azriel Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Tak ještě 2 hodky a jdu tohle nastrkat do autííí a jedu do dílny montovat...takže papkání a pak práce :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Co to je ?? Nejak z toho obrázku nejsem moudrej :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 ten velkej .. je výfuk...střed a koncovej díl....a vrchní krabice je kotouče,desky,pakny,filtr,a další montážní drobnosti... v servisu mi to spočítaly na pěkný ranec,ale u cc-autodíly jsem to měl defakto za hubičku (5025kč i s dopravou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Já už se lek, že tam chceš narvat ten zabalenej gauč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 (editace) to ne,ale ten taky za chvíly pujde. tady je můj obýdek s italem v kuchyni hadr pičo :smich: :smich: a konečně mam doma revanč za to že nebylo pravý velký ucho(zrcátko) Editováno: 15. Únor 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 No já si dal dneska kebab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 nooo bašta ještě do plastu a žrááát to plastovym příborem :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 (editace) tak plastové nádobí je vyšší sociální kategorie... nemam na to abych každý týden dokupoval nadobí,takže musim žrát z porcelánu :smich: to je tak když je chlap doma sám.. nenavařeno a drahá polovička sedí v práci a pije kávičku a chudák mazlik je doma sám,hladovej a přepálí i vodu na čaj Editováno: 15. Únor 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 L o L azi ty ses asi dobrej démon spálit vodu na čaj :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 nazdar lamy...já mám bramborovej salát a kuřecí řízečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Nazdar .... dej pozor at to s tebou neflákne :DD takový kalorická bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 neboj....jsem silnej kluk...ne tlustej ale silnej..jako že to zmáknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 no jasny ... :DD ja zkoncil na videnskejch parkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 taky dobrý...jakýkoliv maso je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 jako i lidský jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 ..stejně to na talíři nepoznáš takže je to jedno..hlavně že je nacpanej bachor ..ale jedině pečený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Jirko neměl by jsi v podpisu mít LPG místo LGP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Jsem všímavej viď.........no co stane se že :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 všímavej seš ale jinak to neni anglicky správně Takže to musí celé do kopru :?DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 hele fízle , sem v práci nemám čas si číst takový romány Kuci sem vám ani neřek -- uz je to tak sem PLYNAŘ sa nebojis ze to bouchne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 (editace) Kdo se bojí nesmí do lesa .... se snad taky nebojíš že ti upadne, když se za něj pořád taháš ne ? Editováno: 15. Únor 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 (editace) Tak ještě 2 hodky a jdu tohle nastrkat do autííí a jedu do dílny montovat...takže papkání a pak práce :smich: :smich: Mě to měnění čeká v dubnu před STK, kotouče,destičky a zadí pakny budou Zimermann. + ještě čepy řízení už mám všechno připraveny,ale zatím je zima a navíc at kucí na STK čuměj na novy brzdy.- Editováno: 15. Únor 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 všímavej seš ale jinak to neni anglicky správně Takže to musí celé do kopru :?DDD mě šlo hlavně o to pořadí písmenek... nikoliv o obsah... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Kdo se bojí nesmí do lesa .... se snad taky nebojíš že ti upadne, když se za něj pořád taháš ne ? no právě bojí....už mu odpadl a tak tě chce varovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 dobre ranko .)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.