Květen 25, 201015 r Autor no já vstávat na 5 tak mě z toho zvykneš si.... ..jako na vojně .....já bych zase nemohl bejt v práci třeba do 17......
Květen 25, 201015 r hele tome..ty nemáš co na práci dneska nebo co že tu prudíš? tak jestli tu nekomu vadim, tak tu prudit nemusim, vim ze jsem byl taddy pred tim ale ted bylo moc prace, tak jsem to zanedbaval, tak bych to chtel napravit, ale jak rikam nechci se nekam vnucovat nebo obtezovat
Květen 25, 201015 r Vstávam po pul šesty ráno a domu se vracím v osm večer,ale naštěstí to není každej den, v pruměru to je max 4X do tejdne.
Květen 25, 201015 r Autor tak jestli tu nekomu vadim, tak tu prudit nemusim, vim ze jsem byl taddy pred tim ale ted bylo moc prace, tak jsem to zanedbaval, tak bych to chtel napravit, ale jak rikam nechci se nekam vnucovat nebo obtezovat tak se nevnucuj a neobtěžuj
Květen 25, 201015 r Autor cus ... ty vogo tomas a hele kdo se nám probudil čus jiříku...Hradec zatím pořád NIC
Květen 25, 201015 r pánové, co máte dnes k obědu...já zapečený kotlety s bramborama a smetanou Hlávkový salat, okurka, rajce, hromada kureciho masa, uezny eidam na kosticky a dva cornspitze
Květen 25, 201015 r pánové, co máte dnes k obědu...já zapečený kotlety s bramborama a smetanou já kotlety nenosím
Květen 25, 201015 r Autor já kotlety nenosím .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> já taky ne..........berou mě trojkou ....ale mám je rád....
Květen 25, 201015 r Sice ještě do oběda daleko,ale Mára evidentně sonduje aby jsme neměli něco lepšího tak u mě bude segedínek.
Květen 25, 201015 r Autor asi jo...vždyť to má kousek ...tedy pokud sem ještě něco napíše...jsem ho asi vyštípal :)
Květen 25, 201015 r Autor Jen pro Vaše info...které Vás asi nebude stejně zajímat, ale já na ŠH NEJEDU
Květen 25, 201015 r Jen pro Vaše info...které Vás asi nebude stejně zajímat, ale já na ŠH NEJEDU žádná novinka ale tajně jsem doufal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.