Vlasta Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Evers to je o servisu já když byl na garančce a reklamoval vypadávající madlo dveří takovou tu kapsičku kde je jinak ovládání na okna,tak šli do fabie co měli v bazaru a dali to tam sice to už pak drželo,ale zase to bylo poškrábany.Od té doby jsem tam nejel a krytku za 79kč jsem si koupil radši sám. Teď jde o to co stím udělaj,aby to nezamázli korekční tužkou a nerozleštili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 no to si byl překvapenej co že nic nezapíral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 (editace) já jezdil na garančky jen 3 roky kvůly záruce... teď si skoro vše dělám sám nebo skorošvára.... ale takový ty věci jako brzdovka apod. s čim bych se jebal půl dne,když na to nemam nářadí ,dávám do servisu. poslední kapka byly silentbloky... za práci a geometrii chtěly 3600,- a to mě přemlouvaly abych tam dal originál silentbloky a já mam připravený z cupry... takže čelem vzad a do prvního obyč.servisu ....... 1500,- i s geoškou a s úsměvem davaj domů Editováno: 6. Duben 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 pokud máš šikovného známého tak vše děláš za 1/3 ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 (editace) Já byl jenom na jedný od ty doby si dělám na autí vše sám popřípadě u kámoše v servisu.U našich mám rampu nebo garáž když je počasí na pikaču. Něco pro poobědní rozjímáni. Editováno: 6. Duben 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 btw - Onrdo tak sem si vcera pustil toho Bruna ( po 14 dnech co to mam sosle ) musim rict ze sem zvladnul asi 1/3 filmu a pak sem to vypinul omg tohle je fakt hodne i na me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 vypnul jo? Tak to toho teda moc nevydržíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 no to si byl překvapenej co že nic nezapíral No prave uplne me vykolejil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 vypnul jo? Tak to toho teda moc nevydržíš Na takovýhle teploušárny nejsem stavěnej... chapu že některým jedincům to je příjemné / ale já musel rovnou skočit na starou abych se zase cejtil jak heterák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Na takovýhle teploušárny nejsem stavěnej... chapu že některým jedincům to je příjemné / ale já musel rovnou skočit na starou abych se zase cejtil jak heterák né tak bylo to vtipná, s mladou jsme se u toho hodně nasmáli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 libore ses úchyl : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 nenéé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 jooooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 ale opravdu jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 tak to by byla ale většina lidí, hodně lidem se to líbilo. Jen ty jsi teda "normální" když si to vypnul 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Ja to nemam rad tydle filmy , me to proste prijde trapny nez vtipny "umela sranda" - proste sem uz takovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 btw - Onrdo tak sem si vcera pustil toho Bruna ( po 14 dnech co to mam sosle ) musim rict ze sem zvladnul asi 1/3 filmu a pak sem to vypinul omg tohle je fakt hodne i na me nj je to hodně gay filmeček,ale některý kousky byly docela trefný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 nemůžu soudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 brý ránko...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 jinak kdo jste neviděli tak všem doporučuji Hurt Locker :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 brý ránko...... no nazdar,jdeš z mrskutu teprve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 néééé, byl jsem sm malou u zápisu do školky a ona odtud vůbec nectěla jít..jen si hrála.....aby jí to vydrželo až tam bude muset chodit denně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 jeste sem se k tomu nedostal Ondro , Bry rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 nazdar lidicky, konecne sme skoncili v sklade.... obedik:) cau jirko, marek, libor:) jirko neprisli ti nahodou nejeke tie peniaze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.