davidenqo Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 neprud!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 ale menší problemy s ABS,pak EPC a nakonec jsem byl na výmeně v servisu s brzdovkou a zjistily že mam praskly silentbloky,schnily výfuk a něco se štelovákem paken vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 a kvůli tomu jsi nemohl zajít na forum do hospody...ty ty ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Mno ono se mi ani nechtělo ... studený pivo a teplý výčepní,to neni můj formát :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Mára je teplej jo, no to sou mi věci takhle při pátku no nic, jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 kdo napsal že je Mára teplej?To bych si ani nedovolil .. vždyt si furt hraje s tim boxem co si objednal ne? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 wolové......zrovna vy dva mi něco říkejte ...jeden empík a druhej má rozbitý auto a tudíž nemůže na internet .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 taaak, dnes som bol u babky bratislava - trnava a este dalej cca tak 70 km tam , z toho 60 km vyzeralo asi takto hladaj stromy a este taka jedna lahodka peugeot 308 rc z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 jsi se alespoň jako řidič vydováděl po cestě k babke co sněhové jazyky to je svinstvo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 sfinstvo by to nebylo,kdyby si měl offroad :D:D Já těd přijel z Český Lípy a taky mazec .. hlavně tankodrom tak jsem si u toho hned vzpoměl na písničku... Hrály jsme kličkovanou,vždyt to znáš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 jo mat tak scoutika octaviu tak to by bolo ine povozenie )) aha co mi zverejnili dnes v novinach )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Hezky pane doufám,že sis řek o pořádnej honorář. Jo a snad na nás obyčejné smrtelníky teď nezanevřeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 honorar nejaky poslu neviem kolko ale tipujem tak 16 € nene neboj, na vas ja chlapci moji nezabudnem inac robim zurku vo svojej vile na plazi v los angeles tak ked cete mozte prist letenky zaplatim.... :smich: lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 inac robim zurku vo svojej vile na plazi v los angeles tak ked cete mozte prist letenky zaplatim.... :smich: lol lol Počkám na ostatní a pak to vezmem hromadně jako zájezd,ať to máš trochu levnější za skupinovou letenku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 nerob si starosti cim skor prides tym viac bab pre teba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 brej večír,já nikde nebyl celej víkend,sem rád když dojdu na wc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Copák srajda nebo pouze víkendová lenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 nic takovýho,mám jen těžkej zánět v noze z toho jak sem si jí rozřízl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Tak to přeju rychlé zhojení,doufám,že jsi pod odbornym okem nějakyho doktora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 no když se mě to stalo tak jsem se na to vyprdl,no a za 2 dny jsem musel jít,ten mě zdrbal že jsem blázen že můžu přijít o prst jak to mám chycený..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Dobrý nedělní podvečer brej večír,já nikde nebyl celej víkend,sem rád když dojdu na wc no tak to je teda mazec že to až tak závažný, tak držím palce, ať si co nejdřív fit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 honorar nejaky poslu neviem kolko ale tipujem tak 16 € nene neboj, na vas ja chlapci moji nezabudnem inac robim zurku vo svojej vile na plazi v los angeles tak ked cete mozte prist letenky zaplatim.... :smich: lol lol a hle, pan novinář Tu nabídku beru hned, kor když všechno platíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Jasne, že platí. A napiš termín, vezmu si na to dovču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Dobrý nedělní podvečer no tak to je teda mazec že to až tak závažný, tak držím palce, ať si co nejdřív fit no myslel jsem,že to bude prdel ale po páteční návštěvě na chirurgii jsem změnil názor..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 tak to asi jen tak obyčejný ukopnutí palce nebylo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.