baris Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 A hele, nová tvář Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Dobrej , tak se milej pane posaďte - páč moc lidí to neustojí Máro : to si teda pěknej vykuk takhle to země tahat ( napsal bych to vostřejc ale nechci toho nováčka odradit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Hele novej - Libor ( BAGRISTA ) Barin je fízl s tim se nebav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Jééje, já už si sednul, bez dovolení Jo a jsem Rkař. Čerstvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 No Rumun to nám tady chybělo, máš aspoň full výbavu jako pan továrník ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Hele novej - Libor ( BAGRISTA ) Barin je fízl s tim se nebav Fízl, nefízl, v hospodě jsme si všichni rovni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Hele novej - Libor ( BAGRISTA ) Barin je fízl s tim se nebav vubec ho neposlouchej, neví co mele, žádnej fízl nejsem..zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 No Rumun to nám tady chybělo, máš aspoň full výbavu jako pan továrník ?? Style + pár drobností navíc. Full to rozhodně není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 No Rumun to nám tady chybělo, máš aspoň full výbavu jako pan továrník ?? nevyzvídej a radši mu dej hodnotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Fízl, nefízl, v hospodě jsme si všichni rovni! Nevim jak u vás , ale u nás fízlové do hospody nesměj :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Style + pár drobností navíc. Full to rozhodně není. tak to si dej pozor na Marka, aby na tebe nemachroval, že má FULL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Fízl, nefízl, v hospodě jsme si všichni rovni! nejsme JÁ JSEM ZDE VEDOUCÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 (editace) Sem to ale hlupák Pro nováčky tu máme takovou anketu : www.anketapronovacky.cz každej nováček by měl ohodnotit minimálně 10 přizpěvků. Editováno: 26. Únor 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 tak to si dej pozor na Marka, aby na tebe nemachroval, že má FULL Jen ať machruje. Styjně je to zbytečný, já s ním na rande nepůjdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 tak to si dej pozor na Marka, aby na tebe nemachroval, že má FULL NEMACHRUJU TO VY ZÁVIDÍÉTE MOJE FULL....I tv MÁM FULL HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Sem to ale hlupák Pro nováčky tu máme takovou anketu : www.anketapronovacky.cz každej nováček by měl ohodnotit minimálně 10 přizpěvků. Super, zrovna jsem chtěl jít na oběd.. tady se asi nevaří, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Jen ať machruje. Styjně je to zbytečný, já s ním na rande nepůjdu A HEKE DALŠÍ......JSI TU 5min a už tohle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Kua ten je vostrej jako břitva :DD Tady se chytne :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 kampak asi Jirko odakzuješ? fuuuuuj..znám tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Super, zrovna jsem chtěl jít na oběd.. tady se asi nevaří, že? Chlastáme tu zázadně nalačno / šetří to prachy i čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 No nic, hodnoťte si svoje sr... (www.ratemypoo.com), já se jdu nadlábnout. Až se naobědvám, mrknu sem, co tu po vás zbylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 kampak asi Jirko odakzuješ? fuuuuuj..znám tě Voco ti jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Chlastáme tu zázadně nalačno / šetří to prachy i čas a vředy hezky namázneš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Voco ti jde ? ty víš...vo ho*no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 No nic, hodnoťte si svoje sr... (www.ratemypoo.com), já se jdu nadlábnout. Až se naobědvám, mrknu sem, co tu po vás zbylo. chytil jsi se??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.