Evers Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 seš laidák Liborku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 právě že dnes jsem až moc pracovitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 ty volééé to je s Váma den..zase....Liborku kamaráde jak se máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 nazdár kamaráde Dneska děs, papírování Tak tu na vás ani nemám čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 mě to moc ftipný nepřijde...... ale no kolousku to bol iba vtiiiip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 nazdár kamaráde Dneska děs, papírování Tak tu na vás ani nemám čas ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 ale no kolousku to bol iba vtiiiip aha...ftip.....až teď mi to docvaklo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 právě že dnes jsem až moc pracovitej .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Libor - FERDA MRAVENEC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Teda ať se tu začne s čím chce stejně Vy prasáci zase skončíte u sodoma gomora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 ale Vlasto, Ty děláš jako by jsi byl kněz nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 ach jo no ty tu taky dnes moc nespamuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Libor - FERDA MRAVENEC jo to jsem přesně já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 já usilovně sta....teda pracuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 protože Ty tu nejsi semnou..se navzájem doplňujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Teda ať se tu začne s čím chce stejně Vy prasáci zase skončíte u sodoma gomora no jak jinak, jako bys to tu neznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 (editace) já usilovně sta....teda pracuju .gif" /> Tak Ti Ondro nevím, ale nějak Ti moc nevěřím..... Editováno: 16. Březen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 já usilovně sta....teda pracuju jasně, až dostahuješ, tak budeš pracovat (myslím tím honit) co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 protože Ty tu nejsi semnou..se navzájem doplňujeme ti chybím jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 no jak jinak, jako bys to tu neznal ale ..tohle je solidní pánský club......sice je tu pár prasáků: Libor...Jirka...Ondra, ale najdou se i vyjímky: Marek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 ti chybím jo? ANO MOC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 jasně, až dostahuješ, tak budeš pracovat (myslím tím honit) co? .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> a jéje...to zase bude ucpanej odpad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 ale ..tohle je solidní pánský club......sice je tu pár prasáků: Libor...Jirka...Ondra, ale najdou se i vyjímky: Marek... tak tak, Marek je vyjímka, to je úchyláckej koulouše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 chybí ti tam K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 ANO MOC tak se budu snažit to mít hotový co nejdřív a zítra se vám tu snad už budu plně věnovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 no jak jinak, jako bys to tu neznal jako vůbec nevím o co go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.