Březen 25, 201015 r no tady to dnes vypadá že pršet bude asi už dnes u nás je dnes krásně, zejtra má být ještě líp a o víkendu pršet
Březen 25, 201015 r u nás je dnes krásně, zejtra má být ještě líp a o víkendu pršet tady šedo,docela chladno a maj být přeháňky,takže nádhernej den asi
Březen 25, 201015 r čau Máro tady šedo,docela chladno a maj být přeháňky,takže nádhernej den asi no u nás je krásně a 14 stupňů
Březen 25, 201015 r Nazdar bando co nového,u nás taky teploučko od rána sluníčko,akorád je mi to prd platný páč jsem v robotě a od rána se tu furt musí něco řešit,akorád nevím proč to vždy vyjde na mne jako bych tu byl sám . Včera jsem doma dělal celej den dřev.podlahu tak jsem dnes zpráskanej a ještě musím něco řešit furt tady. Tak aspoň něco na zlepšení nálady co mi přivezla pošta.
Březen 25, 201015 r Ahoj Ondro Ahoj Libore Ahoj Marku Ahoj Dave Ahoj Azi Ahoj Vlastiku Upraveno Březen 25, 201015 r od Evers
Březen 25, 201015 r Twle ... vzdyt je to vedle sebe !! Sem to vccera prehnal s pivem.. To vis nocni orgie s ondrou u PC
Březen 25, 201015 r Twle ... vzdyt je to vedle sebe !! Sem to vccera prehnal s pivem.. To vis nocni orgie s ondrou u PC to tě neomlouvá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.