baris Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 zkouším všechny verze co tu jsou a ze všech mě bolí nějak oči,fakt ta nová verze fora stojí za 2 věci to jo, všechny jsou moc světlý, já mám škoda modern, ta ještě celkem jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 panové loučim se , mám toho tu na posrání pak rovnou pryč. Tak se měj Jirko, já ještě necelou hodinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 čuss a večer dojdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 pozeram ze tu dnes bola celkom sranda:D ja som si spravil vyletik na letisko na Schwechat, sefka sla zas do thajska tak som ju viezol a potom som sa vozil na jej Tucsone no ale potom prisla ta horsia cast dna,som siel so skreckom k veterinarovi a ze ma nador a este som posielal zivotopis do coca coly na obchodaka a tiez mi odpisali ze dakuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Kua blbej dej Dave .... Je to na hovno .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 nj... tak ako s tymi pruzinami? posles mi to normalne a ja ti poslem do obalky peniaze alebo ti to poslem na ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 koukám Dave že šéfka tam jezdí jak do Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 nj v prahe je tiez casto look at my new avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Ahojte, hledám jedu informaci a nikde jsem ji nenašel a zakládat téma si myslím, že je blbost, takže se zeptám v hospodě Mám Fabii 1,4MPi - znak na kufru auta je stříbrný a "i" je červené. Nikde jsem se nedočetl proč. Počítám, že je to a) jen tan "úprava posledního majitele" c) odlišení vícekoňové verze díky za odpověď a ať vám chutná pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 že by 16V ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 (editace) Baví se dvě blondýny: „Tak jsem byla včera na těhotenském testu.“„A jsou těžké otázky?“ Editováno: 1. Březen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 nj v prahe je tiez casto look at my new avatar novej???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Ahojte, hledám jedu informaci a nikde jsem ji nenašel a zakládat téma si myslím, že je blbost, takže se zeptám v hospodě Mám Fabii 1,4MPi - znak na kufru auta je stříbrný a "i" je červené. Nikde jsem se nedočetl proč. Počítám, že je to a) jen tan "úprava posledního majitele" c) odlišení vícekoňové verze díky za odpověď a ať vám chutná pivko jj takto je značená výkonější verze u škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 novej???? ano novy, co sa ti nezda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Ahojte, hledám jedu informaci a nikde jsem ji nenašel a zakládat téma si myslím, že je blbost, takže se zeptám v hospodě Mám Fabii 1,4MPi - znak na kufru auta je stříbrný a "i" je červené. Nikde jsem se nedočetl proč. Počítám, že je to a) jen tan "úprava posledního majitele" c) odlišení vícekoňové verze díky za odpověď a ať vám chutná pivko Ahojky 1.4 MPI se označovala-černé I 40KW/červené I 50KW/černé 16V 55KW/červené16V 74KW.Takže pokud máš červené I v napisu MPI znamená 50KW motor,pokud předchozí majitel nevyměnil plaketku.Takže kouknout do TP a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Nazdárek bando dnes noční tak snad tu nebudu chlastat sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 ano novy, co sa ti nezda? jen je trošku větší jako ten starej nebo se pletu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Já tu Vlasto chvíli budu,vyřizuji objednávky a chystám to na poštu btw tvůj avatar nějak nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 to jo, všechny jsou moc světlý, já mám škoda modern, ta ještě celkem jde no já skončil u verze tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 jen je trošku větší jako ten starej nebo se pletu?? stale tam vidis toho misiaka???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 stale tam vidis toho misiaka???? jj pravě proto se mi to zdá divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 no nic jdu asi válčit....zatím se mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Nazdar .... Dave - ja vidim myšáka taky .... Co ty pružiny ( včera sem tam dal ty podložky a už to pracuje tak jak má !!! ) ... Normálně já ti to pošlu a srovnáme se pak nějak - hoď mi adresu do prace do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 čus..Dave co ten hnusnej novej avatar....se jako máme učit značky či co,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Musim uznat ze Mara ma pravdu, je to vrchol nevkusu... hnus .... a znacky nikoho nezajimaj ! ( navic to neni vubec vtipny ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.