Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 už zde dneska končím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 už zde dneska končím..... no tak se mě A přidal sis mě do přátel jo? To je pocta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Asi něco chce , že si tě přidal :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Asi něco chce , že si tě přidal :DD ani se nebudu zajímat co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 sa mi to tu nepaci nikde nevidim "zobrazit nove prispevky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Asi myslíš na to co já co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 sa mi to tu nepaci nikde nevidim "zobrazit nove prispevky" nahoře zobrazit novy obsah !!! koukej hlasovat Můj odkaz Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 No tak já se prozatím loučím, mějte se tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 pic fízle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 pánové .. těd jsem přišel ze squashe a musim říst,že jsem uplně vyřízenej .. prohrál jsem 2:1 na sety .. pěkně mě tam kolega prohnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 a proc mas takovou radost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Dobré odpoledne, člověk tu pár dní není a takové změny tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Kdo tu je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 (editace) no tak se mě A přidal sis mě do přátel jo? To je pocta no to bylo omylem...špatnej klik..už Tě zase vymažu..neboj.....aby jsi se necítil divně.... EDIT: VYMAZÁNO!!! Editováno: 23. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 http://www.novinky.cz/ekonomika/192912-vidina-statisicovych-nahrad-meni-ucastniky-nehod-na-simulanty.html zajímavé čtení....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Dobvé ranko pánové,co je nového,kromě fora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 nic....jirka s barisem mě furt prudí...ondra má palec v prd*li...a nikdo jinej sem vlastně nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 13. února 2010 Řidiči, kteří při dechové zkoušce na alkohol nadýchají méně než 0,25 promile, by neměli být v žádném případě postihováni. Dnešnímu Právu to řekl ministr dopravy Gustáv Slamečka. Zdůraznil ale, že v české legislativě by měla i nadále zůstat nulová tolerance vůči alkoholu za volantem. "V Evropské unii sice existují země, kde je u motoristů přípustných i 0,5 promile, Česko by však mělo v nulové toleranci pokračovat. Současně podporuji všechna opatření, která znemožní řidiče postihovat za takzvaný zbytkový alkohol," řekl deníku Slamečka. Ministr dopravy tak reagoval na snahu některých politiků i dopravních expertů nulovou toleranci prolomit. Inspiruje je k tomu postup dopravní policie, která od letošního 1. ledna podrobuje dechové zkoušce na alkohol řidiče každého vozidla, které zastaví. "Povinné dýchání při každé silniční kontrole nepřispěje k větší bezpečnosti silničního provozu, ale je zbytečným obtěžováním slušných lidí. Je proto třeba sáhnout k tomu, co už udělala řada států, a připustit určitou toleranci k alkoholu za volantem," uved například předseda ODS Mirek Topolánek. Mírnou toleranci žádají i sociální demokraté, navrhují 0,15 či 0,24 promile. Vyzvali policejního prezidenta, aby v tomto smyslu vydal metodický pokyn. Policie od dechových zkoušek při každé silniční kontrole nechce upustit. Argumentuje tím, že loni zavinili řidiči v ČR pod vlivem alkoholu 5725 nehod. Evidováno při nich bylo 123 usmrcených, o 53,8 procenta vice než v roce 2008, a 2658 zraněných. První letošní měsíc ale ukázal, že dechové zkoušky při každé silniční kontrole nepřinesly téměř žádný efekt. Policie při nich odhalila jen 832 řidičů, kteří si před jízdou neodpustili skleničku. je to jen o 82 řidičů více než ve stejném loňském měsíci, kdy se policisté při běžných silničních kontrolách zaměřovali na alkohol jenom namátkově. Šéf dopravní policie Leoš Tržil ale ujišťuje, že trestány jsou pouze případy, kdy řidič nadýchá více než 0,24 promile. Zaprotokolovat však policisté při kontrole nemusí každý takový přestupek, i kdyby dechová zkouška ukázala jen zbytkový alkohol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 nic....jirka s barisem mě furt prudí...ondra má palec v prd*li...a nikdo jinej sem vlastně nechodí ja som nikto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 jajaj na tebe som zabudol....soráč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Jeden po ráno. Krasnej slunečnej den a dlouhá fronta aut když k jednomu dorazí chlap jdoucí z předu fronty ptá se druhej co se děje."Ale ve předu sedí na silnici 10 cigánu a pokud nedostanou 10tis tak se polejou benzínem a upálí tak vybírám" Hmm a kolik už máte "16 litru benzínu 23 litru nafty a 60 zapalovaču.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Videjko po ránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Jeden po ráno. Krasnej slunečnej den a dlouhá fronta aut když k jednomu dorazí chlap jdoucí z předu fronty ptá se druhej co se děje."Ale ve předu sedí na silnici 10 cigánu a pokud nedostanou 10tis tak se polejou benzínem a upálí tak vybírám" Hmm a kolik už máte "16 litru benzínu 23 litru nafty a 60 zapalovaču.! tak ten poznam ale ked som ho pocul prvy krat no konec :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Dobré ráno Marku nestěžuj si hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.