Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

zdar zástupče...makáš? a jak se vstávalo po hokeji co jste tu sledovali s Romanem? J8 mám dneska volno..hurá k zubaři celá rodina :-(

mě se vstavalo normalka...skaču z postele jako rybička .-)...ted už tvrdě robotuju a čekam na pracovního náčelníka jakej skvělej ukol nam vymyslel

no o zubaři mi ani nemluv brrr bych moh psat romany nebo ty zuby vrtat taky

• Autor

TAKŽE DNESKA VYVĚŠUJU :palec2: TÉMA DNE A TO:

ZOUBKY, ZUBY, PROTÉZY, KARTÁČKY, ROVNÁTKA apod. - PROSTĚ ZUBAŘINA!!!! :feve::kuk::help:

Zdaaar, tak jak vidím to dnešní téma, tak to do hospody dneska nejdu :feve:

• Autor

STYDÍŠ SE ZA PROTÉZU :-)

lol jak to víš :smich:
  • Autor

NO TO BYCH BYL ŠPATNEJ VÁŠ VEDOUCÍ, KDYBYCH NEMĚ POTŘEBNÝ INFORMACE.... :-)

no ja mam hubu tak převrtanou že se divim že nejsem už uplnej moribundus..... na stoličkach mam víc blomby než zubu a to už není dobry....ale řízek ještě rozkoušu jen s topinek se bojim :-)

• Autor

JÁ JSEM V NORMĚ, ALE JEDNOU JSEM SI ZLOMIL ZUB A ŠKVAREK V SÁDLE...A CELÁ SRANDA MĚ STÁLA CCA 3500,-kČ A 1,5 MĚSÍCE CHOZENÍ K ZUBAŘI...mám krásnou kovovou korunku a zoubek bez nervu.....takže já nervák už nejsem :-)

Upraveno od Marek

když řeknu že sem šel loni v listopadu na kontrolu a doted chodim ještě na dodělavky a stale nejsem hotovej...zní to divně?

• Autor

malinko. buď máš tak zničený zuby, anebo na Tobě zubař slušně vydělává :-)

no řek bych obojí sem asi jeden z mála co se těší na umělý aby měl klid......stojí to zaprd.a zrovna včera sem zjistil že jedna blomba přes pul zubu si trochu sedla a zřejmě jí čeka oprava :-(

Upraveno od raca

• Autor

čoveče...tak to je k nasrání.....ale klapačky jsou na hovno.....na někoho si otevřeš hubu a oni Ti vypadnou :-)

to je fakt holt bych se aspon přestal na lidi šklebit.....ale možna lepší než tohle.....nejhorší je že sem v tom listopadu šel na kontrolu se starou ktera nebyla 4roky u zubaře,a jí nedělal nic! a mě cca po roce celou hubu.tady je pravě problem že všichni zubaři maj plno a neberou takže i když ten muj je asi patlal tak vybírat si nemůžu

Upraveno od raca

no ja mam hubu tak převrtanou že se divim že nejsem už uplnej moribundus..... na stoličkach mam víc blomby než zubu a to už není dobry....ale řízek ještě rozkoušu jen s topinek se bojim :-)

Já to mám podobně, řízek, moso požvykám, ale s bramborama a chlebem mám problém :smich:

• Autor

no to je tady ale sebranka "bezzubců" :-)

• Autor

a jinak jak je u Vás. Tady slovy klasika: CHČIJE A CHČIJE.......

Je pod mrakem a nechčije, nechčije :)

• Autor

Tak já to k Vám posílám..jo...

Krásn dobré ránko kuci :)

• Autor

No Ramane jako pro koho: chčije tady a jdu k zubaři...připoj se do dnešní debaty: zubařina :-)

Ja jsem meěl se zubama problém před 1,5 rokem. 8Let jsem tam nebyl a bolest jsem řešil brufenem. Jak nezabrali ani 2 brufeny, tak jsem šel na pohotovost a potom jsem chodil do zubaře 3 měsíce, než mi tu hubu zgenerálkoval. :smich:

Ježiši...zubaře nebrat!!!

• Autor

a hele závislák brufenář..

bré ráno při pondělku

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.