Leden 21, 201015 r Taky dobvé ráno teda teď už spíše dopoledne.Co je nového pánové a dámy,u mně konečně komplet nové topení v bytě,čily radiatory,el.kotel v koupelně topnej žebřík ouplná paráda jít si ráno hačnout na mísu a mít teploučko.(Dřive přímotopy v celém bytě tak si umíte představit tu spotřebu a hlavně zimu.
Leden 21, 201015 r Zase kosa jak v ..... des ... Vlasto - kua topim taky elektrikou / na co to prislo kompletka rozvod ?
Leden 21, 201015 r Ondro ten demolition je takovy akcnejsi , u ty sabotage je to honka za bombou )) tak me to moc nebavilo .)) Upraveno Leden 21, 201015 r od Evers
Leden 21, 201015 r jj je pravda že vyhrát v demolition je mnohem težší,ale včera mě ti sráči s těma laufomrdama pěkně srali
Leden 21, 201015 r hlavně doufám že nějak vyřeší to padáni hry po tom patchi,protože to je děs jak to dělalo včera
Leden 21, 201015 r Zase kosa jak v ..... des ... Vlasto - kua topim taky elektrikou / na co to prislo kompletka rozvod ? Tak byt je 2+1 takže 3Xradiator,1Xžebřík,1Xkotel ten má možnost jet na 3/6/9kw,nějaká ta trubka to vše s praci na necelejch 45tis. Teď mi každej rok zvedaly zálohy protože jsou holky doma a přimotopy běžely furt a podvakrát jsem doplácel 13tis,tak jsem se nasral a předělal jsem to na koltel protože když už platím 3,5 měsíčně zálohu tak se chci aspoň pořádně ohřát. Nejdaržší byl ten kotel(Protherm Rejnok)ten stál skoro dvacku protože jde takhle přepínat a když není pod nulou tak stačí třeba přes noc jenom na 3kw.
Leden 21, 201015 r a kedze uz nebola dlho bageta z LIDLu tak dnes si dam :D:D divý,dnes nebude oběd za 50 éček??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.