Květen 25, 201015 r Autor žádná novinka ale tajně jsem doufal já už doufal tolikrát....... ale prostě na velký srazy nejezdím....
Květen 25, 201015 r A jakou pak pracicku? By me zajimalo jestli pojede i Libor, mam pro nej porad ten kalendar od tebe
Květen 25, 201015 r já už doufal tolikrát....... ale prostě na velký srazy nejezdím.... A tak na jaky bys jel?ze by se udelal sraz hospody treba jenom?
Květen 25, 201015 r Autor uvidim, jelikož tam mam nejakou prácičku tak jo copak budeš děla poskoka a ukazovat kam má kdo jet a kde zaparkovat?
Květen 25, 201015 r Autor A tak na jaky bys jel?ze by se udelal sraz hospody treba jenom? jo to asi jo....Ondra, Jirka , Tomas, Já...Vlasta.....Dejv /ten asi ne / Standis...... Libor Upraveno Květen 25, 201015 r od Marek
Květen 25, 201015 r : D se neříká Majstr přez parkování je tu Dave tak jestli dojete tak to bude mít určitě nastarosti :DD Libor říkal že nepojede / jede za márou
Květen 25, 201015 r Kdopak te dneska na*ral?ze nemas rejpavou ani nejakou zadnou jinou naladu, jindy bys me utrel nebo udelal taky srandu a dneska to beres nejak vazne?
Květen 25, 201015 r Autor proč myslíš že je to braný vážně???? copak tady někdo někoho bere opravdu vážně..... Upraveno Květen 25, 201015 r od Marek
Květen 25, 201015 r Autor mažu domu na kotletky..........čus....už jsem tu byl moc dlouho-v práci...a to jsem si ještě stihnul auto umejt, sice jen WAPkou...ale to stačí....já vím, to je morálka..no co naděláš...
Květen 25, 201015 r tak ted jsem do sebe dosoukal segoš a vubec nechutnal,berem obědy ze školy a jak pro děti nedělaj ostry jídla tak se seged. vubec nepoved,nepomohla ani roztřesená ruka s pepřem a solí.
Květen 25, 201015 r čau homoklády No na SH sraz nejedu Tome, něco mi do toho přišlo, tak jedu k Varům a asi se stavím u Máry Takže ten kalendář mi dáš až někdy na severu, teda jestli ještě bude platnej A Máro, ty si udělej čas tak nějak v pátek odpoledne
Květen 25, 201015 r jo to asi jo....Ondra, Jirka , Tomas, Já...Vlasta.....Dejv /ten asi ne / Standis...... Libor Jo, sraz hospody by to chtělo jen taková technická, proč jsem psanej až na posledním místě Máro????!!!!!!!
Květen 25, 201015 r jo to asi jo....Ondra, Jirka , Tomas, Já...Vlasta.....Dejv /ten asi ne / Standis...... Libor ja by som prisiel na nejaky ten hospoda zraz tak ticho a parkovanie nechajte na mna
Květen 25, 201015 r ja by som prisiel na nejaky ten hospoda zraz tak ticho a parkovanie nechajte na mna s tim parkováním nevím nevím, lepší bude, když na tebe bude někdo dohlížet
Květen 25, 201015 r najlepsie nejaky EMPIK nech je vsetko podla zakona.... lol lol ale aspoň ty zákony zná a hlavně umí parkovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.