW transporter a po cirka 10metrovém tažení pangejtem auto dostaly na silnici,k překvapení všech díky sněhu byla octa pojízdná a kromě prasklého předního nárazníku jsme na ni nenašly větší škrábanec.Takže osádka mohla dál pokračovat nespíše na hory a mě docela potěšilo,že to tahání autí přežilo celkem bez uhony.
Leden 10, 201015 r nazdar chalani...otazka...rozmyslam na 16tkami, a rozmyslam nad FI RS kolesami myslite ze to bude v pohode na FII?
Leden 10, 201015 r Já považuju origo RS 16,za jedny z nejnezčích disku,takže já bych je tam klidně dal.A protože mám uchylku na bílé kola tak bych je ještě nechal stříknout na bílo.
Leden 11, 201015 r tady máme vše zamrzlý a ty zmrazky jsou teda fakt luxusní...sem o jeden zakopl a málem si dal pěkně na tlamu
Leden 11, 201015 r Tak to abych se k vam nevydaval vid, ale jsem zkousel co fabka vsechno projede no asi ji budu prezdivat scout
Leden 11, 201015 r hele včera jsem za srandy začal hrát mod Sabotage a docela mě to chytlo,zkoušels ho???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.