Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Kdepak je Marek??? Ten asi čte pohádku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 mára líta na koštěti po chodbě panelaku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ä nebo večeři kluk jeden ušatej.Já jsem nacpanej jako hovado! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 prosil bych dvakrat i pro mě pane woody ...vrchní svačínáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ja teda romane ještě ne....mam hlad jako vepř ale pani se k ničemu ještě nema a teprv řeší co bude.to je hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tak přijed do HK a já Tě pohostim! Kuwa...proč jste tak daleko kuci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ráca, nemáš to lehký, zkus si bouchnout pěstí do stolu . Buď tam budeš mít večeri hned, anebo budeš bez večeře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ale woody....racíček baští jenom steaky .... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 mi romane??? ty seš daleko!!!.....i když za steakem bych jel světa kraj.... :D woody: dobrej nápad popřemejšlim o tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Aáááá...pán je gurmán! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Aáááá...pán je gurmán! jjj mam vytřibeny jazyček.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 mára líta na koštěti po chodbě panelaku :-) HOTOVO-CHODBA VYTŘENÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ALE MÁM Z TOHO ŽÍŽU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Já taky a vůbec mi to nevadi jdu si udělat kávičku...dá si někdo pravou brazilskou kááávu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tak přijed do HK a já Tě pohostim! Kuwa...proč jste tak daleko kuci! Romane sorry, al Ty bydlíš daleko ale já si ten čas jednou udělám a vyžeru Tě doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 no nepohrdnul bych šalkem vyborné brazilske kávy :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Já taky a vůbec mi to nevadi jdu si udělat kávičku...dá si někdo pravou brazilskou kááávu??? ano vedoucí kávičkou nepohrdne...a 3 cukříky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Romane sorry, al Ty bydlíš daleko ale já si ten čas jednou udělám a vyžeru Tě doma maro to musíme někdy vymyslet....a po vejplatě aby moh roman doplnit proviant by sme ho mohli vyžrat ...ham ham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 a sakra maro co si proved??? to bych asi nezvlad,i když dřív ve stary praci jednou tejdně jsme vytírali dílničku,ale tam bylo pravidlo co je mokrý to je čisty :-))))musim se přiznat že sem měl pomocika takže mam tak 50% zasluhy... A KDO POMÁHAL? HEREČKA A JAK S BIČEM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Marku: připrav si 23,-Kč a za mlíčko připlatek tři koruny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 maro to musíme někdy vymyslet....a po vejplatě aby moh roman doplnit proviant by sme ho mohli vyžrat ...ham ham HELE JÁ PROBLÉM S TÍM NEMÁM, JEN TO MUSÍM VĚDĚT DOPŘEDU VZHLEDEM K MANŽELČINEJ SLUŽBÁM..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 HELE JÁ PROBLÉM S TÍM NEMÁM, JEN TO MUSÍM VĚDĚT DOPŘEDU VZHLEDEM K MANŽELČINEJ SLUŽBÁM..... a taky abych se den předtim nepřežral a byl ve formě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Marku: připrav si 23,-Kč a za mlíčko připlatek tři koruny!!! ZKLAMU TĚ ALE VŠICHNI ZNAJÍ MŮJ ODPOR K MLÍKU..TAKŽE TO SI STRČ....ZPĚT DO LEDNIČKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ja teda mliko taky ne-e ale v kavíčce ho mam rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Bez mlíka to je o ničem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ja piji kávu bez mlíka a cukru, ale pouze nescafé , jinač ještě loni to byla káva s mlíkem a 3-4 cukry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.