Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

zkouším všechny verze co tu jsou a ze všech mě bolí nějak oči,fakt ta nová verze fora stojí za 2 věci :feve:

to jo, všechny jsou moc světlý, já mám škoda modern, ta ještě celkem jde

panové loučim se , mám toho tu na posrání pak rovnou pryč.

Tak se měj Jirko, já ještě necelou hodinku :)

čuss a večer dojdi ;)

pozeram ze tu dnes bola celkom sranda:D

ja som si spravil vyletik na letisko na Schwechat, sefka sla zas do thajska tak som ju viezol a potom som sa vozil na jej Tucsone :D

no ale potom prisla ta horsia cast dna,som siel so skreckom k veterinarovi a ze ma nador :(

a este som posielal zivotopis do coca coly na obchodaka a tiez mi odpisali ze dakuju :(

Kua blbej dej Dave .... Je to na hovno .. :(

nj...

tak ako s tymi pruzinami? posles mi to normalne a ja ti poslem do obalky peniaze alebo ti to poslem na ucet?

koukám Dave že šéfka tam jezdí jak do Prahy

nj v prahe je tiez casto :)

look at my new avatar :D

Ahojte, hledám jedu informaci a nikde jsem ji nenašel a zakládat téma si myslím, že je blbost, takže se zeptám v hospodě :)

Mám Fabii 1,4MPi - znak na kufru auta je stříbrný a "i" je červené. Nikde jsem se nedočetl proč. Počítám, že je to a) jen tan B) "úprava posledního majitele" c) odlišení vícekoňové verze

díky za odpověď a ať vám chutná pivko :D

že by 16V ?

• Autor
post-23-1156182784.gifBaví se dvě blondýny: „Tak jsem byla včera na těhotenském testu.“„A jsou těžké otázky?“

Upraveno od Marek

nj v prahe je tiez casto :)

look at my new avatar :D

novej???? :help:

Ahojte, hledám jedu informaci a nikde jsem ji nenašel a zakládat téma si myslím, že je blbost, takže se zeptám v hospodě :)

Mám Fabii 1,4MPi - znak na kufru auta je stříbrný a "i" je červené. Nikde jsem se nedočetl proč. Počítám, že je to a) jen tan B) "úprava posledního majitele" c) odlišení vícekoňové verze

jj takto je značená výkonější verze u škodovky

novej???? :help:

ano novy, co sa ti nezda?:D

Ahojky 1.4 MPI se označovala-černé I 40KW/červené I 50KW/černé 16V 55KW/červené16V 74KW.Takže pokud máš červené I v napisu MPI znamená 50KW motor,pokud předchozí majitel nevyměnil plaketku.Takže kouknout do TP a uvidíš. :)

Nazdárek bando dnes noční tak snad tu nebudu chlastat sám.

ano novy, co sa ti nezda?:D

jen je trošku větší jako ten starej nebo se pletu??

Já tu Vlasto chvíli budu,vyřizuji objednávky a chystám to na poštu :palec2:

btw tvůj avatar nějak nefunguje

to jo, všechny jsou moc světlý, já mám škoda modern, ta ještě celkem jde

no já skončil u verze tuning :smich:

jen je trošku větší jako ten starej nebo se pletu??

stale tam vidis toho misiaka????

stale tam vidis toho misiaka????

jj pravě proto se mi to zdá divný ;)

no nic jdu asi válčit....zatím se mějte

Nazdar .... Dave - ja vidim myšáka taky .... Co ty pružiny ( včera sem tam dal ty podložky a už to pracuje tak jak má !!! :D ) ... Normálně já ti to pošlu a srovnáme se pak nějak - hoď mi adresu do prace do SZ

• Autor

čus..Dave co ten hnusnej novej avatar....se jako máme učit značky či co,...

Musim uznat ze Mara ma pravdu, je to vrchol nevkusu... hnus .... a znacky nikoho nezajimaj ! ( navic to neni vubec vtipny ) lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.