Vlasta Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Kontrolní otázka pro ty co maj na HTP tada spíše na nesníženém podvozku 16tky kola.Jak to vypadá je to ošklivá koza a je nutno snížit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 vlasto nevím...mám na svém FULL 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 18+ myslíš jako XXX filmy pro dospělé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Kontrolní otázka pro ty co maj na HTP tada spíše na nesníženém podvozku 16tky kola.Jak to vypadá je to ošklivá koza a je nutno snížit? mám to sám a těžko říct,mě to nějak vysoko nepřijde,ale tady jsou spíše extremisti co se týče snižování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Jde o to jestli chceš dělat pluh v tědlech námrazách ) Máro Josefína Mutzenbacher a takový ty klasiiky jooo to je tvoje ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 ááá podle smíííchu koštuju že se ti to taky dostalo do ruky :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 jj vím o co go,myslím že je několik dílů,ale viděl jsem snad 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 coveče to snad já akoratá jeden :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 http://prahacity.olx.cz/josefina-mutzenbac...00-iid-36320272 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 No Máro jestli si to neviděl tak to je výzva !!! :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 asi vzal kramle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 jak rad by som si to pozrel ale som v robote:D shit:D ooo som si spravil radost , som bol v obchode a kupil osm si cokoladu jahodovu, leo keksiky:D a jojo gumimaci:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 jirko ty mas radio dance ze jo v svoji kare? nemas problem s gombikom hlasitosti??? lebo mne jak je zima tak proste ide tazko otacat:D jak sa auto zohreje vo vnutri to uz ide bez problemov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 já mám taky DANCE a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 asi vzal kramle byl jsem pracovně mimo firmu.... ale Josefínu nezmám..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 tak když pracovně tak v poho,jinak Josefínu sežeň,je to dobrý retro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 kurna kde si zmenim avatar neviem to najst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 jdu na oběd,dneska to vypadá na čočku nebo smažák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 kontaktnu čočku? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 kurna kde si zmenim avatar neviem to najst V NASTAVENÍ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 tak když pracovně tak v poho,jinak Josefínu sežeň,je to dobrý retro NEMÁM RÁD CHLUPATÝ DRNY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 kontaktnu čočku? alebo šošovicu ......tu já mám moc rád.....a k tomu opočenou klobásku a cibulku a kyselou okurčičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 V NASTAVENÍ..... no si ty ale chytrej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Veľká, známa počítačová firma, usporadúva prezentáciu spoločnosti. Ako hlavní prezentéri sú pozvaní mladí najúspešnejší pracovník a starý najúspešnejší. Mladý "powerpoinťák", nagélované vlasy, s kokotským sebaistým výrazom v tvári dojde pred dvere v 30 minútovom predstihu a čaká. Po 28 minútach prijde starý veterán vo voľnom tričku s neupravenými vlasami a riflách. Mladík sa naňho pozrie spoza okuliarí, snobsky si popraví svoj oblek, premôže svoje pudy a v rámci komunikácie sa pokúsi privtierať: "Ako starší a skúsený toho musíte asi veľa vedieť a všetko dobre poznať, však?" Štyridsiatnik sa naňho ani nepozrie a hovorí: "Chlapče... Ja to mám v piči..." lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.