Květen 11, 200916 r Autor zdar zástupče...makáš? a jak se vstávalo po hokeji co jste tu sledovali s Romanem? J8 mám dneska volno..hurá k zubaři celá rodina :-(
Květen 11, 200916 r mě se vstavalo normalka...skaču z postele jako rybička .-)...ted už tvrdě robotuju a čekam na pracovního náčelníka jakej skvělej ukol nam vymyslel no o zubaři mi ani nemluv brrr bych moh psat romany nebo ty zuby vrtat taky
Květen 11, 200916 r Autor TAKŽE DNESKA VYVĚŠUJU TÉMA DNE A TO: ZOUBKY, ZUBY, PROTÉZY, KARTÁČKY, ROVNÁTKA apod. - PROSTĚ ZUBAŘINA!!!!
Květen 11, 200916 r Autor NO TO BYCH BYL ŠPATNEJ VÁŠ VEDOUCÍ, KDYBYCH NEMĚ POTŘEBNÝ INFORMACE.... :-)
Květen 11, 200916 r no ja mam hubu tak převrtanou že se divim že nejsem už uplnej moribundus..... na stoličkach mam víc blomby než zubu a to už není dobry....ale řízek ještě rozkoušu jen s topinek se bojim :-)
Květen 11, 200916 r Autor JÁ JSEM V NORMĚ, ALE JEDNOU JSEM SI ZLOMIL ZUB A ŠKVAREK V SÁDLE...A CELÁ SRANDA MĚ STÁLA CCA 3500,-kČ A 1,5 MĚSÍCE CHOZENÍ K ZUBAŘI...mám krásnou kovovou korunku a zoubek bez nervu.....takže já nervák už nejsem :-) Upraveno Květen 11, 200916 r od Marek
Květen 11, 200916 r když řeknu že sem šel loni v listopadu na kontrolu a doted chodim ještě na dodělavky a stale nejsem hotovej...zní to divně?
Květen 11, 200916 r no řek bych obojí sem asi jeden z mála co se těší na umělý aby měl klid......stojí to zaprd.a zrovna včera sem zjistil že jedna blomba přes pul zubu si trochu sedla a zřejmě jí čeka oprava :-( Upraveno Květen 11, 200916 r od raca
Květen 11, 200916 r Autor čoveče...tak to je k nasrání.....ale klapačky jsou na hovno.....na někoho si otevřeš hubu a oni Ti vypadnou :-)
Květen 11, 200916 r to je fakt holt bych se aspon přestal na lidi šklebit.....ale možna lepší než tohle.....nejhorší je že sem v tom listopadu šel na kontrolu se starou ktera nebyla 4roky u zubaře,a jí nedělal nic! a mě cca po roce celou hubu.tady je pravě problem že všichni zubaři maj plno a neberou takže i když ten muj je asi patlal tak vybírat si nemůžu Upraveno Květen 11, 200916 r od raca
Květen 11, 200916 r no ja mam hubu tak převrtanou že se divim že nejsem už uplnej moribundus..... na stoličkach mam víc blomby než zubu a to už není dobry....ale řízek ještě rozkoušu jen s topinek se bojim :-) Já to mám podobně, řízek, moso požvykám, ale s bramborama a chlebem mám problém
Květen 11, 200916 r Autor No Ramane jako pro koho: chčije tady a jdu k zubaři...připoj se do dnešní debaty: zubařina :-)
Květen 11, 200916 r Ja jsem meěl se zubama problém před 1,5 rokem. 8Let jsem tam nebyl a bolest jsem řešil brufenem. Jak nezabrali ani 2 brufeny, tak jsem šel na pohotovost a potom jsem chodil do zubaře 3 měsíce, než mi tu hubu zgenerálkoval.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.