Březen 25, 201015 r Jako Váš duchovní mi nezbyvá než opět debatu zvrhnoucí se do prasáren opustit,protože jste PRASÁCI
Březen 25, 201015 r Libore , pro dejva je spodek - vršeček je tvůj ti ho přenechám, do toho bych se stejně nenasoukal
Březen 25, 201015 r jako některý scénky jsou fakt moc, jsem se divil, jak tohle vubec může někoho napadnout ( viz. mluvící čů.rák a nebo ten růžovej obleček )
Březen 25, 201015 r no tady jo,ale já se z toho můžu v práci teď posrat,do teď jsem jen prodával a řešil problémy
Březen 25, 201015 r Dave tak sem koukal na ty fotky z tech hor... ses vopravdu fesak ... Bejt tebou dam si tady bacha hahah pisem si: neotacat sa jirkovi zadkom
Březen 25, 201015 r Mám tu 5x5 cm samolepici folii průhlednou na tom ( znacka zakazu koureni ) chce nekdo ? si ju nalep na celo
Březen 25, 201015 r Jako Váš duchovní mi nezbyvá než opět debatu zvrhnoucí se do prasáren opustit,protože jste PRASÁCI ale prestan a priznaj farbu sa tu hras na chrumkaveho lol
Březen 25, 201015 r Bruno, film u kterýho jsem chcípal smíchy od začátku do konce a si sa pri tom drzal medzi nohami
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.