Evers Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 uvidim, jelikož tam mam nejakou prácičku tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 žádná novinka ale tajně jsem doufal já už doufal tolikrát....... ale prostě na velký srazy nejezdím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 A jakou pak pracicku? By me zajimalo jestli pojede i Libor, mam pro nej porad ten kalendar od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 já už doufal tolikrát....... ale prostě na velký srazy nejezdím.... A tak na jaky bys jel?ze by se udelal sraz hospody treba jenom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 uvidim, jelikož tam mam nejakou prácičku tak jo copak budeš děla poskoka a ukazovat kam má kdo jet a kde zaparkovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 (editace) A tak na jaky bys jel?ze by se udelal sraz hospody treba jenom? jo to asi jo....Ondra, Jirka , Tomas, Já...Vlasta.....Dejv /ten asi ne / Standis...... Libor Editováno: 25. Květen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 : D se neříká Majstr přez parkování je tu Dave tak jestli dojete tak to bude mít určitě nastarosti :DD Libor říkal že nepojede / jede za márou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 no Libor se ještě neozval, jestli se staví.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 a Dejv je PARKING MAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Copak tam spolu budou delat, ze by lestit kulatiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 HELE TOME....NE*ER MĚ...JO........ Tebe tedy s případného srazu škrtám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Kdopak te dneska na*ral?ze nemas rejpavou ani nejakou zadnou jinou naladu, jindy bys me utrel nebo udelal taky srandu a dneska to beres nejak vazne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 (editace) proč myslíš že je to braný vážně???? copak tady někdo někoho bere opravdu vážně..... Editováno: 25. Květen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 mažu domu na kotletky..........čus....už jsem tu byl moc dlouho-v práci...a to jsem si ještě stihnul auto umejt, sice jen WAPkou...ale to stačí....já vím, to je morálka..no co naděláš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Tak si nech chuttnat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 To se nekdo ma, tak dobrou chut a zase zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Co ty jak to ze mas malo pracE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 tak ted jsem do sebe dosoukal segoš a vubec nechutnal,berem obědy ze školy a jak pro děti nedělaj ostry jídla tak se seged. vubec nepoved,nepomohla ani roztřesená ruka s pepřem a solí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 čau homoklády No na SH sraz nejedu Tome, něco mi do toho přišlo, tak jedu k Varům a asi se stavím u Máry Takže ten kalendář mi dáš až někdy na severu, teda jestli ještě bude platnej A Máro, ty si udělej čas tak nějak v pátek odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 jo to asi jo....Ondra, Jirka , Tomas, Já...Vlasta.....Dejv /ten asi ne / Standis...... Libor Jo, sraz hospody by to chtělo jen taková technická, proč jsem psanej až na posledním místě Máro????!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 jo to asi jo....Ondra, Jirka , Tomas, Já...Vlasta.....Dejv /ten asi ne / Standis...... Libor ja by som prisiel na nejaky ten hospoda zraz tak ticho a parkovanie nechajte na mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 ja by som prisiel na nejaky ten hospoda zraz tak ticho a parkovanie nechajte na mna s tim parkováním nevím nevím, lepší bude, když na tebe bude někdo dohlížet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 najlepsie nejaky EMPIK nech je vsetko podla zakona.... lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Dejve chtít můžeš Libore ty si ale ... SH v sobotu tak nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 najlepsie nejaky EMPIK nech je vsetko podla zakona.... lol lol ale aspoň ty zákony zná a hlavně umí parkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.