Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Bez mlíka to je o ničem!!! ALE JÁ OPRAVDU NEEEEEE... TO RADŠI BŮČEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Marku: já Tě chápu...to je něco podobného jako já...já nesnášim vajička a nemužu je ani vidět!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Hoší, škoda, že bydlíte tak daleko, dal bych vám ochutnat můj vlastní uzeny , ale na druhou stránku to je dobře, aspoň mi víc zustane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Woody: tak to pošli poštou ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 By vám přišel jen mastny papír, bo by vám to po cestě sežrali pošťačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ale no tak nechte ty uzeniny::: mam u huby kanoury až na klavesnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Hoší, škoda, že bydlíte tak daleko, dal bych vám ochutnat můj vlastní uzeny , ale na druhou stránku to je dobře, aspoň mi víc zustane POŠLI ppl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 raca: to je na výměnu manželky,ne? Tos fakt ještě nevečeřel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ale no tak nechte ty uzeniny::: mam u huby kanoury až na klavesnici I MĚ UKÁPLA SLINA....JDU SE NADLÁBNOUT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 raca: to je na výměnu manželky,ne? Tos fakt ještě nevečeřel??? protože málo pracoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Právě že makal jako Bulhar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Hoši a takové selátko na rožni, to je paráda ty woe, já mám hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 tak už jsem po véče...ale uzeny se nekonalo ...klasika smažak a obalovany žampiony nic moc ale aspon něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 nejlepší ryba je samo prase :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 tak už jsem po véče...ale uzeny se nekonalo ...klasika smažak a obalovany žampiony nic moc ale aspon něco ty woé, nic moc, to je super....a kdyby byly hranoly k tomu tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Bejciiii...děláte mi strašny chutě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ty jo, to už je podruhé tento tyden ten smažák, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 no jo sportovec....a má chutě na prasátko, sýr, a houbičky. Raco hele byly to žampiony? Nebyly to veselý houbičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 no smažak ne ale už byl obalenej hermelin ...to ma racíček taky moc rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Nevypadaly takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 no smažak ne ale už byl obalenej hermelin ...to ma racíček taky moc rád Ty a nebyl to zbytek toho syra z minule a teď už je z něho hermelín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Nevypadaly takto a hele HOUBAŘ wody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 nene byly to pravy žampíci....panove budu muset platit a letim domu.herečka už začína hudrovat...tak se zatim mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ahoj a kdyby ti bylo aspoň trochu nevolno, tak jeď okamžitě na pohotovost, nejlépe se vzorkem smažáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 nene byly to pravy žampíci....panove budu muset platit a letim domu.herečka už začína hudrovat...tak se zatim mějte a hele navnadila ho teplou večeří a už poslouchá jako pejsek dobrou noc racíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.