Květen 22, 201015 r Zdar bando,jak v sobotu po ránu.u mně pracovně a jestě furt chčije a chčije,sice za rohem vykukuje blunce,ale nevim nevim jestli to dneska dá.
Květen 22, 201015 r Mi řekni že někdo v tomhle počasí seká no právě teď díky počasí to roste a roste,takže musíš sekat jinak se z toho pos......,jak to přeroste tak je to špatný
Květen 22, 201015 r Zdravim kluci, snad me jeste mezi sebe vezmete, mel jsem hodne prace, tak jsem to zanedbaval, tak snad to budu napravovat ted
Květen 24, 201015 r Autor Zdravim kluci, snad me jeste mezi sebe vezmete, mel jsem hodne prace, tak jsem to zanedbaval, tak snad to budu napravovat ted kecy kecy a zase jen kecy.......každej máme hooooooooodně práce, ale najdeme si čas pokecat s kamarádama......
Květen 24, 201015 r Autor 2:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kdo s kým kde co kde.......něco mi ušlo??????
Květen 24, 201015 r Autor já jsem v poho...nic jsem nedělal a ani na hokej nekoukal.....nebere mě to.....
Květen 24, 201015 r no já v sobotu pěkně 3 hoďky potrénoval a pak jsem oslavoval už jen,zdunili jsme se pěkně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.