spineshank Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Ondro koukal jsem na složenku co byla u stěrače a máš krásnej rukopis jj naprosto vypsaná ruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 dobre ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 čus, tak co je new? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 ondro sracky uz vyriesene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 dobre ranko hoj Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 čus, tak co je new? hoj zdravím novou krev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 ondro sracky uz vyriesene? jj už si zase krásně odplouvají od nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 inac, co je s markom? sak tu nebol sto rokov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 asi má moc práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 nazdar ... tak konene volnejs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 čau,já taky zatím klídek docela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Zdar bando hospodská pořádnyho panáka nalejte : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 tady jsme slušní a alkohol nepijeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 tak co,kde ste doprčic někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 no je to tu poslednu dobu vyludnene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 to jo,to tady držím nad vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 a ja taky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 taky Jirka,ale psal že teď má hafo práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 tak musím dát i sem zkušenosti s jELDOU a s cc-autodily naprostá spokojenost, dnes objednáno, pokud neměli na skladě, zavolali a zítra to mám doma a hlavně cena za tu kupu věcí naprosto neskutečná a suprová, takže kdyby měl někdo zájem, jedině oni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 jj o nich vím a četl jsem tady spoustu spokojenejch zákazníků co u nich něco koupili,takže věřím o čem píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 a můžu říct, že byl i levnějši jak sebo, sice jen třeba 80 kč, ale na každým dílu a ve finále to udělá taky pěknej peníz. ale sebo má taky origo díly a domluva stejná jak s jELDOU, takže člověk neprohloupí ani s jedním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 co si kupoval?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Taky jsem ted bral od jeldy a naprostá spokojenost,připravuju autí na STK tak je něco potřeba a když už jsem objednával vzal jsem i zesílené silenbloky na ramena.Teď mám tři tejdny dovču tak se musím do autí pustit pak dodám dokumentaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 spineshank: prej novou krev, jen jsem tu dlouho nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.