spineshank Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 co dnes dáme??venky hnusně,chcčije tak přemýšlím jestli půjdu killit nebo mrknu na nějakej film,mám tam Gamer,Avatar,Sherlock Holmes tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Avatar na pitchu , Holomka mam taky jeste sem nevidel , Gamera taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 od Avataru nic nečekám,díky tomu jakej má úspěch to bude asi stejně pikačovina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 No neco jako Pretty Woman love story Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 říkáš romantika takže žadnej análek nebo troška pissu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Coveče co si tak pamatuju tak akorát něco s vlasama ( takže to fetish bude ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 jj tzv hairy fetish Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 tak neco uvidim jak vecer sem nejakej dodelanej tak asi dneska gaučing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 říkáš romantika takže žadnej análek nebo troška pissu....... odpadol som z teba ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Tak co Dejve, jak si dnes parkoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 dnes normalne pred domom na parkovisku ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Tak to si slušný občan :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Nebav se s nim s pirátem : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 dneska prga kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Copak pane nemužeš spát nebo makáš jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 dneska prga kucí a jéje......zase našrot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 :D:DD a zdal sa mi vcera jirko nejaky moc vesely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Dobré ráno, dneska až na noční, takže bude odpočinkovej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 a jéje......zase našrot Ano Máro B je správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 čus Jirko..ani jsem nic jiného nečekal....dneska měli u nás ve slevě nealko pivečko...šup a už mám v autě 2 basičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Dobré ráno, dneska až na noční, takže bude odpočinkovej den takže tu budeš celej den i noc spamovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 čus Jirko..ani jsem nic jiného nečekal....dneska měli u nás ve slevě nealko pivečko...šup a už mám v autě 2 basičky Lepší je alko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 takže tu budeš celej den i noc spamovat??? Přes den tak průběžně No a v noci máme spolešnou akci s PČR, takže to tu nebudu vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 http://www.novinky.cz/koktejl/200704-muz-je-obvinen-ze-sexualniho-haraseni-ukazal-kolegyni-clanek-o-pareni-netopyru.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.