Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
Ahoj a kdyby ti bylo aspoň trochu nevolno, tak jeď okamžitě na pohotovost, nejlépe se vzorkem smažáku lol

a pak hned na PČR a tam vezmi herečku lollollol

To nemusí, ORGÁN si ji najde :smich:

• Autor

jestli myslíš náš orgán /kibi/ tak ten už není orgán, ale : SPORTOVNÍ REFERENT :-)

Kluci: jsem nějakej unavenej!

• Autor

TAK ŠUP DO HAJAN...A ODPOČÍVAT..TO JE TAKY DŮLEŽITÝ....

• Autor

tak klucí, já to dneska balím........zase tedy zítra..měj te se.......

Marku: dobrou noc a zitra.

• Autor

Pěkné dobré ránko všem...v noci u nás na západě pěkně lilo, ale teď již svítí zase slunce...snad bude hezky...klídek ...pohoda....tak užívejte neděli..já mám volno ještě i v pondělííííííííí.....

Zdar Marku, u nás je zatím v poho, je sice oblačno, ale sluníčko se dere ven. Doufám, že nám počasí dnes vyjde, jedem s rodinou na WEVI :)

ahoj panové!!!...dneska to vypadá na moc hezky den......a odpoledne bych měl s jedním znamym a jeho potomkem vyrazit směr M.Boleslav do škodováckyho muzea :-) nikdy sem tam nebyl tak sem pěkně zvědavej

Ahoj, to ti závidím :palec2: , to bude paráda. Já jsem taky zvědav, co tam dnes nafotím :)

no taky se těšim ...snad si to znamy nerozmysli to bych byl celkem naštvanej.

Škoda, že Bolka je tak daleko, ale uvažuji, že pojedu v brzské době do Tatry Kopřivnice :palec2:

To je zas pro mně dálka :smich: , ale jak pojedu do Prahy, tak se asi stavím :)

ježiš :-)) dáš plnou a hurá směr čechy

:smich: Kdyby to bylo tak jednoduché , já dělám i víkendy a manželka jen přes tyden, takže se vidíme o víkendu 2 x za 6 tydnů. A navíc už těch vyletu máme dost naplánovanych a za 1,5 měsíce jedem na dovču, takže i do te Prahy, je to problém :feve:

Krásné dobré ránko kucí! :)

Čést, tak já fičím, jestli budete hodní, tak vám odpoledne ukážu nějaké fota :) , ahoj

Tak opatrně frč a nezapomen pak na fotečky :)

dobry rano romane!!!

no woody ja to taky znam manželka děla v t-mobilu taky na směny , ja taky a to tak že každej ma jinej system takže se taky moc nevidime.zrovna ted před chvili jela do práce a mě nechala doma.tak sem se znamym domluvil na ten dnešní vylet.jinak dovču zatim planujem mame vybranej jeden hotylek u velkych kralovic v beskydech ale ještě jsme tam nevolali jestli maj volno tak snad už není pozdě

Ahoj a dobré ránko raca.My se na dovolenou chystáme na podzim protože přes léto je zahrádka,sekání,zalejvání - takže o zábavu docela postaráno :)

jj romane mi jsme jezdili vždy bud před nebo po prazdninach...idealni lidi podstatně min a takovej klidek...jen letos herečka chtěla o prazdniny tak to snad přetrpim ten blazinec.......no nic taky poletim mrknu na zahradu jestli pujdou přiorat brambory a když ne tak vyvezu nějakou zbylou hlinu co sem vyndal kvuli těm dlaždicím

raca: kdyby Tě ted slyšela...prej hérečka... :smich:

ale romane.... :t .... herečka s krátkým "e" to je jasný.u dlouhyho už bych byl nebožtík.....jinak už mam dva velky vozejky vyvezeny a asi už na to dneska dlabu dam nějakou baštu pak se pujdu vyvonět do vany a hurá směr Bolka

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.