davidenqo Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 jaaaaj skapal pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Jo dnes je tu narváno,buď jsou zalezly před sněhem nabo maj malou sobotu už ve čtvrtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 kiez by som tak mal taku sobotu aj ja ach jaaaj alebo sa setci napchavaju este Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 tak nějak sem po o nestíhal,ale snad už bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Malá prosba pokud by se někomu chtělo a má dobrej program na upravu udělejte mi bílé koleška,mám furt takové vnitřní hlasy habych si kola nechal nastříkat.(já mám jenom gimp2 nějak se mi to nedaří)Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Malá prosba pokud by se někomu chtělo a má dobrej program na upravu udělejte mi bílé koleška,mám furt takové vnitřní hlasy habych si kola nechal nastříkat.(já mám jenom gimp2 nějak se mi to nedaří)Díkes ja mam adobe photoshop a ak sa mi bude chcet tak sa ti stym pohram co stoji take nastriekani??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 no já nevím,myslím že v té bílé to nebude úplně ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 ja si tiez myslim ze to nebude ziadna vyhra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 ale každopádně to zkus udělat 'Dave jak to bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 uvidime co to spravi:) kde sa flaka jirko??? ci on je v tom brne s deckami v tom zoo? lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Tak konečně doma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Dnes jste toho teda moc neřešili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 chybal si nam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 To já si ještě tak 5.5 hodky počkám,než se dostanu domu,ale mám dva dni volna tak to dnes už nějak rozchodím. David-cenu zatím nevím,ale když by se jedno vešlo do litru tak bych do toho šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Jirka psal že má dnes služebku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 chybal si nam já víííím a proto jsem se na vás taky přišel podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 To já si ještě tak 5.5 hodky počkám,než se dostanu domu,ale mám dva dni volna tak to dnes už nějak rozchodím.David-cenu zatím nevím,ale když by se jedno vešlo do litru tak bych do toho šel. Tak to si ještě chvilku počkáš no Jinak ty kola, no nevím, jak by tyhle vypadaly v bílém provedení, jsem zvědavej, až to Dave změní na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 já víííím a proto jsem se na vás taky přišel podívat si zlaty cmoQ :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Jirka psal že má dnes služebku jj zoo akvapark a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Pár aktual.fotek jak to u nás vypadalo při vyměně přímotopu za pořádny topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Dnes jste toho teda moc neřešili a co jste řešili s empíkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 to uz tu asi nebudes hnupe co Týýýýýýýýýýý koxo či kokso...jsi múdry chalan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 dobre ranko:))) vcera vecer jaka chujavica bola u nas, rano len zaveje ostali...uz ma to nebaviiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.