Marek Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 nazdar blůmy... tady je -5 a já jdu chrápat po noční heč my chrápali zase v noci mezítím co jsi "snad" makal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 caute zeny, vsetko pekne k MDŽ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 co sem se*eš ten komunistickej svátek!!!!!! čus jak je u vás ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Zdar bando už druhej den tu máme okolo -15 a to se fakt už nedá. já mám zimu rád,ale letos mě už fakt sere...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 co sem se*eš ten komunistickej svátek!!!!!! čus jak je u vás ? ale klidek u nas je za minus nekonecno, kokos uz nech sa zima oddrbe do p.... -8 bolo ked som sadol do auta...brrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 (editace) Marku co máš proti KSČ svatku Našim ženám- Editováno: 8. Březen 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 jste pěkně starý struktůůůůůůůůůry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 22 je stara struktura? no dobre:D uz mam aj ja otvaranie kufra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 o kufru vím......tak nemachruj.....a počkej až Vám začnou odcházet plynový vzpěry :) a 22....to jsi tedy mucinko cucinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 raz az tak odist musia uvidime ked to zacnu riesit na fore ze im odchadza tak to dam prec:D tento tyzden na garancku...som si zohnal olej 4L, olejovy, vzduchovy a pelovy filter-51€ bo v skodovke by som sa nedoplatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 chudáčik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Tě prc / nazdrar párci .... Kua Dave tak sem přečelt tu seminární práci o hovnech šlušný :DD Sice sem to dvakrát přerušil vlastnim sranim ale o to bylo zajímavější srovnat to s vlastním zážítkem :DD Dneska sem po 3 tydnech vyhrabaval fabcu ... kua pod ni nebyl ani snih jak tam je dlouho :DD Chudinka ... kompletzne zamrzla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 zduř jirko....já to říkám pořád...zlatá garáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 No já byl všera prozíravé a tak sem to ometl a oškrábal ... tudýž jsem ráno měl půl práce .. akorát jsem to ometl ... Ráno sem si připadal jak uhlobaron vylezl jsem z baráku natočil dvě auta a začal je ometat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 uhlobaron... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 sem rád že sem tě pobavil :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 dmeska zase mrtvo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 To víš všichni slaví to MDŽ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Tě prc / nazdrar párci .... Kua Dave tak sem přečelt tu seminární práci o hovnech šlušný :DD Sice sem to dvakrát přerušil vlastnim sranim ale o to bylo zajímavější srovnat to s vlastním zážítkem :DD Dneska sem po 3 tydnech vyhrabaval fabcu ... kua pod ni nebyl ani snih jak tam je dlouho :DD Chudinka ... kompletzne zamrzla no ty si pekne skory...vsech zmrdochu pan tata a ako posledny si to vsimnes:D bolo nacase:D kua a to ja som uzz chcel na letne prezuvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 starý struktůry slavěj a já makám....se*u na to a jdu dom....měj te se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Když jsme se vracely z vyjezdu šla okolo školka tak se prckové chtěly podívat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 zlate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 to je super Vlasto.....ty děti jsou zvědavý jako opice....znám to z domova...a tati co to máš...co to montuješ...bude montovat s tebou jo... a to je holka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Malá taky sotva stojí na nohách,ale všechno počebuje,teď ji scháním dětské klíče co vypadaj jako FAB,protože jsem už dvakrát doloval zašprajcovanej klíč od auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Tak co Dave co kurf ... slape to ... Ráno mě to zradilo / ale bylo to zamrzle jak pes ... tak se ani nedivim :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.