Únor 26, 201015 r no jasne, hlavne baris, si davaj pozor na zadok ked ti nahodou spadne mydlo no zrovna ty že se vyjadřuješ
Únor 26, 201015 r no jasne, hlavne baris, si davaj pozor na zadok ked ti nahodou spadne mydlo Mýdlo? To nepoužívám. Jako správný chlap se nemyju!
Únor 26, 201015 r Omfg Libore vis jak to vyznelo , Dave - jo to jako ze ty hnupe ! no uplně normálně, nevím co si jako představuješ
Únor 26, 201015 r Když mám vedle půllitr, nikdy se necítím osamocen Co se to tu vůbec čepuje? se koukni na jirkův avatar, zrovna tam čepuje
Únor 26, 201015 r se koukni na jirkův avatar, zrovna tam čepuje Takže to není hospoda, ale cukrárna? To jsem si spletl dveře... a i to pivo mi chutnalo nějak divně
Únor 26, 201015 r Co mas dobryho ? Bo se nabízí varianta že v ní máš něco jiného než žrádlo Upraveno Únor 26, 201015 r od Evers
Únor 26, 201015 r Pokud se tomu, co kupujeme v obchodech dá říkat žrádlo (což mnohdy pochybuju), tak mám žrádlo, ale pokud ne, tak je to to, co se ti nabízí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.