Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pěkné dobré ránko všem...v noci u nás na západě pěkně lilo, ale teď již svítí zase slunce...snad bude hezky...klídek ...pohoda....tak užívejte neděli..já mám volno ještě i v pondělííííííííí.....

Vloženo

ahoj panové!!!...dneska to vypadá na moc hezky den......a odpoledne bych měl s jedním znamym a jeho potomkem vyrazit směr M.Boleslav do škodováckyho muzea :-) nikdy sem tam nebyl tak sem pěkně zvědavej

Vloženo
:smich: Kdyby to bylo tak jednoduché , já dělám i víkendy a manželka jen přes tyden, takže se vidíme o víkendu 2 x za 6 tydnů. A navíc už těch vyletu máme dost naplánovanych a za 1,5 měsíce jedem na dovču, takže i do te Prahy, je to problém :feve:
Vloženo

dobry rano romane!!!

no woody ja to taky znam manželka děla v t-mobilu taky na směny , ja taky a to tak že každej ma jinej system takže se taky moc nevidime.zrovna ted před chvili jela do práce a mě nechala doma.tak sem se znamym domluvil na ten dnešní vylet.jinak dovču zatim planujem mame vybranej jeden hotylek u velkych kralovic v beskydech ale ještě jsme tam nevolali jestli maj volno tak snad už není pozdě

Vloženo

jj romane mi jsme jezdili vždy bud před nebo po prazdninach...idealni lidi podstatně min a takovej klidek...jen letos herečka chtěla o prazdniny tak to snad přetrpim ten blazinec.......no nic taky poletim mrknu na zahradu jestli pujdou přiorat brambory a když ne tak vyvezu nějakou zbylou hlinu co sem vyndal kvuli těm dlaždicím

Vloženo

ale romane.... :t .... herečka s krátkým "e" to je jasný.u dlouhyho už bych byl nebožtík.....jinak už mam dva velky vozejky vyvezeny a asi už na to dneska dlabu dam nějakou baštu pak se pujdu vyvonět do vany a hurá směr Bolka

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...