Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to mu nebude stačit :DDD

Jáááá padáááám čus

Jedeš na sraz,pokud jo necháme to až tam,když mě doma nepustí tak pak pošta co Ty na to.

Jedeš na sraz,pokud jo necháme to až tam,když mě doma nepustí tak pak pošta co Ty na to.

To by šlo :D

O.K. a neříkal tu někdo čussss se Ti od nás nechce viď.

Čauky :kol-147:

Upraveno od Vlasta

Jáááá padáááám čus

siaa :D

citacia jedneho prispevku pod clankom:

heh, ak ti mozem poradit, tak si X6-ku nekupuj :) medzi ludmi, ktori sa trochu vyznaju v autach (tym nemyslim hlavne seba :D ) je to auto pre snobakov, ktore vlastne nema ziadny vyznam a kupuju si ho ludia, ktori proste nemaju kam dat prachy a chcu modrobielu vrtulku na kapote... inak je to auto absolutne neprakticke a jeho jedinou charakterovou vlastnostou je, ze je to mutant, ktory ma len zaujimavy vzhlad, inak nic zvlastne. a obzvlast M verzia je vyhlasena ako auto pre milionarov bez vkusu a hlbsieho zaujmu o auta :D

uplne suhlasim, mne sa ta X6 nejak nepaci, proste len tak zaujme ale to je vsetko a tu Bratislave sa na tom vyvaze uz naozaj kazdy...

tak borci .. zase mam náladu že bych někoho zabil .. byl jsem se podívat na autíí jak vypadá odstrojený a dostat se mi ten šmejd tureckej nebo kdo to prodával,tak ho tam zaškrtim sráče  :aggressive:  :aggressive:  :aggressive:  

Upraveno od azriel

Jáááá padáááám čus

hoj a večer na značkách ;)

Azriel-co z auta odmontovaly,podle toho jak seš nasranej tak nic malyho.

Přijdu k autu .. plechařina jasná ...trochu mě zaražilo že už to holaňdani natáhly .. no budiš... odstrojený je ,nějaký ty silentbloky KO,beru,ale že nějakej debil odsříhá kabely na ESP, to my hlava nebere.Oni si myslej že to přestříhl motor při nárazu,protože vyskočil z pravýho nosníku jak je vedle palivovýho filtru,ale to vypadá jak od kombinaček .. no to bych blil velebosti ...takže když budu malovat čerta na zeď,tak sraz škodahome nestíhám a budu muset bobíkem... :aggressive::aggressive::aggressive::kuk:  

ok vidím to teda na tu poštu,protože já na 99%nepojedu,takže jak to budeš chtít poslat napiš :palec2:

Azriel-no schopný jsou všeho takže bych se nedivil těm kombinačkám

Spine-to bylo na Everse

já zase myslel že to psal Azi mě lol

nějak se do toho motáte vašnostové :D nemakejte tolik   :palec2: ještě 10 minut a jdu na noční   :feve:

těd ve volných chvilkách hraju tohle  :::: http://www.farmerama.com

1393259.jpg?project=farmerama&default=

Upraveno od azriel

Ještě dvě hoďky a jdu domu pak musím vyzvednout mámu s malou u tchyně a jak se znám tak se budu z domova pro ně vracet páč na ně určo zapomenu. :)

boze jak ja to nenavidim ked mi niekto posiela ziadotsi na facebooku ohladom farmville, pet society a inych chujovin :aggressive: :aggressive: :aggressive:

• Autor

SIA je pozdrav...ahoj, nazdar, cau....staci? biggrin.gif

a to je jako slovensky nebo nějaké jiné nářečí, nám obyčejným smrtelníkům neznámé????wink.gif

Marku hrál si někdy wormíky? .. tak to hlásej, když má život 0 a odbouchne se ......sia ... prásk :D

• Autor

neee...já hry nehraju.....max PACMANA_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

a to je jako slovensky nebo nějaké jiné nářečí, nám obyčejným smrtelníkům neznámé????wink.gif

je to tak trocha madarske...ale mne sa to paci :)

• Autor

a jéje maďarské_icon_smich.gif .....no moje tchýně se v Maďarsku narodila :) a ta když volá se svojima příbuznejma to je nálož......._icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

haha :D moja ex frajerka bola tiez tak trosku juznejsie cize tiez celkom sranda:D

tak maďarky jsou fajn baby ;):prc:lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.