Květen 9, 200916 r Marku: já Tě chápu...to je něco podobného jako já...já nesnášim vajička a nemužu je ani vidět!!
Květen 9, 200916 r Hoší, škoda, že bydlíte tak daleko, dal bych vám ochutnat můj vlastní uzeny , ale na druhou stránku to je dobře, aspoň mi víc zustane
Květen 9, 200916 r Autor Hoší, škoda, že bydlíte tak daleko, dal bych vám ochutnat můj vlastní uzeny , ale na druhou stránku to je dobře, aspoň mi víc zustane POŠLI ppl.....
Květen 9, 200916 r Autor ale no tak nechte ty uzeniny::: mam u huby kanoury až na klavesnici I MĚ UKÁPLA SLINA....JDU SE NADLÁBNOUT
Květen 9, 200916 r Autor raca: to je na výměnu manželky,ne? Tos fakt ještě nevečeřel??? protože málo pracoval....
Květen 9, 200916 r tak už jsem po véče...ale uzeny se nekonalo ...klasika smažak a obalovany žampiony nic moc ale aspon něco
Květen 9, 200916 r Autor tak už jsem po véče...ale uzeny se nekonalo ...klasika smažak a obalovany žampiony nic moc ale aspon něco ty woé, nic moc, to je super....a kdyby byly hranoly k tomu tak
Květen 9, 200916 r Autor no jo sportovec....a má chutě na prasátko, sýr, a houbičky. Raco hele byly to žampiony? Nebyly to veselý houbičky?
Květen 9, 200916 r no smažak ne ale už byl obalenej hermelin ...to ma racíček taky moc rád Ty a nebyl to zbytek toho syra z minule a teď už je z něho hermelín
Květen 9, 200916 r nene byly to pravy žampíci....panove budu muset platit a letim domu.herečka už začína hudrovat...tak se zatim mějte
Květen 9, 200916 r Ahoj a kdyby ti bylo aspoň trochu nevolno, tak jeď okamžitě na pohotovost, nejlépe se vzorkem smažáku
Květen 9, 200916 r Autor nene byly to pravy žampíci....panove budu muset platit a letim domu.herečka už začína hudrovat...tak se zatim mějte a hele navnadila ho teplou večeří a už poslouchá jako pejsek dobrou noc racíčku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.