azriel Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 njn .. sem se nudil a navíc bobíček už mi neříká pane teď se musim dovolovat mladý,jestli mi půjčí auto Citovat
azriel Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 (editace) člověk ti pošle a ty bys hned chtěl ...prasáku jeden Editováno: 6. Duben 2010, autor: azriel Citovat
spineshank Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 ty joo,nějak se otepluje koukám a to nejen venku Citovat
baris Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 člověk ti pošle a ty bys hned chtěl ...prasáku jeden ááááááááááá úchyle, já po tobě žádnej nechtěl Citovat
baris Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 ty joo,nějak se otepluje koukám a to nejen venku a jakej jsme měli zatím klid tady co? Citovat
azriel Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 Tak já zase pujdu mno ... ale pamatujte si .... kdo tvrdí že nehoní,honí dvakrát tolik Citovat
baris Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 nj ono se to vždycky nějak zvrhne to jo, není jedinýho dne Citovat
baris Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 Tak já zase pujdu mno ... ale pamatujte si .... kdo tvrdí že nehoní,honí dvakrát tolik ale tak kam bys chodil .... no nic takovýho tu netvrdíme Citovat
azriel Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 chlapci .. mam trápení RSko je už týden v opravě.. a já nemam čim jezdit... už se chci mazlikovat doma s autíí Citovat
Vlasta Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 Ode dneška rezignuju na funkci toaletáře,páč se tu furt zvrháváte k prasárničkám a někdo tu na Vás musí dohlížet takže ode dneška jsem Váš duchovní otec a mravokárce. Citovat
azriel Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 tak autí bylo ťuknuté v hromadný ,takže jsem to dal klempíři,ale začal na tim dělat až dneska... Citovat
Vlasta Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 (editace) chlapci .. mam trápení RSko je už týden v opravě.. a já nemam čim jezdit... už se chci mazlikovat doma s autíí Ale počkej až bude od doktora doma,to bude laskáního a žádny (ten debilní obrázek se rozpohybuje až po kliknutí ) Editováno: 6. Duben 2010, autor: Vlasta Citovat
Evers Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 jinak hosi dneska sem to postavil na garancku , no a kupovidu kdyz sem se zminil o prasklem laku na strese tak misto aby se hadal pokejval ze vi o co jde Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.