Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Evers to je o servisu já když byl na garančce a reklamoval vypadávající madlo dveří takovou tu kapsičku kde je jinak ovládání na okna,tak šli do fabie co měli v bazaru a dali to tam sice to už pak drželo,ale zase to bylo poškrábany.Od té doby jsem tam nejel a krytku za 79kč jsem si koupil radši sám.

Teď jde o to co stím udělaj,aby to nezamázli korekční tužkou a nerozleštili.

no to si byl překvapenej co lol že nic nezapíral

já jezdil na garančky jen 3 roky kvůly záruce... teď si skoro vše dělám sám nebo skorošvára.... ale takový ty věci jako brzdovka apod. s čim bych se jebal půl dne,když na to nemam nářadí ,dávám do servisu.

poslední kapka byly silentbloky... za práci a geometrii chtěly 3600,- a to mě přemlouvaly abych tam dal originál silentbloky a já mam připravený z cupry... takže čelem vzad a do prvního obyč.servisu ....... 1500,- i s geoškou a s úsměvem davaj domů  :smich::smich::smich:

Upraveno od azriel

pokud máš šikovného známého tak vše děláš za 1/3 ceny

Já byl jenom na jedný od ty doby si dělám na autí vše sám popřípadě u kámoše v servisu.U našich mám rampu nebo garáž když je počasí na pikaču.

Něco pro poobědní rozjímáni.

Upraveno od Vlasta

btw - Onrdo tak sem si vcera pustil toho Bruna ( po 14 dnech co to mam sosle ) musim rict ze sem zvladnul asi 1/3 filmu a pak sem to vypinul :kuk: omg tohle je fakt hodne i na me :D

vypnul jo? :smich::smich: Tak to toho teda moc nevydržíš :smich:

no to si byl překvapenej co lol že nic nezapíral

No prave uplne me vykolejil :D

vypnul jo? :smich::smich: Tak to toho teda moc nevydržíš :smich:

Na takovýhle teploušárny nejsem stavěnej... chapu že některým jedincům to je příjemné / ale já musel rovnou skočit na starou abych se zase cejtil jak heterák :)

Na takovýhle teploušárny nejsem stavěnej... chapu že některým jedincům to je příjemné / ale já musel rovnou skočit na starou abych se zase cejtil jak heterák :)

né tak bylo to vtipná, s mladou jsme se u toho hodně nasmáli :D

libore ses úchyl : D

nenéé :D

jooooooooooo ;)

NE :p

ale opravdu jo :D

tak to by byla ale většina lidí, hodně lidem se to líbilo. Jen ty jsi teda "normální" když si to vypnul :smich:

Ja to nemam rad tydle filmy , me to proste prijde trapny nez vtipny "umela sranda" - proste sem uz takovej :D

btw - Onrdo tak sem si vcera pustil toho Bruna ( po 14 dnech co to mam sosle ) musim rict ze sem zvladnul asi 1/3 filmu a pak sem to vypinul :kuk: omg tohle je fakt hodne i na me :D

nj je to hodně gay filmeček,ale některý kousky byly docela trefný :smich:

nemůžu soudit :D

• Autor

brý ránko......

brý ránko......

no nazdar,jdeš z mrskutu teprve?

• Autor

néééé, byl jsem sm malou u zápisu do školky a ona odtud vůbec nectěla jít..jen si hrála.....aby jí to vydrželo až tam bude muset chodit denně :)

jeste sem se k tomu nedostal :D Ondro ,

Bry rano

nazdar lidicky, konecne sme skoncili v sklade.... obedik:)

cau jirko, marek, libor:)

jirko neprisli ti nahodou nejeke tie peniaze?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.