Březen 16, 201015 r Autor ale no kolousku to bol iba vtiiiip aha...ftip.....až teď mi to docvaklo....
Březen 16, 201015 r Autor právě že dnes jsem až moc pracovitej .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Libor - FERDA MRAVENEC
Březen 16, 201015 r Teda ať se tu začne s čím chce stejně Vy prasáci zase skončíte u sodoma gomora no jak jinak, jako bys to tu neznal
Březen 16, 201015 r Autor já usilovně sta....teda pracuju .gif" /> Tak Ti Ondro nevím, ale nějak Ti moc nevěřím..... Upraveno Březen 16, 201015 r od Marek
Březen 16, 201015 r já usilovně sta....teda pracuju jasně, až dostahuješ, tak budeš pracovat (myslím tím honit) co?
Březen 16, 201015 r Autor no jak jinak, jako bys to tu neznal ale ..tohle je solidní pánský club......sice je tu pár prasáků: Libor...Jirka...Ondra, ale najdou se i vyjímky: Marek...
Březen 16, 201015 r Autor jasně, až dostahuješ, tak budeš pracovat (myslím tím honit) co? .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> a jéje...to zase bude ucpanej odpad
Březen 16, 201015 r ale ..tohle je solidní pánský club......sice je tu pár prasáků: Libor...Jirka...Ondra, ale najdou se i vyjímky: Marek... tak tak, Marek je vyjímka, to je úchyláckej koulouše
Březen 16, 201015 r ANO MOC tak se budu snažit to mít hotový co nejdřív a zítra se vám tu snad už budu plně věnovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.