Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
pořídil bych si kvukli tomu specialní sešítek .-)

ANO SEŠÍTEK JE DŮLEŽITÝ...I JÁ HO MÁM A VEDU SI O VÁS ZÁZNAMY....KIBI MI PORADIL JAK.... :smich:

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
anebo KIBIBLOČEK :):smich::smich::smich:;)

Oooooooo Marku, to jsi mě tuze moc potěšil :smich: ale pssst, nebo každej pozná jakej jsem hajzlík :smich:

Tak co pane Evers, mám dát Standisovi podnět, aby ti zařídil popisek pod avatar: svačinář a WC koordinátor? :)

Vloženo
Ráca: no to bys měl, ono udávat a bonzovat není jen tak....to chce píli a dost podlejzavosti...no myslím že s tebou moc práce nebude :smich::smich:

to nebude....leštění klik zvladám na vybornou!!! a jiny metody se od tebe rad přiučim!!!... :smich:

se tam můžeme sjet...a něco užrat kibimu z ledničky.... :smich:

to je napad ......zrovna mam hlad jako prase a herečka v práci....to vypada se mnou bídně

Vloženo
se tam můžeme sjet...a něco užrat kibimu z ledničky.... :smich:

do huby mi dejte..nadávejte mi...ale na ledničku si sáhnout nenechám :aggressive::smich:

žádná banda, žádná sebranka...ELITA jsme (bez J na začátku lol )

Vloženo (editace)

RACO: herečka v práci? No super...jestli máš hlad udělej si psa...tam je sádla a masa dost :palec2: sorry...musel jsem :smich::smich::smich:lol;)

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
to zní fér, jen já bych si asi od tebe tu housku podnou rukama co se chvilku před tím hrabaly ve WCku asi nevzal :smich: ale budíš ti přáno, mám teda Standisovi písnout ať ti udělí funkci: Svačinář a WC referent? :palec2:

ráca: ahoj ahoj Jindro, no mi by sme se zase těšili na tu defenestraci co by brzy po tvym povýšení zaručeně přišla :plol

Mára: :smich: no nekup to...jak je akce, tak taky neznám bratra :smich:

jasná věc zařiď to :)

Vloženo
podle fotek co nam Marek dal romanovi do tematu měl pěkny vzory a proto nezbyva než mít RESPEKT

a Ty tam nějakou máš? a nemyslím toho animáka co tu na nás furt čumí :-)

Vloženo

Ráca: ty si hovno lidumil...normálka narveš psovi do huby nádivku a jabko a prdenš ho do trouby - předehřátá na 230°C :palec2::smich:

OK Evers je "svačinář"....hmmm WC koordinátor, někoho koho nemáme rádi - souhlas :palec2: ráca?....Marku domluvíme se až tu Ráca nebude, to bude víc křivácký - víc dle našeho svědomí lol

Vloženo
Ráca: ty si hovno lidumil...normálka narveš psovi do huby nádivku a jabko a prdenš ho do trouby - předehřátá na 230°C :palec2::smich:

OK Evers je "svačinář"....hmmm WC koordinátor, někoho koho nemáme rádi - souhlas :palec2: ráca?....Marku domluvíme se až tu Ráca nebude, to bude víc křivácký - víc dle našeho svědomí lol

beru s Tebou se super domluva :palec2: ...musím někdy přijet do Kadaňky...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...