Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
pořídil bych si kvukli tomu specialní sešítek .-)

ANO SEŠÍTEK JE DŮLEŽITÝ...I JÁ HO MÁM A VEDU SI O VÁS ZÁZNAMY....KIBI MI PORADIL JAK.... :smich:

Upraveno od Marek

Mára a spol: to není sešítek, ale BONZbloček :palec2::smich:

tak to ja někdy budu muset vyrazit do kadaně na školení

• Autor

anebo KIBIBLOČEK :):smich::smich::smich:;)

Upraveno od Marek

Ráca: no to bys měl, ono udávat a bonzovat není jen tak....to chce píli a dost podlejzavosti...no myslím že s tebou moc práce nebude :smich::smich:

• Autor
tak to ja někdy budu muset vyrazit do kadaně na školení

se tam můžeme sjet...a něco užrat kibimu z ledničky.... :smich:

• Autor

Ty woé...tady to je ale tady banda a sebranka snad toho všeho nej...co se může kde najít :palec2::palec2::palec2:

Upraveno od Marek

anebo KIBIBLOČEK :):smich::smich::smich:;)

Oooooooo Marku, to jsi mě tuze moc potěšil :smich: ale pssst, nebo každej pozná jakej jsem hajzlík :smich:

Tak co pane Evers, mám dát Standisovi podnět, aby ti zařídil popisek pod avatar: svačinář a WC koordinátor? :)

Ráca: no to bys měl, ono udávat a bonzovat není jen tak....to chce píli a dost podlejzavosti...no myslím že s tebou moc práce nebude :smich::smich:

to nebude....leštění klik zvladám na vybornou!!! a jiny metody se od tebe rad přiučim!!!... :smich:

to je napad ......zrovna mam hlad jako prase a herečka v práci....to vypada se mnou bídně

• Autor

KIBI...Standisovi ten podnět dej a nikoho se neptej...já to taky dostal přidělený :)

do huby mi dejte..nadávejte mi...ale na ledničku si sáhnout nenechám :aggressive::smich:

žádná banda, žádná sebranka...ELITA jsme (bez J na začátku lol )

• Autor

RACO: herečka v práci? No super...jestli máš hlad udělej si psa...tam je sádla a masa dost :palec2: sorry...musel jsem :smich::smich::smich:lol;)

Upraveno od Marek

jj vedoucí se musí poslouchat.....jinak nebudou premie!!!!

KIBI...Standisovi ten podnět dej a nikoho se neptej...já to taky dostal přidělený :)

vedoucí rozhodl...spodiná činí lol

když ja maro zvladam sotva čaj....natož stahnout a upíct psa

• Autor

dej mu "jen" svačináře....WC bábu dostane někdo koho nemáme rádi! pšt co raca jako vedlejšák :-)

Upraveno od Marek

• Autor
když ja maro zvladam sotva čaj....natož stahnout a upíct psa

vietnamci Ti ho udělaj :smich::smich::smich:

podle fotek co nam Marek dal romanovi do tematu měl pěkny vzory a proto nezbyva než mít RESPEKT

• Autor

amen!

to zní fér, jen já bych si asi od tebe tu housku podnou rukama co se chvilku před tím hrabaly ve WCku asi nevzal :smich: ale budíš ti přáno, mám teda Standisovi písnout ať ti udělí funkci: Svačinář a WC referent? :palec2:

ráca: ahoj ahoj Jindro, no mi by sme se zase těšili na tu defenestraci co by brzy po tvym povýšení zaručeně přišla :plol

Mára: :smich: no nekup to...jak je akce, tak taky neznám bratra :smich:

jasná věc zařiď to :)

• Autor
podle fotek co nam Marek dal romanovi do tematu měl pěkny vzory a proto nezbyva než mít RESPEKT

a Ty tam nějakou máš? a nemyslím toho animáka co tu na nás furt čumí :-)

Ráca: ty si hovno lidumil...normálka narveš psovi do huby nádivku a jabko a prdenš ho do trouby - předehřátá na 230°C :palec2::smich:

OK Evers je "svačinář"....hmmm WC koordinátor, někoho koho nemáme rádi - souhlas :palec2: ráca?....Marku domluvíme se až tu Ráca nebude, to bude víc křivácký - víc dle našeho svědomí lol

myslim že né...ale fotek sem daval sem už celkem dost..... ;)

:smich: jak dlouho se ten čokl peče ???
  • Autor
Ráca: ty si hovno lidumil...normálka narveš psovi do huby nádivku a jabko a prdenš ho do trouby - předehřátá na 230°C :palec2::smich:

OK Evers je "svačinář"....hmmm WC koordinátor, někoho koho nemáme rádi - souhlas :palec2: ráca?....Marku domluvíme se až tu Ráca nebude, to bude víc křivácký - víc dle našeho svědomí lol

beru s Tebou se super domluva :palec2: ...musím někdy přijet do Kadaňky...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.