Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 zdar zástupče...makáš? a jak se vstávalo po hokeji co jste tu sledovali s Romanem? J8 mám dneska volno..hurá k zubaři celá rodina :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 mě se vstavalo normalka...skaču z postele jako rybička .-)...ted už tvrdě robotuju a čekam na pracovního náčelníka jakej skvělej ukol nam vymyslel no o zubaři mi ani nemluv brrr bych moh psat romany nebo ty zuby vrtat taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 TAKŽE DNESKA VYVĚŠUJU TÉMA DNE A TO: ZOUBKY, ZUBY, PROTÉZY, KARTÁČKY, ROVNÁTKA apod. - PROSTĚ ZUBAŘINA!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Zdaaar, tak jak vidím to dnešní téma, tak to do hospody dneska nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 STYDÍŠ SE ZA PROTÉZU :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 jak to víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 NO TO BYCH BYL ŠPATNEJ VÁŠ VEDOUCÍ, KDYBYCH NEMĚ POTŘEBNÝ INFORMACE.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 no ja mam hubu tak převrtanou že se divim že nejsem už uplnej moribundus..... na stoličkach mam víc blomby než zubu a to už není dobry....ale řízek ještě rozkoušu jen s topinek se bojim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) JÁ JSEM V NORMĚ, ALE JEDNOU JSEM SI ZLOMIL ZUB A ŠKVAREK V SÁDLE...A CELÁ SRANDA MĚ STÁLA CCA 3500,-kČ A 1,5 MĚSÍCE CHOZENÍ K ZUBAŘI...mám krásnou kovovou korunku a zoubek bez nervu.....takže já nervák už nejsem :-) Editováno: 11. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 když řeknu že sem šel loni v listopadu na kontrolu a doted chodim ještě na dodělavky a stale nejsem hotovej...zní to divně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 malinko. buď máš tak zničený zuby, anebo na Tobě zubař slušně vydělává :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) no řek bych obojí sem asi jeden z mála co se těší na umělý aby měl klid......stojí to zaprd.a zrovna včera sem zjistil že jedna blomba přes pul zubu si trochu sedla a zřejmě jí čeka oprava :-( Editováno: 11. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 čoveče...tak to je k nasrání.....ale klapačky jsou na hovno.....na někoho si otevřeš hubu a oni Ti vypadnou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) to je fakt holt bych se aspon přestal na lidi šklebit.....ale možna lepší než tohle.....nejhorší je že sem v tom listopadu šel na kontrolu se starou ktera nebyla 4roky u zubaře,a jí nedělal nic! a mě cca po roce celou hubu.tady je pravě problem že všichni zubaři maj plno a neberou takže i když ten muj je asi patlal tak vybírat si nemůžu Editováno: 11. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 no ja mam hubu tak převrtanou že se divim že nejsem už uplnej moribundus..... na stoličkach mam víc blomby než zubu a to už není dobry....ale řízek ještě rozkoušu jen s topinek se bojim :-) Já to mám podobně, řízek, moso požvykám, ale s bramborama a chlebem mám problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 no to je tady ale sebranka "bezzubců" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 a jinak jak je u Vás. Tady slovy klasika: CHČIJE A CHČIJE....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Je pod mrakem a nechčije, nechčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tak já to k Vám posílám..jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Krásn dobré ránko kuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 No Ramane jako pro koho: chčije tady a jdu k zubaři...připoj se do dnešní debaty: zubařina :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ja jsem meěl se zubama problém před 1,5 rokem. 8Let jsem tam nebyl a bolest jsem řešil brufenem. Jak nezabrali ani 2 brufeny, tak jsem šel na pohotovost a potom jsem chodil do zubaře 3 měsíce, než mi tu hubu zgenerálkoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ježiši...zubaře nebrat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 a hele závislák brufenář.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 bré ráno při pondělku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.