Únor 11, 201015 r tak kdybych to napsal tak si Dave myslí že mám závodní monopost to vazne nemas monopost ( som sa teraz v tebe sklamal (
Únor 11, 201015 r tak nejake biele cudo napadalo...ale nie vela ale stale snezi ale skor sa robia zaveje jak fuka vietor, a zima tiez neni az taka
Únor 11, 201015 r Ondro a jak prosím tě bylí čert....specifikuj blíže..pokud to zvládneš no bolí to tak že by většina z vás to nesnela a vyžadovala by opium nebo jinou drogu
Únor 11, 201015 r Autor aha.....už to malinko chápu...tu bolest....a co máš v sobě ty ? jinak praha a sníh a komplikace v dopravě http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/1918...vu-v-praze.html
Únor 11, 201015 r Autor na ten led napadnula 5cm bílá sračka napůl rozbředlá a klouže to jako blázen..ale autí mám v garáži...v teple... ...mámmšoféra
Únor 11, 201015 r Bré ráno pánové dnes teda spíše zasypané ráno,takhle to u nás po ránu vypadá Dobrejch 30 hodin drobně sněží takže za noc tak 15cm.
Únor 11, 201015 r Tady to tedy dneska žije.....ještě že jdu ve 12h domů...... to uz tu asi nebudes hnupe co
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.