Květen 19, 201015 r co dnes dáme??venky hnusně,chcčije tak přemýšlím jestli půjdu killit nebo mrknu na nějakej film,mám tam Gamer,Avatar,Sherlock Holmes tak nevím
Květen 19, 201015 r říkáš romantika takže žadnej análek nebo troška pissu....... odpadol som z teba ondro
Květen 20, 201015 r Autor čus Jirko..ani jsem nic jiného nečekal....dneska měli u nás ve slevě nealko pivečko...šup a už mám v autě 2 basičky
Květen 20, 201015 r Autor Dobré ráno, dneska až na noční, takže bude odpočinkovej den takže tu budeš celej den i noc spamovat???
Květen 20, 201015 r čus Jirko..ani jsem nic jiného nečekal....dneska měli u nás ve slevě nealko pivečko...šup a už mám v autě 2 basičky Lepší je alko
Květen 20, 201015 r takže tu budeš celej den i noc spamovat??? Přes den tak průběžně No a v noci máme spolešnou akci s PČR, takže to tu nebudu vubec
Květen 20, 201015 r Autor http://www.novinky.cz/koktejl/200704-muz-je-obvinen-ze-sexualniho-haraseni-ukazal-kolegyni-clanek-o-pareni-netopyru.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.