baris Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 jj a to velmi důležitou věc to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Pockej to je ale podvod , si mi slibil ze se dovim neco noveho a to ze mam rad broskve vim uz dlouho !!! ale teď se ti to potvrdilo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 ale je tam vysloveně napsáno že se dovim novou věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Pockej to je ale podvod , si mi slibil ze se dovim neco noveho a to ze mam rad broskve vim uz dlouho !!! nj nemáš se pouštět do žádnejch takovejch akcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 no můžeš bejt rád, že ses nedozvěděl třeba něco horšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Libore kdyby nějakej tvůj známej sháněl stěrač tak teď mě má asi 12ks přijít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Dneska Plzeň kdo to ma blízko stavte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 jako jdeš na škopek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 jako hrajem ( takže vlasně jedu na škopky a pak si dam i škopek ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 kde je vůbec pan siaaa ,včera tu taky nebyl,dnes taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 covece nevim ... asi zase dela ze pracuje ... jak je u nej zvykem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 nebo jestli nejel někam se šéfkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Jirko,na toto jsem zvědavej Deftones Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Ty ses celkem narocnej posluchac podle toho co davas za kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Libore kdyby nějakej tvůj známej sháněl stěrač tak teď mě má asi 12ks přijít o žádným nevím, ale kdyby jo, tak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 (editace) ááá okradač nevinejch a jeho vodonoš Editováno: 2. Duben 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 jj Deftones jsou zajímavý a mám je rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 ááá okradač nevinejch a jeho vodonoš pššt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 kde jste kdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Tadyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. To víš občas si musím vejplatu taky zasloužit prací a ne čučením na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 já taky celej den makám ,občas sem juknu,ale začíná toho času být čím dál méně,blíží se travní sezona a lidi blbnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 já taky celej den makám ,občas sem juknu,ale začíná toho času být čím dál méně,blíží se travní sezona a lidi blbnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Tak to máš pravdu,že se blíží už tejden mi teče z rypáku jak ženichovy z ocasu.Alergie je fakt šupr cajch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 kde je vůbec pan siaaa ,včera tu taky nebyl,dnes taky ne to akoze ja?:D:D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 uz mam aj ja svoju temu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.