Evers Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Koukám návrat starého máry .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 to ne, ale když to víš a nepovíš tak si škubni...jak malej fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 ty seš fakt jak starej senil ... ja to nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 oK...TAK JO.....JAKO SENIL JDU NA FORUM SENILÁKŮ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) ježiš, kvůli takový hovadině se hádejte Editováno: 7. Duben 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Nechoď my to fakt nevíme.Budeme to mušet z dotyčného asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 :smich: No nevim přoč to prostě neřekne, chce bejt asi zajímavej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) nazdar hospodo ... 3 hodiny spánku a jsem čilej jak duchodce před smrtí 600 příspěvek ... tadáááááááááááá Editováno: 7. Duben 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Ještě tříkrát a pak můžeš jít ve dne :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 to máš recht ... to bych blil jak si na to vzpomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Ahoj hoj Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 jirko nepojedeš na skodahome sraz teď v květnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 nazdar hospodo ... 3 hodiny spánku a jsem čilej jak duchodce před smrtí 600 příspěvek ... tadáááááááááááá no to máš co dohánět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) čus tady je to samá lama...co to znamená: siaaa toto ti může vysvětlit jen Dave,nikdo jinej ne!!!!!!!!!!!!!!!!! Editováno: 7. Duben 2010, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Ještě tříkrát a pak můžeš jít ve dne :smich: Azriel-tomu říkám pozitivní zpráva co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 jirko nepojedeš na skodahome sraz teď v květnu? Už se tam konečně chci objevit no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 :smich: No nevim přoč to prostě neřekne, chce bejt asi zajímavej ! nebo to taky neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 nevadí ... zvladl jsem i 3 měsíce v kuse 16h přechodný provoz,zvládnu i poďobaný 4 noční.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Už se tam konečně chci objevit no Mno já tam budu určitě,jen nevim čim tam pojedu .. mladý se mi nechce dovolovat pořád o autí a moje zatim ošahává klempíř ...prasák jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 no tak doval sockou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 tady je lidu... kua tady se nic zadarmo nerozdava !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 sockou jsem nejel 15 let .. a to už tenkrát bylo o žloutenku jet courákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 dneska dostaneš celej balíček nemocí a ještě tě análně vyšetřej ( promiň vlasto ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 co s tim má vlasta společnýho? ... tej jezdí courákem bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Mno já tam budu určitě,jen nevim čim tam pojedu .. mladý se mi nechce dovolovat pořád o autí a moje zatim ošahává klempíř ...prasák jeden tak je to až za dlouho, tak to snad RSko bude už ok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.