baris Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 já vám tak popřeju max. dobrou noc a jdu spát:D jsem po noční tak dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 No aspoň pozdravit bys mohl nevidím důvod...proč zdravit hnusný rejpali co toho nechtějí nechat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 řekl jsem snad dnes něco rejpavýho na tvojí osobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 nejde jen o dnešek...ale stačí pročíst pár příspěvků zpět..a je to jasné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 dobre ranko...hned po ranu 7 paliet...este ze tu vedla mali vysokozdvizny vozik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Dave - jestli tu kravinu dneska nerozmontuju tak uz nevim !!! no teraz uz vidim ze se ti to povedlo , gratulujem )) cize sup sup pruzinky do obalky poslat mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 dobré odpoledne chlaaaapce ty aj zijes? :kuk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Dave !!! nainstalováno !! jeeeeeeeeej zajtra sa do toho pustim ja teda vlastne nepustim, nemam pruziny...kua :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Tady to dnes teda žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 necituj Dave obrázky či videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Tady to dnes teda žije tak co s tím uděláš????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 no já asi nic, když tu nikdo není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 a já jsem nikdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 no ty se semnou nebavíš. když ani nepozdravíš ....... takže jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 OK.....tak mě přehlížej...ono to asi bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 no zas takovou radost ti neudělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 tak to já radši miznu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 tak si běž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Nazdárek , Máro přeju ti krásný den. Jak jsi se vyspal ? Dave - akorát to chce pod to ještě podložky ( 3x se to zvedlo a jak si to sedlo do sebe tak ted to vyleti akorat do pulky / zapomel jsem je tam dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 (editace) Jirko děkuji za optání....velmi dobře.... i Tobě krásný den Editováno: 26. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Co tvůj záměr s LPG jak se to pohnulo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 u mě???? já nikdy LPG nechtěl.......tolik nejezdím aby se mi to vyplatilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Tak proč ses informoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 jen tak abch věděl jak jsi na tom finančně .)..KDYŽ MÁŠ NA lpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Dobrý den, dopoledne jsem v hospodě ještě nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.