Březen 18, 201015 r tak včera mi moje polovička dovezla toho ¨¨¨¨¨¨¨serje a poslouchal jsem to 2x po sobě,fakt super :palec2:
Březen 18, 201015 r čoveče u nas 13 noooo paráááda o víkendu umeju a vyluxuju autíčko :DD už se těšim :DDD Ale s přezouváním , já teda čekám ráno bylo -1,5 .. takže neni kam spěchat
Březen 18, 201015 r sem ho zastihl na ICQ : tady máte výtažek rozhovoru ... Eve : Vole je po tobe schanka na SHčku . Dave : jhe? Eve : co ??? mluv lidsky Dave : hej ? Eve : jo, nekdo potřeboval poradit s tim latexovym obleckem, a ty o tom vis nejvic. Dave : jaj , v pondelok vybavime...
Březen 18, 201015 r sem ho zastihl na ICQ : tady máte výtažek rozhovoru ... Eve : Vole je po tobe schanka na SHčku . Dave : jhe? Eve : co ??? mluv lidsky Dave : hej ? Eve : jo, nekdo potřeboval poradit s tim latexovym obleckem, a ty o tom vis nejvic. Dave : jaj , v pondelok vybavime... no hustýýý :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.