Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) pořídil bych si kvukli tomu specialní sešítek .-) ANO SEŠÍTEK JE DŮLEŽITÝ...I JÁ HO MÁM A VEDU SI O VÁS ZÁZNAMY....KIBI MI PORADIL JAK.... Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Mára a spol: to není sešítek, ale BONZbloček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tak to ja někdy budu muset vyrazit do kadaně na školení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) anebo KIBIBLOČEK Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ráca: no to bys měl, ono udávat a bonzovat není jen tak....to chce píli a dost podlejzavosti...no myslím že s tebou moc práce nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tak to ja někdy budu muset vyrazit do kadaně na školení se tam můžeme sjet...a něco užrat kibimu z ledničky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Ty woé...tady to je ale tady banda a sebranka snad toho všeho nej...co se může kde najít Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 anebo KIBIBLOČEK Oooooooo Marku, to jsi mě tuze moc potěšil ale pssst, nebo každej pozná jakej jsem hajzlík Tak co pane Evers, mám dát Standisovi podnět, aby ti zařídil popisek pod avatar: svačinář a WC koordinátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ráca: no to bys měl, ono udávat a bonzovat není jen tak....to chce píli a dost podlejzavosti...no myslím že s tebou moc práce nebude to nebude....leštění klik zvladám na vybornou!!! a jiny metody se od tebe rad přiučim!!!... se tam můžeme sjet...a něco užrat kibimu z ledničky.... to je napad ......zrovna mam hlad jako prase a herečka v práci....to vypada se mnou bídně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 KIBI...Standisovi ten podnět dej a nikoho se neptej...já to taky dostal přidělený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 se tam můžeme sjet...a něco užrat kibimu z ledničky.... do huby mi dejte..nadávejte mi...ale na ledničku si sáhnout nenechám žádná banda, žádná sebranka...ELITA jsme (bez J na začátku ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) RACO: herečka v práci? No super...jestli máš hlad udělej si psa...tam je sádla a masa dost sorry...musel jsem Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 jj vedoucí se musí poslouchat.....jinak nebudou premie!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 KIBI...Standisovi ten podnět dej a nikoho se neptej...já to taky dostal přidělený vedoucí rozhodl...spodiná činí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 když ja maro zvladam sotva čaj....natož stahnout a upíct psa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) dej mu "jen" svačináře....WC bábu dostane někdo koho nemáme rádi! pšt co raca jako vedlejšák :-) Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 když ja maro zvladam sotva čaj....natož stahnout a upíct psa vietnamci Ti ho udělaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 podle fotek co nam Marek dal romanovi do tematu měl pěkny vzory a proto nezbyva než mít RESPEKT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 amen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 to zní fér, jen já bych si asi od tebe tu housku podnou rukama co se chvilku před tím hrabaly ve WCku asi nevzal ale budíš ti přáno, mám teda Standisovi písnout ať ti udělí funkci: Svačinář a WC referent? ráca: ahoj ahoj Jindro, no mi by sme se zase těšili na tu defenestraci co by brzy po tvym povýšení zaručeně přišla Mára: no nekup to...jak je akce, tak taky neznám bratra jasná věc zařiď to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 podle fotek co nam Marek dal romanovi do tematu měl pěkny vzory a proto nezbyva než mít RESPEKT a Ty tam nějakou máš? a nemyslím toho animáka co tu na nás furt čumí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ráca: ty si hovno lidumil...normálka narveš psovi do huby nádivku a jabko a prdenš ho do trouby - předehřátá na 230°C OK Evers je "svačinář"....hmmm WC koordinátor, někoho koho nemáme rádi - souhlas ráca?....Marku domluvíme se až tu Ráca nebude, to bude víc křivácký - víc dle našeho svědomí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 myslim že né...ale fotek sem daval sem už celkem dost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 jak dlouho se ten čokl peče ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ráca: ty si hovno lidumil...normálka narveš psovi do huby nádivku a jabko a prdenš ho do trouby - předehřátá na 230°C OK Evers je "svačinář"....hmmm WC koordinátor, někoho koho nemáme rádi - souhlas ráca?....Marku domluvíme se až tu Ráca nebude, to bude víc křivácký - víc dle našeho svědomí beru s Tebou se super domluva ...musím někdy přijet do Kadaňky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.