Evers Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 jasný ,.))) Hele muj Caddillac je v blesku ) http://www.blesk.cz/clanek/servis-auto/129...nout-kazdy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 letím domů a zítra všichni na saně a boby a užívat si sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Koukám hospoda narvaná,že vrchní nestíhá nosit,asi to bude tou kalamitou,že je tu tak narváno. Nezbyvá mně nic jiného než se vrchnímu pochlubit sam samotinkej a poklepat si na rameno za dobry skutek: Dnes ráno při cestě ze zakladny1 do zakladny2 jsme na cestě narazily na octu v pangejtě na boku,osádce se naštěstí nic nestalo tak jsme vzaly lano zapřáhly za VW transporter a po cirka 10metrovém tažení pangejtem auto dostaly na silnici,k překvapení všech díky sněhu byla octa pojízdná a kromě prasklého předního nárazníku jsme na ni nenašly větší škrábanec.Takže osádka mohla dál pokračovat nespíše na hory a mě docela potěšilo,že to tahání autí přežilo celkem bez uhony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 nazdar chalani...otazka...rozmyslam na 16tkami, a rozmyslam nad FI RS kolesami myslite ze to bude v pohode na FII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Já považuju origo RS 16,za jedny z nejnezčích disku,takže já bych je tam klidně dal.A protože mám uchylku na bílé kola tak bych je ještě nechal stříknout na bílo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Dobre zasnezene rano venku se to krasne vodi to auto, jak z dob zavodu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 tady máme vše zamrzlý a ty zmrazky jsou teda fakt luxusní...sem o jeden zakopl a málem si dal pěkně na tlamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 u nas je setko roztopene ani naznak po snehu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Koukam ze je to kraj do kraje ruzne to pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Ahoj, tak jak jste přežili víkend? U nás hrůza, jsme tu zapadaný aten vítr co byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Tak to abych se k vam nevydaval vid, ale jsem zkousel co fabka vsechno projede no asi ji budu prezdivat scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Ale jo, to projedeš, už nesněží, takže už to je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Brej... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Dneska je nejaky divny den v praci na kekel a boli me hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 dnes opět pokračujeme v inventuře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 ondro )) musim se smat )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 no je to hnus so toho tady máme,dnes děláme jen náhr.díly na pily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 hele včera jsem za srandy začal hrát mod Sabotage a docela mě to chytlo,zkoušels ho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Kua to sme taky hrali jeden cas ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 jestli dnes dojdeš tak jej dámer je to prdel,dokonce se málem dal nuke u tohoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 dobré ráno,kuava je tam ale kosa.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 dobre dobre....clovek aby si privstal kym zoskrabe auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Taky přeju dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Dobre rano koukam ze je to tu nejake mrtve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.