Standis Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 jak to tady čtu, tak mít pořádnej net a večer čas, tak snad zapařím s Váma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 To je slovo do pranice stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 jj viděl bych to taky taky,dáš si 2 ibalginy 400 nebo 600 k tomu vodku a paříme až do rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 to já vím, proto jsem ho řekl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 jak to tady čtu, tak mít pořádnej net a večer čas, tak snad zapařím s Váma no rádi tě uvidíme,jestli si rozjel COD4 na svým železe tak MW2 musíš taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 akorát že si MW2 bez origa nezahraješ narozdíl od COD4 ,ale ten litr si myslím není tak moc za stovky hodin zábavy a nevyspání do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 a ty se dej Jirko dohromady ať seš večer fit a až uložím malou princeznu a přečtu pohádku,dneska čteme O Palečkovi,tak pak na ně vlítneme :kol-143: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 ty kluku jeden vopalenej asi mi to budeš číst do ucha až po tééé vodce lehnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 tak pro tebe mám nachystanýho Kocoura v botách,toho jsme četli včera a dobrý to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 akorát že si MW2 bez origa nezahraješ narozdíl od COD4 ,ale ten litr si myslím není tak moc za stovky hodin zábavy a nevyspání do práce tak já se k tomu ještě nedostal, abych rozchodil COD4, takže nevím jak na tom s PC jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 tak na to dnes vlítni odskoušej a můžeme přes víkend dát pár map Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 dobrá,jak radiš. zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 u COD je super že je dobře optimalizovaný a zahraješ si i na starším železe žádný krvavý nároky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Ja mam hrozne krvavy naroky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 to já snad ne :-) ty jsi byl Jirko vždycky krvák :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Ja mam hrozne krvavy naroky tak to i já,jak nesejmu aspoň 20 enemy tak jsem moc smutnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 to já snad ne :-) ty jsi byl Jirko vždycky krvák :-)) Dík to rád slyšim :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 no nic .. tak kdyztak veceer Jdu se teda podivat zase taky nachvilku z prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 nedělej pupínky a dojdi trocha prášků a chlastu a bude ti fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 tak dneska to tady konečně vypadá že snad nebude chcát a bude trošku pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 dobre rano, no u nas vidim po tyzdni zas slnko....ale mracna su stale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 tady to vypadá nadějně že bude hezky celej den ,tak to už snad přezuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 este stale na zimnych??? to uz aj marek prezul...ty opozdilce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.