spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 cloveku sa ano do toho tepla nechce, sa spotim len z toho ze sadnem do auta -6 dnes rano...ja uz chcem teplo, uz mam toho akurat tak dost... ...v robote tak isto na hovno...cela firma ide pomaly dolu vodou, kazdy tu chce odo mna neviem ake vysledky pritom sa nic neda, nikto nic nechce kupovat...si hladam nieco nove myslím že leden,únor jsou všude slabší měsíce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 je ty prodáváš frézy a hrabla co :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 už taky ne,stoplo se to jak nepadá sníh a stejně hrabla za 250,- už jsou vyprodány pro letošek a zůstali tu na prodej jen Fiskars a ty stojí 999,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 neboj začne zase padat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 je ty prodáváš frézy a hrabla co :) pracovne oblecenie, monterky a tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 pic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 neboj začne zase padat no právě,levné už nebudou a né každej si koupí za litr od Fiskars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 To je zase den... kde je Mara - se potrebuju uklidnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 hoj ty krabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 krabe ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 jj tak mě to přišlo nějak trefný ,to říkám více kámošům takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 to je zase nejakej brněnskej hantec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Zdarec mazec po ránu pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 To je zase den... kde je Mara - se potrebuju uklidnit JSEM ZDE TY KOLOUŠKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 mě už takový filmy neberou...už mi není 16 Mě furt jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 TĚ LITUJU :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 pracovne oblecenie, monterky a tak ... se nedivím že nejsou kšefty...vždyť nikdo nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 JSEM ZDE TY KOLOUŠKU Si mě pekně na**l zase sněží!! Hned jak sem to viděl sem věděl, že za to můžeš ty !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 a copak...v práglu je kalamitka...zase jste vyjevený že v zimě padá sníh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 ne v pohode jen me to zebe do tvářiček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 stejně jsi napůl nalitej tak ti to nemůže vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 to je zase nejakej brněnskej hantec ? no možná trošku joo ale každopádně je to hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Mě furt jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo já rád všechny žánry,ale na toto se docela hodně těším,tolik akčních herců pohromadě to se jen tak nevidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 mě už takový filmy neberou...už mi není 16 tak jaký filmy tě teda berou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) 18+ Editováno: 9. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.