Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ok opravuji předešlej příspěvek....néé kudla a nééé v zádech ale .....a v ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no to sem se dočkal...prodavam fabku kupuju Logana a najdu si jiny kamarady...... Logana ne..teď je HIT...Sandero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 to znamena opravdovy kamarady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tem aspon nebudu rozumět když na mě budou zlí ...... ono není co rozumět na tom , když do tebe koupou mlátí a řvou gádžo Evers: tak Standisovi napsáno, až bude moc, budeš pasován na "svačináře" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Snad se toho dockam , posledne co sme na nej cekali na srazu tak radsi nedorazil filuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Snad se toho dockam , posledne co sme na nej cekali na srazu tak radsi nedorazil filuta. dočkáš, zatím nikdy nesklamal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ahoj kluci.Neviděli jste Marka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 doufam kibi že ze škodahome přivezeš nějaky upomínkovy předměty pro nás méně štastny co se nemůžou účastnit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kdyby jste ho viděli tak vzkazuju že fotáček bude zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ahoj romane ....vždyt tady ještě před chvílí byl...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ahoj kluci.Neviděli jste Marka? jsem tady a sliším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ahoj Romane : pan šikana tu někde líta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ahoj romane ....vždyt tady ještě před chvílí byl...... mě se nezbavíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 hele pánové miznu, tak pěknej den a večír ahoj Roman: chvilku vydrž určitě tu zas bude čeřit vodo ráca: to je smozřejmost...dovezu si dobrou náladu a všem vám jí předám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a sakra a ja myslel že budu mít klid........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ahoj Romane : pan šikana tu někde líta ta teprve asi přijde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Marku: dnes to mělo dopadnout ale zklamala doprava.Jsem nasranej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 vztyk!!!sednout!!!------vztyk!!!sednout!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Marku: je načse aby přišla dětská hra na šest: š i k a n a táááák a já už jsem vlastně pryč...tak AHOJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ahoooj sportaku!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tady je nějak veselo kuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 romane ja veselej nejsem ....všichni sou na mě zase hnusny a nemam zastaní.......už přemejšlim i o změně vozu...... :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Marku: dnes to mělo dopadnout ale zklamala doprava.Jsem nasranej. Romane nevadí....já už ho stejně nechci ....né kecám...vše platí jak má a den zdržení nevadí... Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 romane ja veselej nejsem ....všichni sou na mě zase hnusny a nemam zastaní.......už přemejšlim i o změně vozu...... Dacia group Renault Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Raco ale i jako bazant v renaultech po tobe budou slapat pocitas s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.