Březen 8, 201015 r Autor nazdar blůmy... tady je -5 a já jdu chrápat po noční heč my chrápali zase v noci mezítím co jsi "snad" makal :)
Březen 8, 201015 r Zdar bando už druhej den tu máme okolo -15 a to se fakt už nedá. já mám zimu rád,ale letos mě už fakt sere......
Březen 8, 201015 r co sem se*eš ten komunistickej svátek!!!!!! čus jak je u vás ? ale klidek u nas je za minus nekonecno, kokos uz nech sa zima oddrbe do p.... -8 bolo ked som sadol do auta...brrrr
Březen 8, 201015 r Autor o kufru vím......tak nemachruj.....a počkej až Vám začnou odcházet plynový vzpěry :) a 22....to jsi tedy mucinko cucinko
Březen 8, 201015 r raz az tak odist musia uvidime ked to zacnu riesit na fore ze im odchadza tak to dam prec:D tento tyzden na garancku...som si zohnal olej 4L, olejovy, vzduchovy a pelovy filter-51€ bo v skodovke by som sa nedoplatil
Březen 8, 201015 r Tě prc / nazdrar párci .... Kua Dave tak sem přečelt tu seminární práci o hovnech šlušný :DD Sice sem to dvakrát přerušil vlastnim sranim ale o to bylo zajímavější srovnat to s vlastním zážítkem :DD Dneska sem po 3 tydnech vyhrabaval fabcu ... kua pod ni nebyl ani snih jak tam je dlouho :DD Chudinka ... kompletzne zamrzla
Březen 8, 201015 r No já byl všera prozíravé a tak sem to ometl a oškrábal ... tudýž jsem ráno měl půl práce .. akorát jsem to ometl ... Ráno sem si připadal jak uhlobaron vylezl jsem z baráku natočil dvě auta a začal je ometat
Březen 8, 201015 r Tě prc / nazdrar párci .... Kua Dave tak sem přečelt tu seminární práci o hovnech šlušný :DD Sice sem to dvakrát přerušil vlastnim sranim ale o to bylo zajímavější srovnat to s vlastním zážítkem :DD Dneska sem po 3 tydnech vyhrabaval fabcu ... kua pod ni nebyl ani snih jak tam je dlouho :DD Chudinka ... kompletzne zamrzla no ty si pekne skory...vsech zmrdochu pan tata a ako posledny si to vsimnes:D bolo nacase:D kua a to ja som uzz chcel na letne prezuvat
Březen 8, 201015 r Autor to je super Vlasto.....ty děti jsou zvědavý jako opice....znám to z domova...a tati co to máš...co to montuješ...bude montovat s tebou jo... a to je holka
Březen 8, 201015 r Malá taky sotva stojí na nohách,ale všechno počebuje,teď ji scháním dětské klíče co vypadaj jako FAB,protože jsem už dvakrát doloval zašprajcovanej klíč od auta.
Březen 8, 201015 r Tak co Dave co kurf ... slape to ... Ráno mě to zradilo / ale bylo to zamrzle jak pes ... tak se ani nedivim :DD
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.