Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Teď mě tak napadlo co je s tím Markem? (néé že by se mi po něm stejskalo :smich: ) Ale už se tu dlouho neukázal? Jste ho nasrali s těma hrama Ondro a Jirko a teď určitě trénuje, aby vás mohl sejmout :smich: :smich:

Vloženo
Občas tu je vidět ... jak tu šmíruje asi je mu smutno , ale blbý přilést zpátky :))) Nebo mu to jeho cvokar zakázal sem chodit :))

:smich: :smich: nakukuje jo? Tak to jo, já myslel, že sem vubec nechodí ;)

Vloženo
A proc by sem nechodil? Jinak jsem s nim v kontaktu kazdy den na icq

no nechodí sem, naposledy tu byl, když se tu kluci bavili o hrách, od tý doby sem ho tu neviděl

Vloženo
áááááááááá soukromííííciiiii

Ale tak Jirko dyt jsem tady taky :) jinak soukromnici to nevim ale je pravda ze tento tyden jsem ho tady jeste nevidel :( se zitra hned zeptam :)

Vloženo
No tak jeste se hezky vyprazdnit a za 15minut pomazu na florbal , ale venku je docela jeste videt bude pul 5 a jeste trosku svetlo to pred vancoemi 4 hodiny tma jak v pytli

florbal bych si taky dal :palec2:

Vloženo

Tak takhle vypadaj ty střiboďákem,ale přiznávám,že ho použivá pouze když jsem v tahu když jede z kopce tak ho rozepínáme aby se nepomlátila.

obr2-něco pro Barise :D

post-86-1263309542_thumb.jpg

post-86-1263309549_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...