Květen 9, 200916 r ja teda romane ještě ne....mam hlad jako vepř ale pani se k ničemu ještě nema a teprv řeší co bude.to je hrůza
Květen 9, 200916 r Ráca, nemáš to lehký, zkus si bouchnout pěstí do stolu . Buď tam budeš mít večeri hned, anebo budeš bez večeře
Květen 9, 200916 r mi romane??? ty seš daleko!!!.....i když za steakem bych jel světa kraj.... :D woody: dobrej nápad popřemejšlim o tom
Květen 9, 200916 r Autor mára líta na koštěti po chodbě panelaku :-) HOTOVO-CHODBA VYTŘENÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ALE MÁM Z TOHO ŽÍŽU
Květen 9, 200916 r Já taky a vůbec mi to nevadi jdu si udělat kávičku...dá si někdo pravou brazilskou kááávu???
Květen 9, 200916 r Autor Tak přijed do HK a já Tě pohostim! Kuwa...proč jste tak daleko kuci! Romane sorry, al Ty bydlíš daleko ale já si ten čas jednou udělám a vyžeru Tě doma
Květen 9, 200916 r Autor Já taky a vůbec mi to nevadi jdu si udělat kávičku...dá si někdo pravou brazilskou kááávu??? ano vedoucí kávičkou nepohrdne...a 3 cukříky
Květen 9, 200916 r Romane sorry, al Ty bydlíš daleko ale já si ten čas jednou udělám a vyžeru Tě doma maro to musíme někdy vymyslet....a po vejplatě aby moh roman doplnit proviant by sme ho mohli vyžrat ...ham ham
Květen 9, 200916 r Autor a sakra maro co si proved??? to bych asi nezvlad,i když dřív ve stary praci jednou tejdně jsme vytírali dílničku,ale tam bylo pravidlo co je mokrý to je čisty :-))))musim se přiznat že sem měl pomocika takže mam tak 50% zasluhy... A KDO POMÁHAL? HEREČKA A JAK S BIČEM?
Květen 9, 200916 r Autor maro to musíme někdy vymyslet....a po vejplatě aby moh roman doplnit proviant by sme ho mohli vyžrat ...ham ham HELE JÁ PROBLÉM S TÍM NEMÁM, JEN TO MUSÍM VĚDĚT DOPŘEDU VZHLEDEM K MANŽELČINEJ SLUŽBÁM.....
Květen 9, 200916 r HELE JÁ PROBLÉM S TÍM NEMÁM, JEN TO MUSÍM VĚDĚT DOPŘEDU VZHLEDEM K MANŽELČINEJ SLUŽBÁM..... a taky abych se den předtim nepřežral a byl ve formě...
Květen 9, 200916 r Autor Marku: připrav si 23,-Kč a za mlíčko připlatek tři koruny!!! ZKLAMU TĚ ALE VŠICHNI ZNAJÍ MŮJ ODPOR K MLÍKU..TAKŽE TO SI STRČ....ZPĚT DO LEDNIČKY
Květen 9, 200916 r Ja piji kávu bez mlíka a cukru, ale pouze nescafé , jinač ještě loni to byla káva s mlíkem a 3-4 cukry
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.