Duben 2, 201015 r Pockej to je ale podvod , si mi slibil ze se dovim neco noveho a to ze mam rad broskve vim uz dlouho !!! ale teď se ti to potvrdilo :smich:
Duben 2, 201015 r Pockej to je ale podvod , si mi slibil ze se dovim neco noveho a to ze mam rad broskve vim uz dlouho !!! nj nemáš se pouštět do žádnejch takovejch akcí
Duben 2, 201015 r Libore kdyby nějakej tvůj známej sháněl stěrač tak teď mě má asi 12ks přijít o žádným nevím, ale kdyby jo, tak dám vědět
Duben 2, 201015 r Tadyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. To víš občas si musím vejplatu taky zasloužit prací a ne čučením na netu.
Duben 2, 201015 r já taky celej den makám ,občas sem juknu,ale začíná toho času být čím dál méně,blíží se travní sezona a lidi blbnou
Duben 2, 201015 r já taky celej den makám ,občas sem juknu,ale začíná toho času být čím dál méně,blíží se travní sezona a lidi blbnou
Duben 2, 201015 r Tak to máš pravdu,že se blíží už tejden mi teče z rypáku jak ženichovy z ocasu.Alergie je fakt šupr cajch
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.