raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 zdravim panové ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Nee..ani škodahome......já moc tyhle "veliký" srazy nemám rád....jsem spíš pro takový komornější..pár aut...pokec u kafe...nebo pivka...a tak...nebo u někoho na grilovačce..že :-) škoda že bydlíš tak daleko / ty hele a v jakým městě-obci-vsi vůbec bydlíš? - klidně přes SZ / Jo ten kšeft určitě bude...jen zjisti tu barvu a možná i nějakou větší xd kartu......nevím co je v "základu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ahoj raca.Dnes žádna akce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 zdravim panové ..... a hele dlaždič je tu mezi náma ...to musíš mít žížu..co...jsi doma nebo makáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ahoj roman dneska akce byla už připravuju pár fotek specialně pro rejpalka Marka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 jupííííííííííííííííííí..to bude : Jak raca dláždil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Moje dnešní nápln byla tohle: a tohle ještě čeká na nějakýho dobrovolníka :-))): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) žádnej problém..já ti to u tebe odpárťákuju...klidně i zadarmo...hele Ty to nepískuješ? Čovečo to je dálka..tam by se vešlo aut na srázek Editováno: 9. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 co myslíš nepískuješ???? davam všude hlínu a zaseju travu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 No jestli to usazuješ do písku a já bych asi dal písek i do dlaždic..stejně tam tráva neporoste.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 pod dlaždicema je takovej jemnej štěrk řikaj tomu šotolina...(nevim jestli to je přesnej název).....taky sem přemejšlel jestli do těch děr dát pisek nevim no zkusim tu hlinu a travu jak se to ujme , když ne zasypu pískem a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 jo jo to je šotolinka....a do vnitř se opravdu většinou dává zásyp pískem...ale uvidíš...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 bacha šmejdí tu woody co nechce funkci svačináře :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 jak nechce funkci!!! prostě ji dostane a hotovo......vedoucí ...zakroč!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Zdar bando, chtěl jsem tu jít za váma na pokec, ale tu se robí, tak radši nebudu zavazet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) už ne woody ted jen relax u nějaky dobrý bašty....dal bych si svaču :-) Editováno: 9. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 raca: tak to klobouk dolu.Jseš borec! Taky jsem něco podobného absolvoval a vím jaká to je makačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 raca: tak to klobouk dolu.Jseš borec! Taky jsem něco podobného absolvoval a vím jaká to je makačka. dík za uznaní...naštěstí místo krumpače mam pujčeny bourací kladivo se spešl nastavcem a tím to jde dobře...jen by člověk neřek kolik hlíny vyveze a pak už zbejva si s tim trochu vyhrát než si ta kostka sedne přesně kam chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 tak já si dám dneska asi něco lehkýho....šišku salámu...6-10 rohlíků...pár vajec /asi 5/ a 2 litry coly....co vy na to sportovci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 A o zámkové dlažbě jsi neuvažoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 už ne woody ted jen relax u nějaky dobrý bašty....dal bych si svaču :-) Tady jeden chlebík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 tak já si dám dneska asi něco lehkýho....šišku salámu...6-10 rohlíků...pár vajec /asi 5/ a 2 litry coly....co vy na to sportovci :-) prosil bych dvakrat i pro mě pane woody ...vrchní svačínáři A o zámkové dlažbě jsi neuvažoval? nene tu sem nechtěl...přemejšlel sem spíš o plastovych zatěžovych deskach které zahrabeš, zasypeš hlínou a travou a ono to drží,nedělaj se koleje nedrží se voda.ale pak sem se rozhod pro klasiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tak a teď se vy woové nesmějte, ale jdu vytírat chodbu..jo hold daň za bydlení v paneláku......někdo pokládá dlaždice a někdo vytírá..chjo.....zlatej barák...a teď jsem zvědavej na ty reakce:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ale jo.Máš to pěkny a hlavně žes to dělal sám.To se ceni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tak a teď se vy woové nesmějte, ale jdu vytírat chodbu..jo hold daň za bydlení v paneláku......někdo pokládá dlaždice a někdo vytírá..chjo.....zlatej barák...a teď jsem zvědavej na ty reakce:-) a sakra maro co si proved??? to bych asi nezvlad,i když dřív ve stary praci jednou tejdně jsme vytírali dílničku,ale tam bylo pravidlo co je mokrý to je čisty :-)))) Ale jo.Máš to pěkny a hlavně žes to dělal sám.To se ceni! musim se přiznat že sem měl pomocika takže mam tak 50% zasluhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.