Únor 19, 201015 r no vidíš a hned nám ten čas hezky utíká.....a za 30 min jdeme oba domů......já budu vykořisťovat moje truhláře....budou mi přidělávat police ci mi v práci dělali... ...jo mám na práci lidi to jde vidět, jak si levej
Únor 19, 201015 r tak já pohodlnej a ty neschopnej... jo já tomu říkám neschopnej, takže si neschopnej
Únor 22, 201015 r Autor NO nevím jak vy, ale za mě ten novej vzhled teda ne-e ani mě moc nesedí žádný vzhled....já měl na původním celomodrej a bylo to super...jinak dobrá mrazivé ráno...
Únor 22, 201015 r dobre ranko, pozeram ze to uz prehodili na nove forum...no a ze zmena od fabie az k superbu...no nejak som ju nepostrehol....
Únor 22, 201015 r Autor ani mě se to nelíbí....ale jde o zvyk....jinak naši v hokeji nic moc ...ale sáblíková zase placka..na 1500m
Únor 22, 201015 r Dobré ráno Pro mě teda taky zatím žádná změna, jsem z toho spíš zmatenej, ale uvidíme časem Jinak včerejší hokej fakt děs, přesilovky strašný Ale Sáblíková potěšila
Únor 22, 201015 r mě chlapci potěšily .. pěkný hokej ... hlavně tempo ve 3třetině Upraveno Únor 22, 201015 r od azriel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.