Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

uvidim, jelikož tam mam nejakou prácičku tak jo :D

• Autor

žádná novinka ale tajně jsem doufal wink.gif

já už doufal tolikrát.......bleh.gif ale prostě na velký srazy nejezdím....

A jakou pak pracicku? By me zajimalo jestli pojede i Libor, mam pro nej porad ten kalendar od tebe lol

já už doufal tolikrát.......bleh.gif ale prostě na velký srazy nejezdím....

A tak na jaky bys jel?ze by se udelal sraz hospody treba jenom?

• Autor

uvidim, jelikož tam mam nejakou prácičku tak jo biggrin.gif

copak budeš děla poskoka a ukazovat kam má kdo jet a kde zaparkovat?_icon_smich.gif_icon_smich.gif

• Autor

A tak na jaky bys jel?ze by se udelal sraz hospody treba jenom?

jo to asi jo....Ondra, Jirka , Tomas, Já...Vlasta.....Dejv /ten asi ne_icon_smich.gif / Standis...... Libor

Upraveno od Marek

lol : D se neříká :D Majstr přez parkování je tu Dave tak jestli dojete tak to bude mít určitě nastarosti :DD

Libor říkal že nepojede / jede za márou :D

• Autor

no Libor se ještě neozval, jestli se staví....

• Autor

a Dejv je post-23-1156182784.gifPARKING MAN _icon_smich.gif

Copak tam spolu budou delat, ze by lestit kulatiny lol

• Autor

HELE TOME....NE*ER MĚ...JO........aggressive.gif Tebe tedy s případného srazu škrtám

Kdopak te dneska na*ral?ze nemas rejpavou ani nejakou zadnou jinou naladu, jindy bys me utrel nebo udelal taky srandu a dneska to beres nejak vazne?

• Autor
bleh.gif proč myslíš že je to braný vážně????wink.gif copak tady někdo někoho bere opravdu vážně.....

Upraveno od Marek

• Autor

mažu domu na kotletky..........čus....už jsem tu byl moc dlouho-v práci...a to jsem si ještě stihnul auto umejt, sice jen WAPkou...ale to stačí....já vím, to je morálka..no co naděláš... :)

Tak si nech chuttnat ! :D

To se nekdo ma, tak dobrou chut a zase zitra :palec2:

Co ty jak to ze mas malo pracE? :D

tak ted jsem do sebe dosoukal segoš a vubec nechutnal,berem obědy ze školy a jak pro děti nedělaj ostry jídla tak se seged. vubec nepoved,nepomohla ani roztřesená ruka s pepřem a solí. :feve:

čau homoklády lol

No na SH sraz nejedu Tome, něco mi do toho přišlo, tak jedu k Varům a asi se stavím u Máry :) Takže ten kalendář mi dáš až někdy na severu, teda jestli ještě bude platnej :smich:

A Máro, ty si udělej čas tak nějak v pátek odpoledne :)

jo to asi jo....Ondra, Jirka , Tomas, Já...Vlasta.....Dejv /ten asi ne_icon_smich.gif / Standis...... Libor

Jo, sraz hospody by to chtělo :palec2: jen taková technická, proč jsem psanej až na posledním místě Máro????!!!!!!! lollol

ja by som prisiel na nejaky ten hospoda zraz tak ticho :D a parkovanie nechajte na mna :D

ja by som prisiel na nejaky ten hospoda zraz tak ticho :D a parkovanie nechajte na mna :D

s tim parkováním nevím nevím, lepší bude, když na tebe bude někdo dohlížet :D

najlepsie nejaky EMPIK nech je vsetko podla zakona.... lol lol lol lol lol:smich:

Dejve chtít můžeš :Dkol5 Libore ty si ale ... SH v sobotu tak nemel :D

najlepsie nejaky EMPIK nech je vsetko podla zakona.... lol lol lol lol lol:smich:

ale aspoň ty zákony zná a hlavně umí parkovat :D:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.