Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 no jo aby ty jsi se nepřidal...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 no vidíš a hned nám ten čas hezky utíká.....a za 30 min jdeme oba domů......já budu vykořisťovat moje truhláře....budou mi přidělávat police ci mi v práci dělali... ...jo mám na práci lidi to jde vidět, jak si levej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 levej ne..pohodlnej...víš a to je něco jinýho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 no jo aby ty jsi se nepřidal...... krásně to na tebe padne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Máro říkam to jen pro to že si to chtěl vědět, vysral sem se pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 levej ne..pohodlnej...víš a to je něco jinýho.... každej tomu říká jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Nic ... mám hotovo tak mažu to Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 tak lamy mažu domů a vy se tu pěkně budete nudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 každej tomu říká jinak tak já pohodlnej a ty neschopnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 ja se nudit nebudu ,, čiao :DD v pondělí na novém fóru :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 tak já pohodlnej a ty neschopnej... jo já tomu říkám neschopnej, takže si neschopnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Tak se mějte, čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 SLOVENSKOOOOOOOO SLOVENSKOOOOOOOO SLOVENSKOOOOOOOOOO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 DAVE: gratulace k výhře na Ruskem....... dakujem, to boli nervy pri tych najazdoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 zdar chlapaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 kua sem nejakej vyndanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Únor 2010 Sdílet Vloženo 21. Únor 2010 NO nevím jak vy, ale za mě ten novej vzhled teda ne-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 21. Únor 2010 Sdílet Vloženo 21. Únor 2010 mas na vyber 3 tak si snad vyberes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 NO nevím jak vy, ale za mě ten novej vzhled teda ne-e ani mě moc nesedí žádný vzhled....já měl na původním celomodrej a bylo to super...jinak dobrá mrazivé ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 JÁ VĚDĚL PROČ SE NEKOUKAT NA TEN HOKEJ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 dobre ranko, pozeram ze to uz prehodili na nove forum...no a ze zmena od fabie az k superbu...no nejak som ju nepostrehol.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 ani mě se to nelíbí....ale jde o zvyk....jinak naši v hokeji nic moc ...ale sáblíková zase placka..na 1500m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 co je zase s váma lamy???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Dobré ráno Pro mě teda taky zatím žádná změna, jsem z toho spíš zmatenej, ale uvidíme časem Jinak včerejší hokej fakt děs, přesilovky strašný Ale Sáblíková potěšila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 (editace) mě chlapci potěšily .. pěkný hokej ... hlavně tempo ve 3třetině Editováno: 22. Únor 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.