Květen 10, 200916 r Hoši, tak jsem doma a tady slíbené fota , ale řeknu vám že jsem byl zklsamán, oproti loňsku poloviční účast
Květen 10, 200916 r tak sem tady ... taky jen na skok jinak škodovácky muzeum mooc pěkný!! určitě bych si nějakyho veteranka vybral
Květen 10, 200916 r pěkny tam vedle toho upíra je 1202, že? S tou jsem jezdil asi 4 roky, nesmrtelné auto
Květen 10, 200916 r To já taky dneska, všimni si mojí poslední fotky, je tam rozměr gumy na to BNW, to byl brutus
Květen 10, 200916 r a já dneska žádný fotky..... tak nafot herečku a placni jí sem mi se zlobit nebudem :-)) To já taky dneska, všimni si mojí poslední fotky, je tam rozměr gumy na to BNW, to byl brutus a sakra!! to trochu přepalil ..pěkny
Květen 10, 200916 r Autor tak nafot herečku a placni jí sem mi se zlobit nebudem :-)) OK tady je a Raco bez poznámek, jasný...
Květen 10, 200916 r Autor Ahoj Marku.SZ jsem dostal a zitra dám vědět,ju? Jasně....myslím, že jsme dva rozumný spolehlivý klucí....
Květen 10, 200916 r Autor woody to by bylo do jinýho tématu.....a zase by jste měli divoký sny..a co pak na to Vašw herečky doma...hned by jste se chtěli rozvádět :-)
Květen 10, 200916 r Autor Jo,jo...Já jsem tu měl kluky takže sportovní aktivita dnes neproběhla. No jo mini srazík u Romariaaa....doufám , že jste probrali Vorlajzovi narozky...snad tam neuděli ostudu
Květen 10, 200916 r vrrrrrrr.....aúúúúúú....aúúúúúú..........kdy můžu dorazit umejt paní domácí zada???...kdy máš marku šichtu????
Květen 10, 200916 r Hoši a ještě jedna perlička, tady tu tříkolku jsemdával i do fotek z ulic, viděl jsem ji loni na dovče, a kdo si tipne cenu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.