spineshank Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 no já vstávat na 5 tak mě z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Ja myslim ze jde jen o zvyk, pak zas toho volneho casu cely den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 hele tome..ty nemáš co na práci dneska nebo co že tu prudíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 no já vstávat na 5 tak mě z toho zvykneš si.... ..jako na vojně .....já bych zase nemohl bejt v práci třeba do 17...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 hele tome..ty nemáš co na práci dneska nebo co že tu prudíš? tak jestli tu nekomu vadim, tak tu prudit nemusim, vim ze jsem byl taddy pred tim ale ted bylo moc prace, tak jsem to zanedbaval, tak bych to chtel napravit, ale jak rikam nechci se nekam vnucovat nebo obtezovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 cus ... ty vogo tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Vstávam po pul šesty ráno a domu se vracím v osm večer,ale naštěstí to není každej den, v pruměru to je max 4X do tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Vlasto tak to neni moc povzbuzující 4/7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 tak jestli tu nekomu vadim, tak tu prudit nemusim, vim ze jsem byl taddy pred tim ale ted bylo moc prace, tak jsem to zanedbaval, tak bych to chtel napravit, ale jak rikam nechci se nekam vnucovat nebo obtezovat tak se nevnucuj a neobtěžuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 cus ... ty vogo tomas a hele kdo se nám probudil čus jiříku...Hradec zatím pořád NIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 pánové, co máte dnes k obědu...já zapečený kotlety s bramborama a smetanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 cus ... ty vogo tomas Cao Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 pánové, co máte dnes k obědu...já zapečený kotlety s bramborama a smetanou Hlávkový salat, okurka, rajce, hromada kureciho masa, uezny eidam na kosticky a dva cornspitze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Máro je 10h sem 30 minut v praci s obědem běž do pšouku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 To vis on jde za chvili domu , tak chce prudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 pánové, co máte dnes k obědu...já zapečený kotlety s bramborama a smetanou já kotlety nenosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 jasně jsem tu max do 12h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 já kotlety nenosím .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> já taky ne..........berou mě trojkou ....ale mám je rád.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Sice ještě do oběda daleko,ale Mára evidentně sonduje aby jsme neměli něco lepšího tak u mě bude segedínek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 pak mám ještě v ledničce v záloze rajskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Tome chystáš se na sh ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 asi jo...vždyť to má kousek ...tedy pokud sem ještě něco napíše...jsem ho asi vyštípal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Tome chystáš se na sh ? Ano Jirko chystam a co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Jen pro Vaše info...které Vás asi nebude stejně zajímat, ale já na ŠH NEJEDU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Jen pro Vaše info...které Vás asi nebude stejně zajímat, ale já na ŠH NEJEDU žádná novinka ale tajně jsem doufal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.