Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Raco : takovej von urcite bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) ja co znam tak všichni sou chytry jak radio....maj stěži střední nejlepe zemědělku a serou se do všeho o čem vědí kuloví.....pokud je nějakej napad jak co zlepšit a ja kokot to vybleju jim tak to prodaj za svy..pokud něco podělaj nejlepe to svedou na nas no co si víc přát :-).... :D :D :D joo a těžko nebo spíš vůbec neunašej jakoukoliv kritiku Editováno: 13. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a jeste si zapomel vsechno potrebujou nejlip hned aby se clovek posral vsechno zahodil a sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 koukam že se mara placá pěkně po ramenou jak všemu veli..... ... jestli seš vedoucí jako ty co jsem poznal tak to potěž pán bůh.... Já jsem oblíbenej vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Raco : takovej von urcite bude Ty taky ...asi se vzdám funkce vedoucího....a budu řadovej picmoch jako vy... a hlavně neoblíbenej vedoucí je dobrej vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ahoj bando, co to tu čtu....Mára chce položit vedoucího-amatéra? neblázni Marku, víš že Ráca je na tu funkci natěšenej jako to a s ním by přišly všechny ty negativní změny - polevovat v práci a válet se po zemi v bílým kostýmku s úsměvem....k svačině místo klobásky něco none cholesterol...a věřím tomu, že já jako sportovní referent byl musel naučit toho jeho psíka skákat ráca: pěknej psík - víš jak se to říká...jakej pes, takovej pán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ty taky ...asi se vzdám funkce vedoucího....a budu řadovej picmoch jako vy... a hlavně neoblíbenej vedoucí je dobrej vedoucí Ale sam si napsal ze si oblíbenej vedouci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kibi hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 evers: to asi Mára snědl k snídani moc sušenek a jak byl přeslazenej, tak to nedomyslel...ale jak ho znám, tak chtěl určitě napsat, že je nejoblíbenější vedoucí a navíc ve funkci nenahraditelnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak hoši, proč zrovna dneska já.......proč...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ale sam si napsal ze si oblíbenej vedouci Oblíbenej vedoucí TADY a neoblíbenej V PRÁCI...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kibi hoj ahoj ahoj...ty ještě taky nemáš funkci viď ...co takhle svačinář?...umývač WC?....pokladník?...vybráno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ahoj ahoj...ty ještě taky nemáš funkci viď ...co takhle svačinář?...umývač WC?....pokladník?...vybráno? Počky zvažuju svačináře a hajzlbabu ,.... .. co tak kdybych delal svacinare a vevolnym case umejval hajzliky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ahoj honzoo!!! ... nene ja se netřesu... vadily by mi řeči podřízenejch o mí neSchopnostech :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Chtel si rict superschopnostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak hoši, proč zrovna dneska já.......proč...... Máro jak proč zrovna ty?...od čeho je vedoucí?...na vás pohlaváře - vrchnost, se bude vždycky nadávat a házet špína ....bohužel na tebe na dvou místech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 evers: to asi Mára snědl k snídani moc sušenek a jak byl přeslazenej, tak to nedomyslel...ale jak ho znám, tak chtěl určitě napsat, že je nejoblíbenější vedoucí a navíc ve funkci nenahraditelnej i Ty Kibi...proč ......ano měl jsem k snídani v práci asi 5 tatranek...to víš v Makru byla akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak se nerozciluj , praskne ti zilka a co pak s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Počky zvažuju svačináře a hajzlbabu ,.... .. co tak kdybych delal svacinare a vevolnym case umejval hajzliky ? Já bych Ti dal svačináře .....to víš...jako vedoucí dost žeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 že by sme rejpli do vosího hnízda...máro :-)))))...... nene dneska seš na pořadu dne ty....poslední dobou se šilo jen do mě tak aby sme se prostřídali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak se nerozciluj , praskne ti zilka a co pak s tebou no co.....zakopat a pochcat.... a pak jmenovat Racu vedoucím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no co.....zakopat a pochcat.... a pak jmenovat Racu vedoucím pořídil bych si kvukli tomu specialní sešítek .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 že by sme rejpli do vosího hnízda...máro :-)))))...... nene dneska seš na pořadu dne ty....poslední dobou se šilo jen do mě tak aby sme se prostřídali JASNĚ JÁ SE S TÍM POPERU...SNAD...ASI ...MOŽNÁ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Počky zvažuju svačináře a hajzlbabu ,.... .. co tak kdybych delal svacinare a vevolnym case umejval hajzliky ? to zní fér, jen já bych si asi od tebe tu housku podnou rukama co se chvilku před tím hrabaly ve WCku asi nevzal ale budíš ti přáno, mám teda Standisovi písnout ať ti udělí funkci: Svačinář a WC referent? ráca: ahoj ahoj Jindro, no mi by sme se zase těšili na tu defenestraci co by brzy po tvym povýšení zaručeně přišla Mára: no nekup to...jak je akce, tak taky neznám bratra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 JASNĚ JÁ SE S TÍM POPERU...SNAD...ASI ...MOŽNÁ.... to zvládneš, máš energie na rzdávání...v reklamě na Tatranky vyšla rodink včetně línýho tatíka horu...ty po 5ti tatrankách musíš zvládat ustát nápor podřízených Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.