Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ahoj a kdyby ti bylo aspoň trochu nevolno, tak jeď okamžitě na pohotovost, nejlépe se vzorkem smažáku a pak hned na PČR a tam vezmi herečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 To nemusí, ORGÁN si ji najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 jestli myslíš náš orgán /kibi/ tak ten už není orgán, ale : SPORTOVNÍ REFERENT :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Kluci: jsem nějakej unavenej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 TAK ŠUP DO HAJAN...A ODPOČÍVAT..TO JE TAKY DŮLEŽITÝ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 tak klucí, já to dneska balím........zase tedy zítra..měj te se....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Marku: dobrou noc a zitra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Pěkné dobré ránko všem...v noci u nás na západě pěkně lilo, ale teď již svítí zase slunce...snad bude hezky...klídek ...pohoda....tak užívejte neděli..já mám volno ještě i v pondělííííííííí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Zdar Marku, u nás je zatím v poho, je sice oblačno, ale sluníčko se dere ven. Doufám, že nám počasí dnes vyjde, jedem s rodinou na WEVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 ahoj panové!!!...dneska to vypadá na moc hezky den......a odpoledne bych měl s jedním znamym a jeho potomkem vyrazit směr M.Boleslav do škodováckyho muzea :-) nikdy sem tam nebyl tak sem pěkně zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ahoj, to ti závidím , to bude paráda. Já jsem taky zvědav, co tam dnes nafotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 no taky se těšim ...snad si to znamy nerozmysli to bych byl celkem naštvanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Škoda, že Bolka je tak daleko, ale uvažuji, že pojedu v brzské době do Tatry Kopřivnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 to je zas pro mě dáálka a co muzeum sportovních vozu v Lánech ?tam si asi někdy příští měsíc udělam vylet http://www.auto-muzeum.cz/cz/vitejte-v-muz...vnich-vozu-lany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 To je zas pro mně dálka , ale jak pojedu do Prahy, tak se asi stavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 ježiš :-)) dáš plnou a hurá směr čechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Kdyby to bylo tak jednoduché , já dělám i víkendy a manželka jen přes tyden, takže se vidíme o víkendu 2 x za 6 tydnů. A navíc už těch vyletu máme dost naplánovanych a za 1,5 měsíce jedem na dovču, takže i do te Prahy, je to problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Krásné dobré ránko kucí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Čést, tak já fičím, jestli budete hodní, tak vám odpoledne ukážu nějaké fota , ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tak opatrně frč a nezapomen pak na fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 dobry rano romane!!! no woody ja to taky znam manželka děla v t-mobilu taky na směny , ja taky a to tak že každej ma jinej system takže se taky moc nevidime.zrovna ted před chvili jela do práce a mě nechala doma.tak sem se znamym domluvil na ten dnešní vylet.jinak dovču zatim planujem mame vybranej jeden hotylek u velkych kralovic v beskydech ale ještě jsme tam nevolali jestli maj volno tak snad už není pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ahoj a dobré ránko raca.My se na dovolenou chystáme na podzim protože přes léto je zahrádka,sekání,zalejvání - takže o zábavu docela postaráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 jj romane mi jsme jezdili vždy bud před nebo po prazdninach...idealni lidi podstatně min a takovej klidek...jen letos herečka chtěla o prazdniny tak to snad přetrpim ten blazinec.......no nic taky poletim mrknu na zahradu jestli pujdou přiorat brambory a když ne tak vyvezu nějakou zbylou hlinu co sem vyndal kvuli těm dlaždicím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 raca: kdyby Tě ted slyšela...prej hérečka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 ale romane.... .... herečka s krátkým "e" to je jasný.u dlouhyho už bych byl nebožtík.....jinak už mam dva velky vozejky vyvezeny a asi už na to dneska dlabu dam nějakou baštu pak se pujdu vyvonět do vany a hurá směr Bolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.