Duben 7, 201015 r jo aha ... spineshank: a ty pojedeš na sraz? já jen že by jsi mi mohl hodit ten stěrač na F2,abych nemusel platit poštovný
Duben 7, 201015 r přesně tak ..suzuki swift hadr a jedině ten stěrač je cool Upraveno Duben 7, 201015 r od azriel
Duben 7, 201015 r jo aha ... spineshank: a ty pojedeš na sraz? já jen že by jsi mi mohl hodit ten stěrač na F2,abych nemusel platit poštovný na sraz asi nepojedu,ale pokud chceš stěrač radši dej vědět co nejdříve protože zájem převyšuje nabídku
Duben 7, 201015 r Evers promine,ale dostal se mi do rukou jeho přijímací protokol ze servisu kde včera byl s autem.
Duben 7, 201015 r <P> na sraz asi nepojedu,ale pokud chceš stěrač radši dej vědět co nejdříve protože zájem převyšuje nabídku ok .. mno mužeš mi ho podržet .. myslim ten stěrač ( nic jinýho, ani svěrač )... do příštího pátku? já ti dám vědět co a jak </P><P><BR></P><P>jo jinak jdu se těd juknout na RSko,včera ho odstrojily .. tak to pořádně nafotim </P> Upraveno Duben 7, 201015 r od azriel
Duben 7, 201015 r Evers promine,ale dostal se mi do rukou jeho přijímací protokol ze servisu kde včera byl s autem. Vlasto , tohle je z 2006
Duben 7, 201015 r <P> ok .. mno mužeš mi ho podržet .. myslim ten stěrač ( nic jinýho, ani svěrač )... do příštího pátku? já ti dám vědět co a jak </P><P><BR></P><P>jo jinak jdu se těd juknout na RSko,včera ho odstrojily .. tak to pořádně nafotim </P> jj pokud jej vezmeš na 100% tak ti jej podržím
Duben 7, 201015 r nechte Libora Liborem....empíkovi to stejně nevysvětlíš a hele kdo se ozval nechtěl si být náhodou hodnej marek?
Duben 7, 201015 r Autor a hele kdo se ozval nechtěl si být náhodou hodnej marek? jsem, nic hrubého jsem nenapsla.....vážím si každé práce......i té u MP
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.