Únor 11, 201015 r Jo dnes je tu narváno,buď jsou zalezly před sněhem nabo maj malou sobotu už ve čtvrtek
Únor 11, 201015 r Malá prosba pokud by se někomu chtělo a má dobrej program na upravu udělejte mi bílé koleška,mám furt takové vnitřní hlasy habych si kola nechal nastříkat.(já mám jenom gimp2 nějak se mi to nedaří)Díkes
Únor 11, 201015 r Malá prosba pokud by se někomu chtělo a má dobrej program na upravu udělejte mi bílé koleška,mám furt takové vnitřní hlasy habych si kola nechal nastříkat.(já mám jenom gimp2 nějak se mi to nedaří)Díkes ja mam adobe photoshop a ak sa mi bude chcet tak sa ti stym pohram co stoji take nastriekani???
Únor 11, 201015 r uvidime co to spravi:) kde sa flaka jirko??? ci on je v tom brne s deckami v tom zoo? lol lol
Únor 11, 201015 r To já si ještě tak 5.5 hodky počkám,než se dostanu domu,ale mám dva dni volna tak to dnes už nějak rozchodím. David-cenu zatím nevím,ale když by se jedno vešlo do litru tak bych do toho šel.
Únor 11, 201015 r To já si ještě tak 5.5 hodky počkám,než se dostanu domu,ale mám dva dni volna tak to dnes už nějak rozchodím.David-cenu zatím nevím,ale když by se jedno vešlo do litru tak bych do toho šel. Tak to si ještě chvilku počkáš no Jinak ty kola, no nevím, jak by tyhle vypadaly v bílém provedení, jsem zvědavej, až to Dave změní na pc
Únor 12, 201015 r dobre ranko:))) vcera vecer jaka chujavica bola u nas, rano len zaveje ostali...uz ma to nebaviiii
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.