Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

raz az tak odist musia :D

uvidime ked to zacnu riesit na fore ze im odchadza tak to dam prec:D

tento tyzden na garancku...som si zohnal olej 4L, olejovy, vzduchovy a pelovy filter-51€ bo v skodovke by som sa nedoplatil

Vloženo

Tě prc / nazdrar párci .... :D Kua Dave tak sem přečelt tu seminární práci o hovnech :D šlušný :DD Sice sem to dvakrát přerušil vlastnim sranim ale o to bylo zajímavější srovnat to s vlastním zážítkem :DD

Dneska sem po 3 tydnech vyhrabaval fabcu ... kua pod ni nebyl ani snih jak tam je dlouho :DD Chudinka ... kompletzne zamrzla :(

Vloženo

No já byl všera prozíravé :D a tak sem to ometl a oškrábal ... tudýž jsem ráno měl půl práce .. akorát jsem to ometl ... :D Ráno sem si připadal jak uhlobaron vylezl jsem z baráku natočil dvě auta a začal je ometat :D

Vloženo

Tě prc / nazdrar párci .... :D Kua Dave tak sem přečelt tu seminární práci o hovnech :D šlušný :DD Sice sem to dvakrát přerušil vlastnim sranim ale o to bylo zajímavější srovnat to s vlastním zážítkem :DD

Dneska sem po 3 tydnech vyhrabaval fabcu ... kua pod ni nebyl ani snih jak tam je dlouho :DD Chudinka ... kompletzne zamrzla :(

no ty si pekne skory...vsech zmrdochu pan tata a ako posledny si to vsimnes:D bolo nacase:D

kua a to ja som uzz chcel na letne prezuvat :(

Vloženo

to je super Vlasto.....ty děti jsou zvědavý jako opice....znám to z domova...a tati co to máš...co to montuješ...bude montovat s tebou jo... a to je holka :)

Vloženo

Malá taky sotva stojí na nohách,ale všechno počebuje,teď ji scháním dětské klíče co vypadaj jako FAB,protože jsem už dvakrát doloval zašprajcovanej klíč od auta.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...