Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 neboj...vyšší už být nemůže.....čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 twle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 tak pizza byla výborná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 to musela bejt kdyz si u ni stravil 3 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 ee to ne,jak jsem otevřel tak do teď samej byznys není čas sedět u pc bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 co de na dracku lode ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 teď nejvíce sekačky a křoninořezy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Mi řekni že někdo v tomhle počasí seká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Zdar bando,jak v sobotu po ránu.u mně pracovně a jestě furt chčije a chčije,sice za rohem vykukuje blunce,ale nevim nevim jestli to dneska dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Mi řekni že někdo v tomhle počasí seká no právě teď díky počasí to roste a roste,takže musíš sekat jinak se z toho pos......,jak to přeroste tak je to špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Zdravim kluci, snad me jeste mezi sebe vezmete, mel jsem hodne prace, tak jsem to zanedbaval, tak snad to budu napravovat ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL ty krávo to je řežba,7s před koncem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Je to tááááááááááááááááám,super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 2:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Zdravim kluci, snad me jeste mezi sebe vezmete, mel jsem hodne prace, tak jsem to zanedbaval, tak snad to budu napravovat ted kecy kecy a zase jen kecy.......každej máme hooooooooodně práce, ale najdeme si čas pokecat s kamarádama...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 2:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kdo s kým kde co kde.......něco mi ušlo?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 dobré mistrovské ráno :gunners3: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 něco mi uniklo?????? jaký a čeho mistři....????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 přeci Máro v kolové,Pospíšilové to zase dokázali :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 jasně..já zapomněl..klucí šikovný...vrátili se a jak ji to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 jinak jsem po víkendu úplně KO,radši bych šel spát a jen odpočíval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 já jsem v poho...nic jsem nedělal a ani na hokej nekoukal.....nebere mě to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 no já v sobotu pěkně 3 hoďky potrénoval a pak jsem oslavoval už jen,zdunili jsme se pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.