Květen 12, 200916 r tak to já můžu jít taky dále, prottože jedinej můj domací mazlíček je přítelkyně a druhej mazlík stojí před barákem
Květen 12, 200916 r Standis: z modrýho combíka na 14" kolech, červenýho hatchbacka na 17" jen tak snadno neuděláš jsem zvěděv jak ti to prokoukne
Květen 12, 200916 r tak to se asi teda stavím a dám to u tebe dohromady dneska jedu do Dolních Měcholup a zítra to vyzvednu a ve čtvrtek by to šlo
Květen 12, 200916 r třikrat zdar pánové!! tak se tu na skok stavim na pivičko...dneska v práci jeden špek za druhym už aby sme šli domu.
Květen 12, 200916 r Raco : to mi povidej , dva dny v kuse zatah jako prr..... a co sem vcera naobjednal dneska rusim
Květen 12, 200916 r jj panové dneska sem se v práci pořádně umazal,zpusobil pár povrchových poranění a utahal jako kotě.škoda že ste mě neviděli co sme dneska měli za ukol protože to by se vám asi ten pohled moc nelíbil... Upraveno Květen 12, 200916 r od raca
Květen 12, 200916 r tak nám ho nastiň no to pujde blbě...prostě ležim pod strojem na sobě ochranou šprcku,abych se uplně nezasral,sem v tom největšim hnusu plnym staryho uniklyho oleje a hlínikovejch špon a snažim se povolovat a čistit ucpaný okruh nizkotlakeho chlazení nástroju a motoru...nemusim řikat že pomalu nic nejde hezky povolit a vratit všechno utáhly na krev a zalepeny locktajtem.ruce pořezany od těch kokotskejch špon a zasranej až po ramena....je to zkurvenej švycarskej kram Upraveno Květen 12, 200916 r od raca
Květen 12, 200916 r takhle to vypada když to dělali na jiny lince kolegove...jen se musí víc zalízt do vnitř
Květen 12, 200916 r nazdar nazdar ráca: ty voe po měsíci co tu píšem slyším že jsi poprvý v práci makal - to musí bejt ale panečku hrůza no asi žádná radost a pro klustrofobiky hotová slast
Květen 12, 200916 r no ty ale nevypadaj moc nespokojeně, ten z bližšího pohledu vypadá ba naopak až nějak moc "pohodově"
Květen 12, 200916 r no ty ale nevypadaj moc nespokojeně, ten z bližšího pohledu vypadá ba naopak až nějak moc "pohodově" to bys ho musel honzo znat...nežere nic jinyho než čokoladu a oplatky a je tak nadopovanej cukrem že tenhle ksicht ma i po noční když ho deš střídat....ale jinak fajn kolega sice hyperaktivni ale dobrej.ale na stejny směně bych snim nevydržel protože celej den čumět na ten vytlem a poslouchat furt jak se všemu tlemi nevydrži moc lídí Upraveno Květen 12, 200916 r od raca
Květen 12, 200916 r čau Honzo takovádle práce by se mi taky líbila, když by si člověk u ní mohl i hodit šlofíka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.