Únor 23, 201015 r Jeden po ráno. Krasnej slunečnej den a dlouhá fronta aut když k jednomu dorazí chlap jdoucí z předu fronty ptá se druhej co se děje."Ale ve předu sedí na silnici 10 cigánu a pokud nedostanou 10tis tak se polejou benzínem a upálí tak vybírám" Hmm a kolik už máte "16 litru benzínu 23 litru nafty a 60 zapalovaču.!
Únor 23, 201015 r no to bylo omylem...špatnej klik..už Tě zase vymažu..neboj.....aby jsi se necítil divně.... EDIT: VYMAZÁNO!!! ty si jouda
Únor 23, 201015 r Jelikož se mi po kliknutí na článek objeví toto tak to pravdivá zpráva asi nebude. celkom dobry vtip :D:D:
Únor 23, 201015 r nene , v 15:00 mi tam jede šofér - budeš ty dvě chtít když to bude šlapat ??? Upraveno Únor 23, 201015 r od Evers
Únor 23, 201015 r Vlasto odhlasuj mi děkuji http://www.cz.metalfest.eu/votes.php?action=voting&band_id=66
Únor 23, 201015 r Dave tady to mas , je tam klakson ale neni to nejak vyrazne ... takze bych se toho nebal ( akorat to nemam zalaknuty berbarvym takze se to po sutrech loupe + na pravo je videt uchyceni mlhovek ( pac sem to fiknul cele doporucuji totam nechachat na krajich / nejlepe zakrej, striknout odlepit, pote bezbarvej
Únor 23, 201015 r nene , v 15:00 mi tam jede šofér - budeš ty dvě chtít když to bude šlapat ??? no slapat by to hadam malo:D a uvidime kolko to bude stat u vas a zistim kolko u nas podla toho
Únor 23, 201015 r Dave tady to mas , je tam klakson ale neni to nejak vyrazne ... takze bych se toho nebal ( akorat to nemam zalaknuty berbarvym takze se to po sutrech loupe + na pravo je videt uchyceni mlhovek ( pac sem to fiknul cele doporucuji totam nechachat na krajich / nejlepe zakrej, striknout odlepit, pote bezbarvej jo diky tak sa stym pohram aj ja nejaky ten vikend:) a mas praskou mlhovku
Únor 23, 201015 r no to by mohlo byt v pohode, to sa zmesti aj do obalky urcite, sak potom sa dohodneme co a ako
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.