Evers Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 sem rek tak snad ne na znackach ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Taky dobvé ráno teda teď už spíše dopoledne.Co je nového pánové a dámy,u mně konečně komplet nové topení v bytě,čily radiatory,el.kotel v koupelně topnej žebřík ouplná paráda jít si ráno hačnout na mísu a mít teploučko.(Dřive přímotopy v celém bytě tak si umíte představit tu spotřebu a hlavně zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 no tak to se máš ,teplíčko je fajn. U nás bych řekl že dnes je největší kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Nazdár no zimu neumím posoudit, před chvílí jsem vstával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Zase kosa jak v ..... des ... Vlasto - kua topim taky elektrikou / na co to prislo kompletka rozvod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 (editace) Ondro ten demolition je takovy akcnejsi , u ty sabotage je to honka za bombou )) tak me to moc nebavilo .)) Editováno: 21. leden 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 jj je pravda že vyhrát v demolition je mnohem težší,ale včera mě ti sráči s těma laufomrdama pěkně srali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 hlavně doufám že nějak vyřeší to padáni hry po tom patchi,protože to je děs jak to dělalo včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 zdraviiiiiim u nas zase sneziiiii lol lol lol a ano je zima -5 brrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 tak tady zatím nepadá,ale kosa je pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 tak co jdeme papat,néé?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Zase kosa jak v ..... des ... Vlasto - kua topim taky elektrikou / na co to prislo kompletka rozvod ? Tak byt je 2+1 takže 3Xradiator,1Xžebřík,1Xkotel ten má možnost jet na 3/6/9kw,nějaká ta trubka to vše s praci na necelejch 45tis. Teď mi každej rok zvedaly zálohy protože jsou holky doma a přimotopy běžely furt a podvakrát jsem doplácel 13tis,tak jsem se nasral a předělal jsem to na koltel protože když už platím 3,5 měsíčně zálohu tak se chci aspoň pořádně ohřát. Nejdaržší byl ten kotel(Protherm Rejnok)ten stál skoro dvacku protože jde takhle přepínat a když není pod nulou tak stačí třeba přes noc jenom na 3kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 tak co jdeme papat,néé?? Jdeme dnes kuřecí řízeček v těstíčku + kaše z brambourů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 a kedze uz nebola dlho bageta z LIDLu tak dnes si dam :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 to já měl dnes moc dobrou specialitku-Selská pochoutka „Kočičák“,uzené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 nepoznam, pribliz mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 a kedze uz nebola dlho bageta z LIDLu tak dnes si dam :D:D divý,dnes nebude oběd za 50 éček?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 :smich: :smich: bageta za 119€...... 1,19€ to vies ja zerem luxusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 to já chodím na menu za 64,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 já barbar ... 6 rohlíku - eidam + šunka a laduju to tam nahulváta .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 to já chodím na menu za 64,- to mas dobru cenu pocuvaj:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Jóoo to neni špatný !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 to mas dobru cenu pocuvaj:D taky si myslím,porce velký a chutný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 kua nesnášim reklamace. ..... to je den ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.