Únor 26, 201015 r Dobrej , tak se milej pane posaďte - páč moc lidí to neustojí Máro : to si teda pěknej vykuk takhle to země tahat ( napsal bych to vostřejc ale nechci toho nováčka odradit )
Únor 26, 201015 r Hele novej - Libor ( BAGRISTA ) Barin je fízl s tim se nebav Fízl, nefízl, v hospodě jsme si všichni rovni!
Únor 26, 201015 r Hele novej - Libor ( BAGRISTA ) Barin je fízl s tim se nebav vubec ho neposlouchej, neví co mele, žádnej fízl nejsem..zatím
Únor 26, 201015 r No Rumun to nám tady chybělo, máš aspoň full výbavu jako pan továrník ?? Style + pár drobností navíc. Full to rozhodně není.
Únor 26, 201015 r No Rumun to nám tady chybělo, máš aspoň full výbavu jako pan továrník ?? nevyzvídej a radši mu dej hodnotit
Únor 26, 201015 r Fízl, nefízl, v hospodě jsme si všichni rovni! Nevim jak u vás , ale u nás fízlové do hospody nesměj :DD
Únor 26, 201015 r Style + pár drobností navíc. Full to rozhodně není. tak to si dej pozor na Marka, aby na tebe nemachroval, že má FULL
Únor 26, 201015 r Sem to ale hlupák Pro nováčky tu máme takovou anketu : www.anketapronovacky.cz každej nováček by měl ohodnotit minimálně 10 přizpěvků. Upraveno Únor 26, 201015 r od Evers
Únor 26, 201015 r tak to si dej pozor na Marka, aby na tebe nemachroval, že má FULL Jen ať machruje. Styjně je to zbytečný, já s ním na rande nepůjdu
Únor 26, 201015 r Autor tak to si dej pozor na Marka, aby na tebe nemachroval, že má FULL NEMACHRUJU TO VY ZÁVIDÍÉTE MOJE FULL....I tv MÁM FULL HD
Únor 26, 201015 r Sem to ale hlupák Pro nováčky tu máme takovou anketu : www.anketapronovacky.cz každej nováček by měl ohodnotit minimálně 10 přizpěvků. Super, zrovna jsem chtěl jít na oběd.. tady se asi nevaří, že?
Únor 26, 201015 r Autor Jen ať machruje. Styjně je to zbytečný, já s ním na rande nepůjdu A HEKE DALŠÍ......JSI TU 5min a už tohle....
Únor 26, 201015 r Super, zrovna jsem chtěl jít na oběd.. tady se asi nevaří, že? Chlastáme tu zázadně nalačno / šetří to prachy i čas
Únor 26, 201015 r No nic, hodnoťte si svoje sr... (www.ratemypoo.com), já se jdu nadlábnout. Až se naobědvám, mrknu sem, co tu po vás zbylo.
Únor 26, 201015 r Autor Chlastáme tu zázadně nalačno / šetří to prachy i čas a vředy hezky namázneš....
Únor 26, 201015 r Autor No nic, hodnoťte si svoje sr... (www.ratemypoo.com), já se jdu nadlábnout. Až se naobědvám, mrknu sem, co tu po vás zbylo. chytil jsi se???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.