Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

OK Evers je "svačinář"....hmmm WC koordinátor, někoho koho nemáme rádi - souhlas :palec2: ráca?....Marku domluvíme se až tu Ráca nebude, to bude víc křivácký - víc dle našeho svědomí lol

vy kwy.... :smich::smich::smich: ..... za trest tady budu hooodně dlouho dokud vas nevypudim

• Autor
:smich: jak dlouho se ten čokl peče ???

cca 1,5 hodinky..jako kuře.... :smich:

a Ty tam nějakou máš? a nemyslím toho animáka co tu na nás furt čumí :-)

počkej a to není rácův reálnej obličej? :kuk::smich:

Ráca: koukej tam dát nějakou civilní, nebo se to poví Romanovi (píšu si do bonzbloíčku) a ten ti nechá vypnout elektriku....a hádej co po tobě bude herečka neustále chtít (bez světla a TV pouze při svíčkách - věčná romantika) :p:smich:

• Autor
vy kwy.... :smich::smich::smich: ..... za trest tady budu hooodně dlouho dokud vas nevypudim

no hlavně že jsi nenapsal: NEVYPRDÍM :smich:

Ráca: koukej tam dát nějakou civilní, nebo se to poví Romanovi (píšu si do bonzbloíčku) a ten ti nechá vypnout elektriku....a hádej co po tobě bude herečka neustále chtít (bez světla a TV pouze při svíčkách - věčná romantika) :p:smich:

nestraš.....už hledam nějakou ale je to těžky mam v pc sami čunarny...... :smich::smich::smich::smich: ... a nechci vás zostudit

beru s Tebou se super domluva :palec2: ...musím někdy přijet do Kadaňky...

určitě, nebo i já můžu do KV a hlavně bychom mohli ukecat i tu herečku z Loun ;)

• Autor

NIC PO NĚM CHTÍT NEBUDE...VŽDYŤ VÍ CO MÁ DOMA :smich::smich::smich::smich:

• Autor
určitě, nebo i já můžu do KV a hlavně bychom mohli ukecat i tu herečku z Loun ;)

POKUD SE PO NAŠICH ŘEČÍCH NECHÁ......JÁ TO BERU....CO BUDEŠ VAŘIT..JEN NE PSA... :smich:

zní to jako férovej recept, soupnes mi sem podrobnejsi manual , ze bych se s tim prihlasil k Babicovi do dobrot :smich:

nestraš.....už hledam nějakou ale je to těžky mam v pc sami čunarny...... :smich::smich::smich::smich: ... a nechci vás zostudit

jestli myslíš fota kde vaříš, tak neva...lidé zde na foru maj silné žaludky lol

• Autor

NENÍ RACA JE BLOŇĎÁK :smich::smich::smich::smich::smich::smich:kol5

• Autor
zní to jako férovej recept, soupnes mi sem podrobnejsi manual , ze bych se s tim prihlasil k Babicovi do dobrot :smich:

Je to jednuduchý a postup jako u kuřete..jen sem musíš dát víc česneku a dobrej je zázvor...čerstvej :smich:

:smich: babicovi néé, ještě by mu kleslo sebevědomí a hlavně by asi řady divaček nedokázaly ocenit tvůj kuchařskej um...jak by jsi ládoval psíka nádivkou a cpal ho do trouby je přeci vrchol kuchařského kulinářství :smich:

NENÍ RACA JE BLOŇĎÁK :smich::smich::smich::smich::smich::smich:kol5

Tak konec teď si me rozsekal :smich: :smich:

hoší za ty vaše řeči na vas dlabu ....ja se snažim vybrat nějaky umělecky photo a vy takhle..... ;)

přeci by ses ke kamarádům neotočil zády :smich:

• Autor
hoší za ty vaše řeči na vas dlabu ....ja se snažim vybrat nějaky umělecky photo a vy takhle..... ;)

Jo hochu karta se obrátila/ obrátil jí marek a kibi/ už se nešije do mě ale do tebe..to je osud.. :smich:

Kibi : spis se bojim ze by na me nic nezbylo ... samaritanec Babica by se urco nechtel delit

• Autor

nevíš přeci kdo má jakou orientaci kol5:smich::smich::smich:

no to by neměl, protože tady by mu v nich určitě od jednoho z kamarádů skončila kudla...samej poctivec to tu je lol:smich:

no to sem se dočkal...prodavam fabku kupuju Logana a najdu si jiny kamarady...... :huh:

Tak tak :)lol

nevíš přeci kdo má jakou orientaci kol5:smich::smich::smich:

ok opravuji předešlej příspěvek....néé kudla a nééé v zádech :smich:

no to sem se dočkal...prodavam fabku kupuju Logana a najdu si jiny kamarady...... :huh:

Rumuny :palec2::smich:

tem aspon nebudu rozumět když na mě budou zlí ...... :076

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.