Květen 13, 200916 r Autor ok opravuji předešlej příspěvek....néé kudla a nééé v zádech ale .....a v ......
Květen 13, 200916 r Autor no to sem se dočkal...prodavam fabku kupuju Logana a najdu si jiny kamarady...... Logana ne..teď je HIT...Sandero
Květen 13, 200916 r tem aspon nebudu rozumět když na mě budou zlí ...... ono není co rozumět na tom , když do tebe koupou mlátí a řvou gádžo Evers: tak Standisovi napsáno, až bude moc, budeš pasován na "svačináře"
Květen 13, 200916 r Snad se toho dockam , posledne co sme na nej cekali na srazu tak radsi nedorazil filuta.
Květen 13, 200916 r Snad se toho dockam , posledne co sme na nej cekali na srazu tak radsi nedorazil filuta. dočkáš, zatím nikdy nesklamal
Květen 13, 200916 r doufam kibi že ze škodahome přivezeš nějaky upomínkovy předměty pro nás méně štastny co se nemůžou účastnit :-)
Květen 13, 200916 r hele pánové miznu, tak pěknej den a večír ahoj Roman: chvilku vydrž určitě tu zas bude čeřit vodo ráca: to je smozřejmost...dovezu si dobrou náladu a všem vám jí předám
Květen 13, 200916 r Marku: je načse aby přišla dětská hra na šest: š i k a n a táááák a já už jsem vlastně pryč...tak AHOJ
Květen 13, 200916 r romane ja veselej nejsem ....všichni sou na mě zase hnusny a nemam zastaní.......už přemejšlim i o změně vozu...... :D :D :D :D
Květen 13, 200916 r Autor Marku: dnes to mělo dopadnout ale zklamala doprava.Jsem nasranej. Romane nevadí....já už ho stejně nechci ....né kecám...vše platí jak má a den zdržení nevadí... Upraveno Květen 13, 200916 r od Marek
Květen 13, 200916 r Autor romane ja veselej nejsem ....všichni sou na mě zase hnusny a nemam zastaní.......už přemejšlim i o změně vozu...... Dacia group Renault
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.