Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

že sem se nešel vyřvat do plivarny :-)

standis: to jo, ráca brečí a přitom mu určitě stekl olej na ksicht, páč pod mašinou usnul :smich:

ráca: to neokecáš, je jasný a evidentní že jste z práce vytlemený a odpočatý :p no to ti mělo bejt jasný, že tě nepolitujem a naopak si rádi "přiložíme polínko" lol

ale jináč pěkný fota z práce :palec2:

nazdar nazdar :)

ráca: ty voe po měsíci co tu píšem slyším že jsi poprvý v práci makal - to musí bejt ale panečku hrůza :p:smich: no asi žádná radost a pro klustrofobiky hotová slast :palec2:

prej poprví... :smich: .....  předtim to byly normalní věci co nema cenu psat a co mě neštvou,ale tohleto už mě začína štvat...hlavně když se to ted děla pomalu každej měsíc.zníčeho nic se to začlo ucpavat je to divny už mam normalně podezření na nějakyho sabotera z vyroby že hazí bordel do nadrže s emulzí

standis: to jo, ráca brečí a přitom mu určitě stekl olej na ksicht, páč pod mašinou usnul :smich:

ráca: to neokecáš, je jasný a evidentní že jste z práce vytlemený a odpočatý :p no to ti mělo bejt jasný, že tě nepolitujem a naopak si rádi "přiložíme polínko" lol

ale jináč pěkný fota z práce :palec2:

:kol-130:

polítovat nechci to mi praci neulehčí..jen sem se chtěl vyřvat a tady sou jen samí kwy převlečený za kamarady...... :D :D :D :D :D :D

prej poprví... :smich: .....  předtim to byly normalní věci co nema cenu psat a co mě neštvou,ale tohleto už mě začína štvat...hlavně když se to ted děla pomalu každej měsíc.zníčeho nic se to začlo ucpavat je to divny už mam normalně podezření na nějakyho sabotera z vyroby že hazí bordel do nadrže s emulzí

asi se mu nechce pracovat a nebo to budou dělat koleové, aby mohli pd mašinou v klidu odpočívat ;):)

je to divny už mam normalně podezření na nějakyho sabotera z vyroby že hazí bordel do nadrže s emulzí

no hele, tak jestli to je nějakej pracant a vidí toho tvýho "vysmátýho" kolegu den co den, jak se tlemí a odchází vytlemenej i z práce, tak bych se tomu sabotérovi ani nedivil - si říká, hovno dělaj tak jim přidělám práci :smich:

- ale vážně: tuhle práci ti teda nezávidím, to musí být pěkně na hovno....já bych asi do roka zešedivěl, páč když mi něco nejde, navíc ve stýsněných podmínkách + jako bonus olej a sračky na držce - no nervoval bych se jako pes :aggressive:

polítovat nechci to mi praci neulehčí..jen sem se chtěl vyřvat a tady sou jen samí kwy převlečený za kamarady...... :D :D :D :D :D :D

kol12

kde? :kuk: dyť tu Marek ani Woody nejsou :smich:

ale vážně: tuhle práci ti teda nezávidím, to musí být pěkně na hovno....já bych asi do roka zešedivěl, páč když mi něco nejde, navíc ve stýsněných podmínkách + jako bonus olej a sračky na držce - no nervoval bych se jako pes :aggressive:

tak ja už sem si zvyk že když něco nejde tak to prostě musíš nějak udělat aby to šlo.....ale jakmile se valim pomalu v hovnech to mě leze na nervy...samozřejmě jsou dny i noci kdy vše jede a můžu celou dobu dřepět v hospodě..to jsou ty světlí chvilky :-)

no oni až sem přijdou tak se určitě k vam přidaj jak je znam...... :D

tak ja už sem si zvyk že když něco nejde tak to prostě musíš nějak udělat aby to šlo.....ale jakmile se valim pomalu v hovnech to mě leze na nervy...samozřejmě jsou dny i noci kdy vše jede a můžu celou dobu dřepět v hospodě..to jsou ty světlí chvilky :-)

no to máme podobnej styl "zaměstnání"...akorát já se místo válení v hovnech "deptám" psychycky :feve:

přidaj přidaj a ještě si rádi rejpnou :p

a kdopak tě depta??? vedoucí nebo zločinci :-)??

to, že je málo zločinců a že se musí zašívat v kanclu, kde je na něho vidět

a kdopak tě depta??? vedoucí nebo zločinci :-)??

ráca nejhorší je že to je z obou stran + ta naše slavná legislativa, ale s těmahle věcma člověk nic neudělá....lidská blbost je nekonečná, vedoucího si člověk nevybírá a to jaký paskvily se dostanou z hlav našich politiků je jen bonus :palec2:

Standis: málo zločinců néé, ale s tim kanclem trefa do černýho - papíry nejsou můj kamarád :aggressive:

jinak chlapy, ještě jste mě nepolitovali za dnešní smutnou událost s mým mazlíčkem...viz strana nazpět :kuk::smich:

tam nic není

str. 130 Příspěvek #3249 jsme nějak moc aknčí, čekal jsem že je to teprve stránka-moje chyba :)

zdárec pánové....čtu a pročítám a samá divočina :kuk: první seks a teď domácí mazlíčci :) Ani nevíte, jak jste mi tímhle tématem skazili den...všem vám smutně oznamuji, že dnešního dne brzy ráno odešla na věčný odpočinek moje rybka - při jejím nálezu mne puklo srdíčko, příčina smrti je patrná na první pohled...bože...asi se utopila :feve::sleep: no dobře no, zas tak krušný to není, ale fakt jsem rybku měl a dnes ráno....čekám upřímné soustrasti a kytice

:smich::smich::smich:

je to smutný, takhle se utopit a ještě ke všemu v akvárku :smich:

standis: je to smutná událost, otřásla celou rodinou a nejhorší....nejhorší na tom je, že jsem akorát koupil krmení za 60,-Kč..a ona si normálně uráčí umřít :aggressive:

to věřím, my jsme za mlada měli křečka a taky to bylo smutný, když umřel.

taky posílam upřimnou soustrast... :rip: ...asi bys měl přejít na chov kaprů byla by aspon večeře :-)))

to věřím, my jsme za mlada měli křečka a taky to bylo smutný, když umřel.

jj, křeček nám taky před 1,5rokem umřel...to je život

jinak s tou blbostí svata pravda....náš vedoucí bejvalej lampasak není špatnej člověk ale jakmile se do něčeho začne montovat nebo při tom nejhoršim případě veme notas a jde se hrabat v programech...to vždycky dopadne blbě a je z toho akorat pruser kterej se musí za něj opravovat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.