Březen 25, 201015 r No to urcite :DD Znas to se zakecas .. najednou ej 6 rano a vsichni jsou naplech No nic padim domu ... at si sef nemysli ze me prace bavi Cus
Březen 25, 201015 r tak jsem se vrátil z debordelizace auta a nestačim se divit... jo jinak už mam přezuto a vykydanej hnuj po zimě...tak eště měsíc a bobíčka předávám mladý a budu rajtovat v RS
Březen 25, 201015 r ale prestan a priznaj farbu sa tu hras na chrumkaveho lol Pane Davidenqo a co si představujete pod takym pojmom chrumkavý (vyjmečně bych prosil přeložit,bo vysvětlit.)
Březen 25, 201015 r Teď jsem byl tankovat u červ.benziny a na každem stojanu nálepka,tak snad to k něčemu bude a člověk se na to bude moct spolehnout.
Březen 26, 201015 r hoši včera byl doma a jsem nějakej namoženej ...seru na to dneska nic nedělám no a nebyl si náhodou ten co klečel a byl dole??
Březen 26, 201015 r Autor á pan vtipálek je tu ,čau Máro neser.......................................
Březen 26, 201015 r neser....................................... copak??špatně ses vyhajal nebo vykakal??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.