spineshank Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 ani mě nedošli žádný peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 dnes tu je nejak mrtvo... ondro videl si temu s mojou fabiou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 ee,ale jak bude chvilka tak kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 tak jsem ti to pohanil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 jen do něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 no nic panstvo .. za chvíly do fachy... se mi nechce.. 4x noční a pak hned 3x ranní .. bych blil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 no já tam teda taky juknu,já byl teď na poště pro balík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Kau prekerka sral bych na to :DD Valim pro milacka hotovka prej :DDD pačko čumáčkové :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 (editace) co vy na to? http://aukro.cz/item..._1_fabia_1.html bude to stačit,když potřebuju vyměnit spínačku a planžety? dveře budu zaslepovat Editováno: 6. Duben 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 no nic panstvo .. za chvíly do fachy... se mi nechce.. 4x noční a pak hned 3x ranní .. bych blil Tak to je záhul 4 noční a pak se hned přeorientovat na dení to bude mít tělo pěknej hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 zdar defky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Hezké ranko přeju/prajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 hoj Vlastíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Pánové to že se mi včera vstávalo na chovno byla asi předzvěst dneška,od 4h jsem naspal chytly mě záda tak,že se pořádně nehnu,už mám v sobě 2xibalgínek a že by se to zrovna nějak zlepšovalo to teda ne.Přišlo jaro a já se nějak rozpadám kurňa. PS-nevíte jak velky je zadní sklo fabie respektive jak jsou od sebe linky vyhřejvání,já už se na to tejden chystám a nejsem schopnej to změřit.Chci si objednat nápis na zadní okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 siaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 čus...tak už mi někdo vysvětlí to : siaaa???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 siaaaa čao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 bohužel pořád nevim :DD Mááro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 čus...tak už mi někdo vysvětlí to : siaaa???????????? čao,to jedině Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 zdar defky čus tady je to samá lama...co to znamená: siaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 co tu řveš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Huláká a neví co je to SIAAA ,já nehulákám a taky nevím co je to SIAAA :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 hmmmmm opravdu jste mi to vysvětlili......jdu radši na jiný forum..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.