Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Koukám hospoda narvaná,že vrchní nestíhá nosit,asi to bude tou kalamitou,že je tu tak narváno.

Nezbyvá mně nic jiného než se vrchnímu pochlubit sam samotinkej a poklepat si na rameno za dobry skutek:

Dnes ráno při cestě ze zakladny1 do zakladny2 jsme na cestě narazily na octu v pangejtě na boku,osádce se naštěstí nic nestalo tak jsme vzaly lano zapřáhly za VW transporter a po cirka 10metrovém tažení pangejtem auto dostaly na silnici,k překvapení všech díky sněhu byla octa pojízdná a kromě prasklého předního nárazníku jsme na ni nenašly větší škrábanec.Takže osádka mohla dál pokračovat nespíše na hory a mě docela potěšilo,že to tahání autí přežilo celkem bez uhony.

Vloženo

Já považuju origo RS 16,za jedny z nejnezčích disku,takže já bych je tam klidně dal.A protože mám uchylku na bílé kola tak bych je ještě nechal stříknout na bílo. :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...