Marek Vloženo 2. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 http://www.novinky.cz/krimi/196541-ridic-se-pomstil-zene-za-zpomaleni-na-d1-hrozi-mu-12-let.html tak to je hooodně hustý................................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Nazdar bando tejden jsem tu nebyl tak co je nového? Marek-tak to je hustý,ale bohužel na našich silnicích se už není čemu divit viz třeba uterní případ kluka od nás z maloměstečka, http://www.novinky.cz/krimi/196184-ridic-osobniho-vozu-neprezil-celni-naraz-do-nakladaku.html taky nikdo nechápe proč.to auto bylo WV Golf II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 http://www.novinky.cz/krimi/196541-ridic-se-pomstil-zene-za-zpomaleni-na-d1-hrozi-mu-12-let.html tak to je hooodně hustý................................ tak to je dobrej pi.us ,tohle může udělat opravdu jen dmt,sebral bych mu papíry šmejdovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Ahoj hoši http://www.novinky.cz/krimi/196541-ridic-se-pomstil-zene-za-zpomaleni-na-d1-hrozi-mu-12-let.html tak to je hooodně hustý................................ To jsem četl včera, to je fakt demence Zabít za tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 (editace) Psychotest na 15 sekund. Z následujících druhů ovoce zvolte jeden a zjistíte o sobě něco nového! Prosím, zvažte vše důkladně, nebuďte zbrklí. Je to paráda, sám jsem byl překvapený. Vaše volba o vás toho hodně prozradí. A) Jablko Banán C) Jahoda D) Broskev E) Pomeranč VYHODNOCECÍ DODAM TAK ZA HODKU MOŽNÁ DVĚ Editováno: 2. Duben 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 ty vole tu sedim s otevřenou hubou ... bohužel neni takovej kokot jedinečnou událostí... Kolikrát se mi stalo, že to krypl při předjetí poslal předemě a začal prudce brzdit aby mě zpomalil na 50tku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Psychotest na 15 sekund. Z následujících druhů ovoce zvolte jeden a zjistíte o sobě něco nového! Prosím, zvažte vše důkladně, nebuďte zbrklí. Je to paráda, sám jsem byl překvapený. Vaše volba o vás toho hodně prozradí. A) Jablko Banán C) Jahoda D) Broskev E) Pomeranč VYHODNOCECÍ DODAM TAK ZA HODKU MOŽNÁ DVĚ Broskev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Hoši dotaz , v úterý jdu na servisku - kolik tak ušetřim když si koupim vlastni olej ?? Je to radikální??? Případně jakej ( mam 1,4 16V ku ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Dá se ušetřit a řek bych že dost ve škodovce bude litr 5W40 tak 300kč a mimo se litr pohybuje od 120 po 200kč za litr.Třeba Total je tak kolem 150kč/Mogul taky/Shell 200kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Kolik se tam toho leje Vlasto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 (editace) Do Tvy 1.4/16V necelé 4litry Objemy kapalin (v litrech) Hmotnosti (v kg) Objem palivové nádrže/z toho rezerva 45/7,5 Nádržka ostřikovače oken/s ostřikovači světlometů 2/5 Motorový oleja) a) Náplň oleje s výměnou olejového filtru. Hladina náplně se musí při plnění kontrolovat, nesmí se přeplnit. Hladina náplně se pohybuje mezi ryskami 3,2lit. Chladicí systém vozidla 5,5 Editováno: 2. Duben 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 koukam Mogul 243,- za litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 aaaa šampión mogulek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 toto kua aby to stihli dodat :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Psychotest na 15 sekund. Z následujících druhů ovoce zvolte jeden a zjistíte o sobě něco nového! Prosím, zvažte vše důkladně, nebuďte zbrklí. Je to paráda, sám jsem byl překvapený. Vaše volba o vás toho hodně prozradí. A) Jablko Banán C) Jahoda D) Broskev E) Pomeranč VYHODNOCECÍ DODAM TAK ZA HODKU MOŽNÁ DVĚ já vím tu pointu,ale nebudu ti to kazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 já vím tu pointu,ale nebudu ti to kazit SZ ni mi to zase budu za kokota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 hele další šmíráci .. ( co Ondro dneska v praci klid? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 taky znám , takže Jen Jirka se dnes něco dozví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 omg ze ja se nestranil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 tak se o sobě aspoň něco dozvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Tak já ho už víc napínat nebudu. Výsledky testu: Pokud jste si zvolili : a) Jablko: To znamená, že jste osoba, která má ráda jablka. Banán: To znamená, že jste osoba, která má ráda banány. c) Jahodu: To znamená, že jste osoba, která má ráda jahody. d) Broskev: To znamená, že jste osoba, která má ráda broskve. e) Pomeranč: To znamená, že jste osoba, která má ráda pomeranče. Rovněž se vsadím, že byste mě právě teď rádi nakopali do prdele... Jen mě bohužel právě nenajdete, neboť stále hledám toho hajzla, co to poslal mně!! Slunce v duši !!!!! :) :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 taky znám , takže Jen Jirka se dnes něco dozví jj a to velmi důležitou věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 hele další šmíráci .. ( co Ondro dneska v praci klid? ) no dneska tak docela rozumě,snad to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Pockej to je ale podvod , si mi slibil ze se dovim neco noveho a to ze mam rad broskve vim uz dlouho !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.