Duben 6, 201015 r njn .. sem se nudil a navíc bobíček už mi neříká pane teď se musim dovolovat mladý,jestli mi půjčí auto
Duben 6, 201015 r člověk ti pošle a ty bys hned chtěl ...prasáku jeden Upraveno Duben 6, 201015 r od azriel
Duben 6, 201015 r člověk ti pošle a ty bys hned chtěl ...prasáku jeden ááááááááááá úchyle, já po tobě žádnej nechtěl
Duben 6, 201015 r ty joo,nějak se otepluje koukám a to nejen venku a jakej jsme měli zatím klid tady co?
Duben 6, 201015 r Tak já zase pujdu mno ... ale pamatujte si .... kdo tvrdí že nehoní,honí dvakrát tolik
Duben 6, 201015 r Tak já zase pujdu mno ... ale pamatujte si .... kdo tvrdí že nehoní,honí dvakrát tolik ale tak kam bys chodil .... no nic takovýho tu netvrdíme
Duben 6, 201015 r chlapci .. mam trápení RSko je už týden v opravě.. a já nemam čim jezdit... už se chci mazlikovat doma s autíí
Duben 6, 201015 r Ode dneška rezignuju na funkci toaletáře,páč se tu furt zvrháváte k prasárničkám a někdo tu na Vás musí dohlížet takže ode dneška jsem Váš duchovní otec a mravokárce.
Duben 6, 201015 r tak autí bylo ťuknuté v hromadný ,takže jsem to dal klempíři,ale začal na tim dělat až dneska...
Duben 6, 201015 r chlapci .. mam trápení RSko je už týden v opravě.. a já nemam čim jezdit... už se chci mazlikovat doma s autíí Ale počkej až bude od doktora doma,to bude laskáního a žádny (ten debilní obrázek se rozpohybuje až po kliknutí ) Upraveno Duben 6, 201015 r od Vlasta
Duben 6, 201015 r jinak hosi dneska sem to postavil na garancku , no a kupovidu kdyz sem se zminil o prasklem laku na strese tak misto aby se hadal pokejval ze vi o co jde
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.