Evers Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 to mu nebude stačit :DDD Jáááá padáááám čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Jedeš na sraz,pokud jo necháme to až tam,když mě doma nepustí tak pak pošta co Ty na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Jedeš na sraz,pokud jo necháme to až tam,když mě doma nepustí tak pak pošta co Ty na to. To by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) O.K. a neříkal tu někdo čussss se Ti od nás nechce viď. Čauky Editováno: 7. Duben 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 to mu nebude stačit :DDD Jáááá padáááám čus siaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 citacia jedneho prispevku pod clankom: heh, ak ti mozem poradit, tak si X6-ku nekupuj medzi ludmi, ktori sa trochu vyznaju v autach (tym nemyslim hlavne seba ) je to auto pre snobakov, ktore vlastne nema ziadny vyznam a kupuju si ho ludia, ktori proste nemaju kam dat prachy a chcu modrobielu vrtulku na kapote... inak je to auto absolutne neprakticke a jeho jedinou charakterovou vlastnostou je, ze je to mutant, ktory ma len zaujimavy vzhlad, inak nic zvlastne. a obzvlast M verzia je vyhlasena ako auto pre milionarov bez vkusu a hlbsieho zaujmu o auta uplne suhlasim, mne sa ta X6 nejak nepaci, proste len tak zaujme ale to je vsetko a tu Bratislave sa na tom vyvaze uz naozaj kazdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) tak borci .. zase mam náladu že bych někoho zabil .. byl jsem se podívat na autíí jak vypadá odstrojený a dostat se mi ten šmejd tureckej nebo kdo to prodával,tak ho tam zaškrtim sráče Editováno: 7. Duben 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 to mu nebude stačit :DDD Jáááá padáááám čus hoj a večer na značkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 maniaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Azriel-co z auta odmontovaly,podle toho jak seš nasranej tak nic malyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Přijdu k autu .. plechařina jasná ...trochu mě zaražilo že už to holaňdani natáhly .. no budiš... odstrojený je ,nějaký ty silentbloky KO,beru,ale že nějakej debil odsříhá kabely na ESP, to my hlava nebere.Oni si myslej že to přestříhl motor při nárazu,protože vyskočil z pravýho nosníku jak je vedle palivovýho filtru,ale to vypadá jak od kombinaček .. no to bych blil velebosti ...takže když budu malovat čerta na zeď,tak sraz škodahome nestíhám a budu muset bobíkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Jedeš na sraz,pokud jo necháme to až tam,když mě doma nepustí tak pak pošta co Ty na to. ok vidím to teda na tu poštu,protože já na 99%nepojedu,takže jak to budeš chtít poslat napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Azriel-no schopný jsou všeho takže bych se nedivil těm kombinačkám Spine-to bylo na Everse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 já zase myslel že to psal Azi mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) nějak se do toho motáte vašnostové nemakejte tolik ještě 10 minut a jdu na noční těd ve volných chvilkách hraju tohle :::: http://www.farmerama.com Editováno: 7. Duben 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Ještě dvě hoďky a jdu domu pak musím vyzvednout mámu s malou u tchyně a jak se znám tak se budu z domova pro ně vracet páč na ně určo zapomenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 boze jak ja to nenavidim ked mi niekto posiela ziadotsi na facebooku ohladom farmville, pet society a inych chujovin :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 SIA je pozdrav...ahoj, nazdar, cau....staci? a to je jako slovensky nebo nějaké jiné nářečí, nám obyčejným smrtelníkům neznámé???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Marku hrál si někdy wormíky? .. tak to hlásej, když má život 0 a odbouchne se ......sia ... prásk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 neee...já hry nehraju.....max PACMANA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 a to je jako slovensky nebo nějaké jiné nářečí, nám obyčejným smrtelníkům neznámé???? je to tak trocha madarske...ale mne sa to paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 a jéje maďarské .....no moje tchýně se v Maďarsku narodila a ta když volá se svojima příbuznejma to je nálož....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 haha moja ex frajerka bola tiez tak trosku juznejsie cize tiez celkom sranda:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 tak maďarky jsou fajn baby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.