Únor 12, 201015 r ale menší problemy s ABS,pak EPC a nakonec jsem byl na výmeně v servisu s brzdovkou a zjistily že mam praskly silentbloky,schnily výfuk a něco se štelovákem paken vzadu
Únor 12, 201015 r Mno ono se mi ani nechtělo ... studený pivo a teplý výčepní,to neni můj formát :smich:
Únor 12, 201015 r kdo napsal že je Mára teplej?To bych si ani nedovolil .. vždyt si furt hraje s tim boxem co si objednal ne? ...
Únor 13, 201015 r Autor wolové......zrovna vy dva mi něco říkejte ...jeden empík a druhej má rozbitý auto a tudíž nemůže na internet ..
Únor 13, 201015 r taaak, dnes som bol u babky bratislava - trnava a este dalej cca tak 70 km tam , z toho 60 km vyzeralo asi takto hladaj stromy a este taka jedna lahodka peugeot 308 rc z
Únor 13, 201015 r Autor jsi se alespoň jako řidič vydováděl po cestě k babke co sněhové jazyky to je svinstvo....
Únor 13, 201015 r sfinstvo by to nebylo,kdyby si měl offroad :D:D Já těd přijel z Český Lípy a taky mazec .. hlavně tankodrom tak jsem si u toho hned vzpoměl na písničku... Hrály jsme kličkovanou,vždyt to znáš....
Únor 14, 201015 r jo mat tak scoutika octaviu tak to by bolo ine povozenie )) aha co mi zverejnili dnes v novinach ))
Únor 14, 201015 r Hezky pane doufám,že sis řek o pořádnej honorář. Jo a snad na nás obyčejné smrtelníky teď nezanevřeš.
Únor 14, 201015 r honorar nejaky poslu neviem kolko ale tipujem tak 16 € nene neboj, na vas ja chlapci moji nezabudnem inac robim zurku vo svojej vile na plazi v los angeles tak ked cete mozte prist letenky zaplatim.... :smich: lol lol
Únor 14, 201015 r inac robim zurku vo svojej vile na plazi v los angeles tak ked cete mozte prist letenky zaplatim.... :smich: lol lol Počkám na ostatní a pak to vezmem hromadně jako zájezd,ať to máš trochu levnější za skupinovou letenku :)
Únor 14, 201015 r no když se mě to stalo tak jsem se na to vyprdl,no a za 2 dny jsem musel jít,ten mě zdrbal že jsem blázen že můžu přijít o prst jak to mám chycený.....
Únor 14, 201015 r Dobrý nedělní podvečer brej večír,já nikde nebyl celej víkend,sem rád když dojdu na wc no tak to je teda mazec že to až tak závažný, tak držím palce, ať si co nejdřív fit
Únor 14, 201015 r honorar nejaky poslu neviem kolko ale tipujem tak 16 € nene neboj, na vas ja chlapci moji nezabudnem inac robim zurku vo svojej vile na plazi v los angeles tak ked cete mozte prist letenky zaplatim.... :smich: lol lol a hle, pan novinář Tu nabídku beru hned, kor když všechno platíš
Únor 14, 201015 r Dobrý nedělní podvečer no tak to je teda mazec že to až tak závažný, tak držím palce, ať si co nejdřív fit no myslel jsem,že to bude prdel ale po páteční návštěvě na chirurgii jsem změnil názor.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.